Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
İsranurr kardeşim Allah babanıza iyilikler şifalar versin. Tez zamanda sıhhatine kavuşyursun. Dualarımız sizlerle. Sağlıkla kalın.

Aleyküm selam

Çok tşk ederim abim Allah binkere razı olsun çok mutlu oldum Allah ta sizleri sevindirsin selametle

hayırlı geceler

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla-1 Kardeşim hakkınızı helal edin size danışmadan ekledim umarım bir sakıncası yoktur varsa söyleyin ona göre düzelteyim kardeşim.

sakincasi var kardesim beni eklmemissin :a01:
bende 3 yasinle katilirim, okudugumda haber veririm

Canım sizi listeye ekledim bu liste eski okunan liste Yasin Süresi kardeşliğinin ilk sayfasına bakarsanız görürsünüz eklediğimi canım ya:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Yasin Şerif Hatmi Allah rızası için,Tüm kardeşlerimiz için...

Herkesin gönül Muradının Kabulu IçiN,Şu anda darda, sıkıntıda, çıkmazda, çaresiz olup dua bekleyen, gönül muradlarının dualarının kabulu için, Allah herkese hayırlı rızk, iş, gönlüne göre eş, çocuk,sınavda başarı, sevenleri kavuşturmak nasip etsin Rabbim.

Olumsuzluklardan, sıkıntılardan, kurtulup refaha çıkmak, zulum altında bulunan insanlar için..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hafize.........4
Mutsuz........1
gülan..........5
nurus...........5
_sümeyra_...5 (okundu)
özlem_27......2
Leyla_Ebedi...1+ 5
kayıp...........3
heves..........2
Mustafa_11...1
edanaz..........3
MyKabus........1(okundu)
leyla belgin.....1(okundu)
isranurr..........2
Leyla Belgin.............15(okundu)
feyzam68km............5
Ayşenur Amine Su....2
gulbanu.................5
mykabus...............5 (okundu)
rumuzgüller..........20
mykabus (annesi)..10
elifimbenim..........3
Leyla_ebedi..........2
ozlem_27.............1
Feride teyze.........1
Elif teyze.............1
edas...................3

toplam ..........114
kalan ............9

Allah kabul etsin.
İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALLAH OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN.
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun
Allah kabul etsin dualarımızı kardeşlerim..

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

--------------------------------------------------------------------------------

edas

Kayıtlı Kullanıcı
Canım sizi listeye ekledim bu liste eski okunan liste Yasin Süresi kardeşliğinin ilk sayfasına bakarsanız görürsünüz eklediğimi canım ya:(

ilk listede oldugumu biliyorum ama ikinci bi liste olustugunu gordum orda da yasinler okumak icin kisileri yazmistiniz, aralarinda bende olurum tekrar diye belirtim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ilk listede oldugumu biliyorum ama ikinci bi liste olustugunu gordum orda da yasinler okumak icin kisileri yazmistiniz, aralarinda bende olurum tekrar diye belirtim.

Canım kusura bakma bir kardeşimizde vardı yeni listeye baktım seninle benzerdi isimler yanlış hatırlamışım edenaz kardeşimizmiş listeye eklediğim sende niyetini belirtirsen senide ekleriz kardeşim Allah hepimizin dualaarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin amin amin allah gönlünün muradini hayirlisiyla versin inşallah.cümlemizin sikintilarinada derman versin!

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin inşallah selamün alryküm

Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk eygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla belgin...................5.037+1.000
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan......................3.000(okundu)+5000 okundu+3000 okundu
su_damlası..........................
Yurtlu............................200+650+140+363 (okundu)
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200 (okundu)
ozlem_27........................250(okundu) + 100 (OKUNDU)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000(okundu)
anamaya..........................250
hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000(okundu)
dinci.................................600+500 okundu
rumuzgüller........................1.000 (okundu)
hülya ab...........................5.000(okundu)
masmavi_44......................1.000 okundu
mervenur1...........................100
leyla_ebedi.........................300 okudu+500
gülefşan..............................1.700(okundu )
masmavi_44.......................2.700 okundu(okundu)+500
sıla1.................................1.000 okundu
mykabus............................30+100 okundu+30 okundu
cdm27.................................4,000(okundu )
hafızkız..............................500(okundu)
kayıp.................................1500 okundu
kalbiminurlandır...................10.000
hazemeki...........................200
edanaz.............................100(okundu)
asos1907..........................500
elifnur..............................1000
gülan...............................1000
hanifenaz...........................250
okunan: 81.250
kalan: 18,750

Allah kabul etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edas

Kayıtlı Kullanıcı
[
Canım kusura bakma bir kardeşimizde vardı yeni listeye baktım seninle benzerdi isimler yanlış hatırlamışım edenaz kardeşimizmiş listeye eklediğim sende niyetini belirtirsen senide ekleriz kardeşim Allah hepimizin dualaarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.:)

estf. kusur degil ama bi an korktum :a17::a12::a12:
Alah hepmizin gonlumuzden gecen dualarini kabul etsin insalah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
[

estf. kusur degil ama bi an korktum :a17::a12::a12:
Alah hepmizin gonlumuzden gecen dualarini kabul etsin insalah.

Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı

Herkesin gönül Muradının Kabulu IçiN,Şu anda darda, sıkıntıda, çıkmazda, çaresiz olup dua bekleyen, gönül muradlarının dualarının kabulu için, Allah herkese hayırlı rızk, iş, gönlüne göre eş, çocuk,sınavda başarı, sevenleri kavuşturmak nasip etsin Rabbim.

Olumsuzluklardan, sıkıntılardan, kurtulup refaha çıkmak, zulum altında bulunan insanlar için..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hafize.........4
Mutsuz........1
gülan..........5
nurus...........5
_sümeyra_...5 (okundu)
özlem_27......2
Leyla_Ebedi...1+ 5
kayıp...........3
heves..........2
Mustafa_11...1
edanaz..........3
MyKabus........1(okundu)
isranurr..........2
feyzam68km............5
Ayşenur Amine Su....2
rumuzgüller..........20
mykabus (annesi)..10
elifimbenim..........3
Leyla_ebedi..........2
ozlem_27.............1
Feride teyze.........1
Elif teyze.............1
edas...................3

toplam ..........114
kalan ............9

Amin Amin Amin

arkadaşlar az kaldı ...

alan kardeşlerim yarın akşama kadar bitirirlerse çok iyi olur mübarek kandil gecesi kürşat kardeşimiz tarafından duası yapılacak inşallah

Rabbim dualarımızı okunan Yasin-i Şerif hürmetine kabul buyursun inşallah aminn

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.

amin amin amin

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim bizim Allah rızası için herkesin gönül muradı için 70 tane Yasin okunmuştu bizde yarın duasını yapacaktık isterseniz onlarıda ekleyip kalanları yarına kadar tamamlarız Allah'ın izniyle inşalah. Ben ekliyorum bir sakıncası yoksa canım.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hereş gönlünüzce olsun:)

Leylacım birleştirdigin iyi olmuş canım Allah (c.c) razı olsun senden ..

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
sanada iyi akşamlar kürşat can

hatmimiz tamamlanacak inşallah . :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Leylacım birleştirdigin iyi olmuş canım Allah (c.c) razı olsun senden ..

Allah senden de razı olsun canım kardeşim Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hafize.........4
Mutsuz........1
gülan..........5
nurus...........5
_sümeyra_...5 (okundu)
özlem_27......2
Leyla_Ebedi...1+ 5
kayıp...........3
heves..........2
Mustafa_11...1
edanaz..........3
MyKabus........1(okundu)
isranurr..........2
feyzam68km............5
Ayşenur Amine Su....2
rumuzgüller..........20
mykabus (annesi)..10
elifimbenim..........3
Leyla_ebedi..........2
ozlem_27.............1
Feride teyze.........1
Elif teyze.............1
edas...................3

toplam ..........114
kalan ............9

Allah kabul etsin.
İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALLAH OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN.
Allah kabul etsin dualarımızı kardeşlerim..

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
ben bişi anlamadım. leylaebedi abla bana duasını sen yap kürşat dedi ben hangi konununkini yapacağım yarın :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
arkadaşlar az kaldı ...

alan kardeşlerim yarın akşama kadar bitirirlerse çok iyi olur mübarek kandil gecesi kürşat kardeşimiz tarafından duası yapılacak inşallah

Rabbim dualarımızı okunan Yasin-i Şerif hürmetine kabul buyursun inşallah aminn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt