117 tane okudum
Allah kabul etsin Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah..
117 tane okudum
100 taneyide okudum allah kabul etsin
500 ihlas alıyorum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin
selamunaleykum. 615 ihlas almıştım. okundu
selametle
selamün aleyküm belkız canım 272 taneyi ben okuyayım
Amin Amin AminSelamün aleyküm kardeşim 1000 ihlas daha aliyorum rabbim dualarimizi kabul etsin merhametini bizden esirgemesin ya -latif ismiylede bizim hacetlerimizi lütuflandirsin tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmami nasip etsin rabbim herkesin gönlünden geçenleri kat ve kat artirarak versin amin
selamunaleykum. 1000 tane daha alayım. okuyunca yazarım ınsallah
Amin Amin Amin200 ihlas suresini okudum Allah(c.c) bütün müslüman din kardeşlerimizin duasını kabul etsin (200 tane daha aldım)
okuyunca yazarım
selamünaleyküm kardeşim üzülerek söylüyorum sanırım benim okuduğumu gözden kaçırdınzyazmamışsınız okundu diye söz vermiştim tuttum rabbime emanet olun rabbim cümlemizn dualarını kabul eder inşallah
![]()
S.Aleyküm...
FATMANA 100 Tane Daha İhlas Suresi Okumuş...
..........................
Amin Amin Aminne güzel bi forum açılmış ,açandan vesile olandan,okuyandan okumayandan Allah razı olsun.bende 200 tane alıyorum.Allah cümlenin dualarını kabul etsin inşallah..
selam alyküm 100 tane alıyorum...
Amin50 adet okudum Allah kabul etsin inşallah.amin
Allah kabul etsin inşallah ben de 100 tane aliyorum.
söz verdiğim 200 ihlası okudum+100 daha okudum toplam 300 ihlas okundu.Allah kabul etsin inşallah..
selamün aleyküm arkadaşlar. yeni üye oldum. ihlas zincirinize ben de katılmak istiyorum.ben de Allah'tan hayırlı bir evlilik yapmayı nasip etmesini istiyorum.
başlangıç olarak 50 tane alıyorum. yalnız nasıl başlamam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? ayrıca her ihlas'a euzu besmele ile mi başlanacak?
kul kulun duasına muhtaçmış lütfen cimri davranmayalım ve bibirimize dua edelim örtmenim
s.a karedeşler siteye yeni üye oldum ve şimdilik kadir gecesine kadar 1000 ihlas okuma niyetindeyim.dualarınızı eksik etmeyin
s.a yeni üyenizim ve Rabbimden sadece sağlık istiyorum lütfen duanızı eksiz etmeyin