Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
nurus´isimli üyeden Alıntı
selamunaleyküm kardeslerim..Allah kabul etsin dualarimizi ..tekrar baslayabilir myiizz...Allaha emanet olun..

ve Aleykümselam
Aminnnnn cümleten inşallah

tabiki
başlayalım inşallah kardeşim kaç tane okuyabileceğini yazarsan listeyi başlatırız yeniden

Dua ile
siz toplam sayi yazarsaniz bende alirim bikactane okudukca yazarim insallah.Allaha emanet olun..

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm

LeylaEbedi Abla Aldığım 5 Yasin-i Şerifi Okudum... ALLAH Kabul Etsin...

..........................

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
almış olduğum 1 adet yasini okudum.Allah c.c. kabul etsin

hayırlı akşamlar

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
aminnn inşallah isranur kardeşim Rabbim cümlemizinde dualarını kabul eylesin affetsin(aminnn)
dualarınızda beni de unutmayın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Leyla_Ebedi...... 3 (okundu)
Özlem_27......... 4
Samos..............3
Hak Yol İslam.....10
edas................5
rumuzgüller...........10
MYKabus..............5 (okundu)
gülderenözdemir.....5
edanaz................2
gülefşan...............2 (okundu)
furkancafe...........71***
kayıp.................. 2
isranurr................1 (okundu)

Toplam.............123

edas

Kayıtlı Kullanıcı
Aldigim yasinelri okudum daha aldigim gun okumustum, sitede yeniniyim ya o yasinler o gun icinde bitecek sanmistim:) daha o aksam okumustum ama heber vermem gerektigini de bilmiyorumdum. neyse yavas yavas alsirim ortama:)
Dua ile..
Alah kabul ettsin insalah

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Aldigim yasinelri okudum daha aldigim gun okumustum, sitede yeniniyim ya o yasinler o gun icinde bitecek sanmistim:) daha o aksam okumustum ama heber vermem gerektigini de bilmiyorumdum. neyse yavas yavas alsirim ortama:)
Dua ile..
Alah kabul ettsin insalah

Allah Kabul Etsin Kardeşim Sağol...
Yavaş Yavaş Öğreneceğiz Hepimiz Tabiki Hemen Öğrenilmez.
Çok Teşekkür Ederim ALLAH Razı Olsun....

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Leyla_Ebedi...... 3 (okundu)
Özlem_27......... 4
Samos..............3
Hak Yol İslam.....10
edas................5 (okundu )
rumuzgüller...........10
MYKABUS..............5 (okundu)
gülderenözdemir.....5
edanaz................2
gülefşan...............2 (okundu)
furkancafe...........71***
kayıp.................. 2
isranurr................1 (okundu)

Toplam.............123

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bende acil duaya ihtiyacı olanlardanım...500 de ben alayım...kardeşimmm..slm ve dua ile..

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
S.a. 1.000 tanede ben alayim inşallah allah cümle müslümanlarin dualarini kabul eylesin .amin.

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ihlas şerif hatmi

leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla belgin...................5.000
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan......................3.000(okundu)+5000 okundu+3000 okundu
su_damlası..........................
Yurtlu............................200+650+140 (okundu)
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200 (okundu)
ozlem_27........................250(okundu) + 100 (OKUNDU)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000(okundu)
anamaya..........................250
hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000
dinci.................................600+500 okundu
rumuzgüller........................1.000 (okundu)
hülya ab...........................5.000(okundu)
masmavi_44......................1.000 okundu
mervenur1...........................100
leyla_ebedi.........................300 okudu+500
gülefşan..............................700(okundu)+ 1000
masmavi_44.......................2.700 okundu(okundu)+500
sıla1.................................1.000 okundu
mykabus............................30+100 okundu+30 okundu
cdm.................................4,000
hafızkız..............................500(okundu)
kayıp.................................500okundu+20 0okundu+100 okundu
kalbiminurlandır...................10.000
hazemeki...........................200
edanaz.............................100
asos1907..........................500
elifnur..............................1000

okunan: 77.900
kalan: 22,100

allah kabul etsin.
Iştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden allah razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin kardeşim amiiiin. Allah kabul etsn inşallah..

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Amin Amin Amin

Hayırlı Akşamlar Abla

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin
Alah kabul etsin insallah

Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin leyla ablacım amin. allahım tüm ne kadar sıkıntın varsa hepsini biranda bitirip seni refaha kavuştursun ve tüm dualarını kabul etsin. hayırlı bir eşle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak nasip etsin. güzel ve tatlı çocuklar nasip etsin.istediğin gibi hayırlı bir iş versin. gönlünün tüm muradları gerçek olsun. sıkıntı yüzü görme inşallah. allaha emanet ol. amin. herşey için sana çok teşekkür ederim.

Amin Amin Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Canım seninde kardeşim tez zamanda sevdiğinle kavuşmak huzurlu mutlu yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim tüm engelleri ortadan kaldırsın bütün sevenleri Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Kabul olunur ıns dualarınız.. Selametle..

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.Allah hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

_nisanur_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...:) Mevlam inşAllah duanızı,cümlemizin dualarını hayırlısıysa kabul etsin Rabbim cümlemizden razı olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin...:) Mevlam inşAllah duanızı,cümlemizin dualarını hayırlısıysa kabul etsin Rabbim cümlemizden razı olsun..

Amin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt