Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duanıza ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

guluzar38

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba
ben hollandada katiliyorum. turkcem cok iyi deyil kusura bakmayin
ben buruya ozellikle uye oldum cunku bi konuda yardim istiyorum sizlerden..
bu soruyu hangi forumda soracagimi bilmiyorum. o yuzden buruya yazdim..
bir baba kizina beddua ederse gercekten o ettigi beddua kabul olurmu???
haksiz yere beddua ederse??? babasi beddua ettikce,kiz uzaklasiyor babasindan, soguyuyor, o zamanda babasi daha cok beddua ediyor kiza.
o zaman kiz ne yapmali sizce???

Lutfenn,
Insallah biriniz cevap yazar..

saygilarimla,
guluzar..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba
ben hollandada katiliyorum. Turkcem cok iyi deyil kusura bakmayin
ben buruya ozellikle uye oldum cunku bi konuda yardim istiyorum sizlerden..
Bu soruyu hangi forumda soracagimi bilmiyorum. O yuzden buruya yazdim..
Bir baba kizina beddua ederse gercekten o ettigi beddua kabul olurmu???
Haksiz yere beddua ederse??? Babasi beddua ettikce,kiz uzaklasiyor babasindan, soguyuyor, o zamanda babasi daha cok beddua ediyor kiza.
O zaman kiz ne yapmali sizce???

Lutfenn,
ınsallah biriniz cevap yazar..

Saygilarimla,
guluzar..

aleyküm selam kardeşim babanın ettiği beddua tutar AMA HAKSIZ YEREYSE ASLA TUTMAZ.....MESELENİZ NE TAM BİLMİYORUM AMA RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN

guluzar38

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim babanın ettiği beddua tutar AMA HAKSIZ YEREYSE ASLA TUTMAZ.....MESELENİZ NE TAM BİLMİYORUM AMA RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN

benim annem oldu,ondan belli kardeslerime bakiyom,ev isleri yapiyom(yemek felan),calisiyom.. ama bir turlu babama yaranamiyom
bazi dediklerini duymamisliktan geliyorum,ama icimi acitiyor..
iylik yapsam bi turlu,yapmasam bi turlu, hep ayni..
yine beddua ediyor,boynumdan ve belimden rahatsizim,ama yinede her halimize cok sukur tabiki, elimden geleni yapiyom yine beddua ediyor bana.
ve dun dedim,artik yeter, sen beddua edip durursan bida yuzumu gormuyceksin.odamdan disari cikmiyorum. o asagada oldugu zaman ben hep yokardayim. eger babam beddualarini geri kalmak isterse (birgun insallahh)o zaman o ettigi beddualar silinirmi??

Rabbim herkezin yardimcisi olsunn..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
benim annem oldu,ondan belli kardeslerime bakiyom,ev isleri yapiyom(yemek felan),calisiyom.. Ama bir turlu babama yaranamiyom
bazi dediklerini duymamisliktan geliyorum,ama icimi acitiyor..
Iylik yapsam bi turlu,yapmasam bi turlu, hep ayni..
Yine beddua ediyor,boynumdan ve belimden rahatsizim,ama yinede her halimize cok sukur tabiki, elimden geleni yapiyom yine beddua ediyor bana.
Ve dun dedim,artik yeter, sen beddua edip durursan bida yuzumu gormuyceksin.odamdan disari cikmiyorum. O asagada oldugu zaman ben hep yokardayim. Eger babam beddualarini geri kalmak isterse (birgun insallahh)o zaman o ettigi beddualar silinirmi??

Rabbim herkezin yardimcisi olsunn..

öncelikle başınız sağolsun rabbim annenizin günahlarını ağışlayıp cennetine nasip etsin ....annesizlik zordur rabbim kolaylık versin size amin....evvela neden sürekli beddua ediyor onu düşünün, babanıza karşı hatamı yaptınız eğer yoks diyorsanız annenizin ölümünden sonra beddualara başladıysa babanızın pskolojik desteğe ihtiyacı var demektir buda kendini sizden ve çoculardan soğutmak gibi bir çaba gösterdiğinin kaanıtıdır....babanızın ciddi bir rahatsızlığı varmı acaba????

guluzar38

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle başınız sağolsun rabbim annenizin günahlarını ağışlayıp cennetine nasip etsin ....annesizlik zordur rabbim kolaylık versin size amin....evvela neden sürekli beddua ediyor onu düşünün, babanıza karşı hatamı yaptınız eğer yoks diyorsanız annenizin ölümünden sonra beddualara başladıysa babanızın pskolojik desteğe ihtiyacı var demektir buda kendini sizden ve çoculardan soğutmak gibi bir çaba gösterdiğinin kaanıtıdır....babanızın ciddi bir rahatsızlığı varmı acaba????

Saol..
Allah razi olsun sizlerden cevap yazdiniz icin..
babam annem olmeden once beddua ettigini hatirlamiyom hic,
annem oldukden sonra hep etmeye basladi.cok ediyor beddua..
babamin tansiyonu var tek,baska hastaligi yok.
ben ne yapacagimi hic bilmiyom,cunku bundan devam etsem iyi davranmaya
bisey deyismiycekki.o beddualari etti bile bana.
bana gore beddua yi hak edersin eger cok kotu bisey yaptiysan,
ama ben kotu bisey yaptimi gormuyomki..
Ve eger beddua sini geri alsa,benim uzerimden silinirmi beddua??? Hergun namazimi kilmaya calisiyorum,birgun kilmasamda sonra yine kiliyom.
Yardim ederseniz cok sevinirim bu konuda lutfen..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt