Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim yazdıkların için ALLAH razı olsun ama benim demek istedigim bir hayır yaparsam dua okursam saymayı sevmem maksadıyla söylemek istedim kardeşim yaptıgımı unutmaya calışırım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
kardeşim yazdıkların için ALLAH razı olsun ama benim demek istedigim bir hayır yaparsam dua okursam saymayı sevmem maksadıyla söylemek istedim kardeşim yaptıgımı unutmaya calışırım

Anladım kardeşim Allah razı olsun sayıdan ziyade önemli olan niyettir bizde elimizden geldiğince okuyoruz burda amacımız hep beraber dua etmektir. Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Bu dünyada ve ahirette Allah'ın razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla belgin........................5
sıla1..................................1
ros_ee................................3
reispelin...............................5
fatma teyze.........................10

okunan:24

kalan:46

İştiraklarinizi bekliyoruz kardeşlerim................!!!!!!!!!!!
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah kabul etsin.
:(

ashabı suffe

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Rabbim Okunan Hatimler Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine duaya katılanan katılmayan tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun[COLOR="Indigo"selamun aleyküm rabbim hepimizin duasını duaları kabul olandan eylesin.....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000
mutsuz........................................200( okundu)
ozlem_27.....................................100
dinci............................................5 00
handan06......................................500
nasırlı_kalp...................................... 50
ÖMEREFE......................................100(o kundu)
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................14 0
yılmazcan....................................5.000
hanifenaz.......................................25 0
gokcecıcek(arkadaşı)......................1.400(ok undu)
gülnisa..........................................1 00
nasırlı_kalp...................................... 50
senay74.........................................10 0
s.s.s............................................. .100
esma cemre....................................1.000
Hüzünlü..........................................2 .000
elifimbenim....................................... .610
sevda hafız.........................................500
ashabı suffe.........................................600

okunan:29.000
kalan:71.000

Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

okunan:24

kalan:46

Allah kabul etsin.

EBRUGULLU

Kayıtlı Kullanıcı
Bende ihlas suresi hatmine katilmak istiyorum ama son gün ne zaman ona göre rakam vermek istiyorum! Bana yardimci olur musunuz?

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bende ihlas suresi hatmine katilmak istiyorum ama son gün ne zaman ona göre rakam vermek istiyorum! Bana yardimci olur musunuz?

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bu mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Hoşgeldiniz aramıza kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah İhlas Şerif Hatmimiz devam ediyor kısmet olursa üç ayların sonuna kadar Allah'ın izniyle bitirmeye çalışıyoruz Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin inşallah.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip tesin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuklarımıza uğratmasın inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah kabul etsin.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatırsın.bende15 tane alıyorum.

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
3 adette ben okuyorum Allah dualarımızı kabul etsin inş gönlümüüzn muradını tez zamanda versin

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
sevda hafiz..........................15

okunan:39
kalan:31

İştiraklarinizi bekliyoruz kardeşlerim................!!!!!!!!!!!!!""persembe yedinci günü hatim duasi yapilacak!!""
Allah kabul etsin

HAK YOL İSLAM

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. RABBİM ailesine dayanma gücü versin.AMİN... Ben de 1 tane okuyayım inşaALLAH. ALLAH'a emanet olun.

yasemay

Kayıtlı Kullanıcı
100 adette ben okurum okudukça yazarım Allah kabul etsin inş

EBRUGULLU

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bu mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Hoşgeldiniz aramıza kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah İhlas Şerif Hatmimiz devam ediyor kısmet olursa üç ayların sonuna kadar Allah'ın izniyle bitirmeye çalışıyoruz Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin inşallah.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip tesin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuklarımıza uğratmasın inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

SELAMUN ALEYKÜM BEN ŞİMDİLİK 100 ADET İHLAS ALAYIM.İNŞAALLAH İLERDE DAHA ÇOK ALMAK NASİP OLUR.:a29::a16:

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamunaleykum arkadaslar. rabbim ona acılan ellerımızı gerı cevırmesın. sıkıntılarımızı gıdersın. bızlerı peygamber efendımızın ızınden ayırmasın inşaallah. rabbim sizlerden de razı olsun.

ben de 1000 tane alayım
selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt