Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canim ben 610 okudum 10 000 daha aliyorum yanliz senden bir ricam var lütfen beni duada su sekilde ekleme yaparmisin ben cok kötü bie sekilde kayin validem tarafindan hirzizlikla suclandim kendimi temize cikarmak icin gecen sene turkiyeye gittim fakat gittigimin ertesi gunu kayin validem vefat etdi simdi suclu sandalyasinde kendimi temize cikarmaya calisiyorum esimin kardesleri benim öyle bir sey yaptigimin inancinda ve beni istemiyorlar allahima sükür esim bana inaniyor inanin tlf da kayinvalideme yamin ediyorum allah sahidim diyorum. kuranin üzerine yemin ederim diye ama kayinvalidem inanmadi ve malasef yüzyüze konusamadan sizlere ömür oldu bir insan öyle bir sey yapsa allahi sahit kurani sahit tutarmi? rüyalarima giriyor kendimi ispat edemiyorum ne olur dua edin benim bu iftiradan kurtulmam icin yardiminiza ihtiyacim var.rabbim böyle iftiralardan herkesi korusun ben sirlar dünyasina bakarken böyle filimlerle seyrediyordum simdi kendim ayni filmi cevirdim allahim bana yardim etsinde kurtulayim su dertden allaha emanet olun

ecem24

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardesim allahim tez günde sifasini verir de ayaga kalkar insallah ben 1000 aliyorum sen istersen bi konu ac veya liste yap ne kadar alindi ne kadar var bilelim allaha emanet ol

amin, inşallah..saolun çok teşekkür ederim konu açtım ben sizi de ekledim

ALLAH razı olsun her daim yanınızda yardımcınız olsun inşallah.

zeyno09

Kayıtlı Kullanıcı
selamüaleyküm bende 100 tane almak istiyorum eklerseniz sevinirim allaha emanet olun

zeyno09

Kayıtlı Kullanıcı
daha önce 100 tane almıştım onunla beraber 250 tane okudum bende kpssye hazırlanıyorum banada dua edersiniz sevinirim allah kabul etsin allaha emanet olun

ecem24

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

ben 100 tane okudum

100 tanede ablam okudu,eklersiniz inşallah.

ALLAH c.c. kabul etsin inşallah cümlemizin dualarını

hayırlı akşamlar Allah a emanet olun

nuru rana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben 500 tane almak istiyorum şimdilik okudukça daha fazla alırım inş
Hayırlı Ramazanlar....

ecem24

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım için almış olduğum 100 ihlas şerif te okundu eklersiniz inşallah

Allah a emanet olunuz

duytek

Kayıtlı Kullanıcı
Ben aldığım 500 tane ihlas serifi okudum. Allah(c.c) kabul eder inşallah. Hayırlı Ramazanlar geçirmemiş dileği ile.

omaroğlu

Yasaklı Kullanıcı
ben beni bıraktığımda sen beni bırakma RABBİM!

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
DUAYA İHTİYACI OLANLAR HEPİMİZ İÇİN TEKRAR YENİ İHLAS ŞERİF HATMİ

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000(okundu)
mutsuz........................................200( okundu) + 100
ozlem_27.....................................100 (okundu)
dinci............................................8 00(okundu)
handan06......................................500
nasırlı_kalp...................................... 50(okundu)
ÖMEREFE......................................100(o kundu)
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................14 0
yılmazcan....................................5.000 (okundu)
hanifenaz.......................................25 0(okundu)
gokcecıcek(arkadaşı)......................2.900(ok undu)
gülnisa...................................... ....100 + 100 (okundu)
nasırlı_kalp...................................... 50(okundu)
senay74.........................................10 0
s.s.s............................................. .100
esma cemre....................................1.000
Hüzünlü..........................................2 .000
elifimbenim....................................... .610 (okundu) + 10.000
sevda hafız.........................................500
ashabı suffe.........................................600
yasemay........................................... ...100
EBRUGULLU......................................... ..100
kalbiminurlandır.................................. ..1.000
BULENT TUNALI......................................500
ibhaak............................................ .....2.000
roses_death88..................................... ......50(okundu)
elifffff.......................................... ............100 (Okundu)
6310.............................................. .........5.000
MyKaBuS........................................... ..........100 (okundu)
zencefil_1109..................................... ...........100(okundu) + 100 (okundu)
Mutsuz........................................... ..........100
sümeyra........................................... ........1.000(okundu) + 1.000 (okundu)
ilkcemre.......................................... ............250
duytek............................................ ...........100+400 (okundu)
tubarni........................................... ............300 (okundu)
rumeysa mesona..........................................100
nurun ayn............................................... ....100
ysuna............................................. ............500+500
fatmana........................................... ............100(okundu)
Ecem24............................................... ....100 (okundu)
Ecem24 Ablası............................................... ....100 (okundu)
Ecem24 Arkadaşı............................................... ....100 (Okundu)
Ecem24 Arkadaşı............................................... ....100
Hülya............................................... ....10 (okundu)
ZEYNO09............................................... ....250 (okundu)
Nuru Rana............................................... ....500

okunan:54,260
kalan: 45.740

ALLAH KABUL ETSİN

İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM..............!!!!

OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN....

.................................................. ..........

_fatma_

Kayıtlı Kullanıcı
sa şimdılık 100 tane okudum Rabbım kabul eder inşAllah.

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
bende 100 ihlas-i şerif aliyom
allah kabul etsin inş...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000 tane daha alıyorum okuyunca haber veririm Aeo

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamün Aleyküm

Kardeşimi askere gönderdik.allahın izniyle.Dua edermisiniz.ismi Emre.

allah razı olsun.tüm mehmetciklerimiz allaha emanet.

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah kardeşini ve tüm askere giden kardeşlerimizi sağ sağlim gidip gelmek nasip etsin Rabbim kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden kazalardan belalardan Rabbim gelmeden esirgesin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun. kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm

ben aranıza yeni katıldım bende 100 tane alıyorum okuyunca haber veririm

benimde çok yakın akrabam 1 aydır yoğun bakımda bizde ona 70.000 ya şafi tesbih çekiyoruz almak isteyen varsa alabilir

Allah razı olsun cümlemizden

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı şifalar kardeşim Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah elimden geldiğince okumaya çalışacağım kardeşim Allah kabul etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt