ben zaten biliyorum ya gökçe kardeşim erkek zannetmiş sanırım
ne güzel ya "can yoldaşım hayat arkadaşım" demen
çok sevdiğin belli
inşallah en kısa zamanda düzelir yaa
inşallah mutlu olursunuz...
evet çok seviyorum oda biliyor bunu. Allah razı olsun.
ben zaten biliyorum ya gökçe kardeşim erkek zannetmiş sanırım
ne güzel ya "can yoldaşım hayat arkadaşım" demen
çok sevdiğin belli
inşallah en kısa zamanda düzelir yaa
inşallah mutlu olursunuz...
Anladım.birbirinizi kırmamaya özen gösterin derim benim tecrubelerime dayanaraktan.birbirinizi anlamaya çalışın çok önemli.herkes herkese uymak zorunda değil.huylarınızı değiştirmeden ortak bi noktada buluşun.allah yardımcın olsun![]()
evet insan anlattımı gerçekten çok rahatlıyor ama iste bazı durumlar varki insanın hiç konuşası gelmiyor içine gömülüyor kafayı yemek istiyor delirmek istiyor ama olmuyor o düşüncelerden uzaklaşamıyor
BAK ARKADAŞIM HİÇBİŞEY İÇİN DEĞMEZ.BENDE HAYAT ARKADAŞIMLA TARTIŞTIĞIM ZAMANLAR OLUYOR AMA SONUNDA İKİ TARAFTA ÜZÜLÜYOR.O YÜZDEN BİRBİRİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN.
Seviyorsan kıymetini bil kızı üzme:d sende üzülme boşa.allaha emanet ol.dua edicem.
Kırıldığın şey neyse çok önemli değil ise boşver.allaha emanet.
4 yıl abla dile kolay gerçi benimkide yeni sayılmaz benimde 1 yıl 5 ay 21 gün oldu yarın 22. gün olacak inşallah. aslında benim için çok önemli sanki sözümü dinlemiyor daha dün değil evelsi gün uyardım ertesi gün hiç bir sey değişmemiş gibi aynı seyi yaptı benimde zoruma gitti ama birazdan konuşacam içe atmakla olmuyor
vaayy kardeşim günleri bile sayıyorsun demek
diyecek söz bulamadım helal olsun
madem çok seviyorsun konuş kardeşim
biliyorum insan sevdiğinin yanlışlarını görmez görmek istemez ama bir yere kadar
en iyisi açıkça konuşmak herşeyi
allah yardımcın olsun salih kardeşim
Çok şükür o sorunda kalktı.
konuştum ama kendimden geçtikten sonra konuştum.
o anı nasıl anlatsam bilmiyorum
öyle ağlıyordumki hem ağlıyorum hem konuşuyorum. Hayat arkadasımda ağlayarak beni dinliyordu
Sizin dualarınız sayesinde çok şükür bi sıkıntı kalmadı. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler bana cesaret vermeseydiniz belki ben konuşamazdım...
Selamün aleyküm kardeşim nasılsın...
okudum tüm yaazdıklarınızı...
şimdi nasılsın kardeşim...
inşallah iyisindir. hallolmuş senin adına çok sevindim..
selam ve dua ile..
çok şükür kardeşim nasıl sevindim anlatamam
mutluluğu hak eden iki yürek
inşallah ömür boyu mutlu sorunsuz bir hayat yaşarsınız
bak konuşman ne güzel olmuş
gönül işlerinde gurura yer yoktur kardeşim
bunu aman unutma
unutma ki bir ömür mutlu ve huzurlu olun![]()