selamün aleyküm leyla kardeşim 500 tane daha okudum fazla okumak istiyorum ama evdeki durumu biliyorsunuz okudukça gene eklerim ALLAH CC kabul etsin inşallah amin selametle kalın
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Biliyorum canım her kulunun kendine göre ayrı bir sıkıntısı çielsi var herşeyden önce insanın canını sağ olması sağlık insan hayatta olduktan sonra sıkıntıda gelir geçer belli bir süre insan bazı sıkıntılara katlanmak gerekiyor Rabbim her ik dünyada da sabrımızın mükafatını versin inşallah hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir sebep gönsersin tez zamanda Rabbim.Şu aralar bende hiç iyi değili canım yine halimize çok şükür Allah bundan geriye koymasın bizleri Rabbim'in zoruna gitmesin ama ben çok kötüyüm Allah dayanma gücü sabır versin Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını tez zamanda vermek nasip etsin ortadaki engelleri tez zamanda hayırlısıyla ortdan kaldırıp yaşamımıza bir düzen yön versin Rabbim.
Bu sene sınava gireceğim kpsp için dersaneye da başladım doğru düzgün hiç çalışamıyorum hiç verimde alamıyorum kafa boş olmayanıca Allah bol bol zihin açıklığı başarılar versin Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin hayırlısıyla kpssyi kazanıp işe girmek nasip etsin Rabbim yarın bir gün herşey çok değişiyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin kimselerede fırsat vermesin Rabbim.
Allah herkese hayırlı rızk iş kapıları hayırlı yuvalar kurmak nasip etsin Rabbim darda olan sıkıntıda olan banada bir dua eden yok mu diyen bütün herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun herkesin sıkıntılarından kurtarıp tez zamanda selametlerine çıkarmak nasip etsin Rabbim.
Canım müsait olursan bir hafda günde 786 dafa besmele okuyabilirmisin zihin açıklığı başarı için biliyorum seninde şu anki bulunduğun durumu müsait olursan tabiiki bir hafda ara verilmedem okuacakta canım allah rzaı olsun.
Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kendi rızası için. Kötü art niyetli insanlarada fırsat vermesin.
Hayatta bulunduğumuz sıkıntıları çıkmazları çaresizlikleri engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.