Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duanıza ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
ben zaten biliyorum ya gökçe kardeşim erkek zannetmiş sanırım

ne güzel ya "can yoldaşım hayat arkadaşım" demen
çok sevdiğin belli
inşallah en kısa zamanda düzelir yaa
inşallah mutlu olursunuz...

evet çok seviyorum oda biliyor bunu. Allah razı olsun.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Seviyorsan kıymetini bil kızı üzme:d sende üzülme boşa.allaha emanet ol.dua edicem.

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Anladım.birbirinizi kırmamaya özen gösterin derim benim tecrubelerime dayanaraktan.birbirinizi anlamaya çalışın çok önemli.herkes herkese uymak zorunda değil.huylarınızı değiştirmeden ortak bi noktada buluşun.allah yardımcın olsun:)

kırmamak için susuyorum ya aslında ortak yanlarımız çok var. anlatsam çok ufak bir sey der gülersiniz. benim öyle bir yapım vardırki bir sorundan kırktane sorun çıkartabilirim. ve bunu içimde büyütme özelliğimde vardır. dün geceden bu yana kafayı yemek için dua ediyorum ama yok hala aklım yerinde....

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
evet insan anlattımı gerçekten çok rahatlıyor ama iste bazı durumlar varki insanın hiç konuşası gelmiyor içine gömülüyor kafayı yemek istiyor delirmek istiyor ama olmuyor o düşüncelerden uzaklaşamıyor
BAK ARKADAŞIM HİÇBİŞEY İÇİN DEĞMEZ.BENDE HAYAT ARKADAŞIMLA TARTIŞTIĞIM ZAMANLAR OLUYOR AMA SONUNDA İKİ TARAFTA ÜZÜLÜYOR.O YÜZDEN BİRBİRİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN.

Allah razı olsun abla dualarını bekliyor. Bu arada kız sanman okadar önemli değil. Evet haklısın değmez ama site gel görki su gönle söz geçiremiyorsun. Beni çok kırdı ama bunun farkında değil. Bende söylemedim. Sabahtan beri bana soruyor neyin var neyin var diye bir sekilde geçiştiriyorum ama üzülüyor biliyorum. söylesem daha çok üzülür diye korkuyorum. Yemek yemediğimi bilse beni gebertir:):)

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum salih kardesim. kardesleriminde beyan ettigi gibi gonul derdi zor. Allah yardimciniz olsun insAllah. kisa surede aradaki problemleri cozup muradiniza erirsiniz insAllah. yatsi namazinda sizin icin dua edecem. selametle kalin...

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim selam ve dua ile...

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
fotocu abim ve sinan abi sizlerden Allah razı olsun çok teşekkür ederim

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
olur öyle şeyler.ufak birşey olsada karşı tarafa büyük gelebiliyor bazen.alttan alırsan hallolur inş.çok çok önemli bişey olmadıkça kırmaya gerek yok bence.bizde dün tartıştık daha bugün barıştık:) 4 yıllık beraberliğim var benimde.zamanla herşey düzelir.dua ettim ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Kırıldığın şey neyse çok önemli değil ise boşver.allaha emanet.

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Kırıldığın şey neyse çok önemli değil ise boşver.allaha emanet.

4 yıl abla dile kolay gerçi benimkide yeni sayılmaz benimde 1 yıl 5 ay 21 gün oldu yarın 22. gün olacak inşallah. aslında benim için çok önemli sanki sözümü dinlemiyor daha dün değil evelsi gün uyardım ertesi gün hiç bir sey değişmemiş gibi aynı seyi yaptı benimde zoruma gitti ama birazdan konuşacam içe atmakla olmuyor

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
4 yıl abla dile kolay gerçi benimkide yeni sayılmaz benimde 1 yıl 5 ay 21 gün oldu yarın 22. gün olacak inşallah. aslında benim için çok önemli sanki sözümü dinlemiyor daha dün değil evelsi gün uyardım ertesi gün hiç bir sey değişmemiş gibi aynı seyi yaptı benimde zoruma gitti ama birazdan konuşacam içe atmakla olmuyor

vaayy kardeşim günleri bile sayıyorsun demek
diyecek söz bulamadım helal olsun
madem çok seviyorsun konuş kardeşim
biliyorum insan sevdiğinin yanlışlarını görmez görmek istemez ama bir yere kadar
en iyisi açıkça konuşmak herşeyi
allah yardımcın olsun salih kardeşim

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin cahil zamanları oluyor işte.bende yaptım zamanında.alttan almaya çalış.yoksa üzülürsünüz.

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
vaayy kardeşim günleri bile sayıyorsun demek
diyecek söz bulamadım helal olsun
madem çok seviyorsun konuş kardeşim
biliyorum insan sevdiğinin yanlışlarını görmez görmek istemez ama bir yere kadar
en iyisi açıkça konuşmak herşeyi
allah yardımcın olsun salih kardeşim

Çok şükür o sorunda kalktı.
konuştum ama kendimden geçtikten sonra konuştum.
o anı nasıl anlatsam bilmiyorum
öyle ağlıyordumki hem ağlıyorum hem konuşuyorum. Hayat arkadasımda ağlayarak beni dinliyordu
Sizin dualarınız sayesinde çok şükür bi sıkıntı kalmadı. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler bana cesaret vermeseydiniz belki ben konuşamazdım...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim nasılsın...
okudum tüm yaazdıklarınızı...
şimdi nasılsın kardeşim...
inşallah iyisindir. hallolmuş senin adına çok sevindim..
selam ve dua ile..

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür o sorunda kalktı.
konuştum ama kendimden geçtikten sonra konuştum.
o anı nasıl anlatsam bilmiyorum
öyle ağlıyordumki hem ağlıyorum hem konuşuyorum. Hayat arkadasımda ağlayarak beni dinliyordu
Sizin dualarınız sayesinde çok şükür bi sıkıntı kalmadı. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler bana cesaret vermeseydiniz belki ben konuşamazdım...

çok şükür kardeşim nasıl sevindim anlatamam
mutluluğu hak eden iki yürek
inşallah ömür boyu mutlu sorunsuz bir hayat yaşarsınız
bak konuşman ne güzel olmuş
gönül işlerinde gurura yer yoktur kardeşim
bunu aman unutma
unutma ki bir ömür mutlu ve huzurlu olun;)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim nasılsın...
okudum tüm yaazdıklarınızı...
şimdi nasılsın kardeşim...
inşallah iyisindir. hallolmuş senin adına çok sevindim..
selam ve dua ile..

aleykümselam abla
suan çok ama çok iyiyim hiç bu kadar rahatlamamıştım sanki sırtımdaki bütün yukler gitti. insan yol arkadasına açıldığı zaman ne kadarda çok rahatlıyor hiç anlatamam. Yurttaki arkadaslarım olmasa ben onunla konuşamazdım. Acıkcası biraz sinir krizi geçirdim arkadaslarım saolsun hemen müdahele ettiler. Suan anlatırken bile gözlerim dolmuş durumda. Sonra arkadas hayat arkadasımı aradı biraz konuştu sonra bana verdi tlf konuşmakta çok ama çok zorlanıyorum. Ha bire ağlıyordum artık öyle olmuştum boşaldım resmen. Saolsun benim sözümü kesmeden dinledi. Oda ağlıyordu ağlamısına hiç bir zaman dayanamıyorum. Sonra Rabbim yardımcı oldu bir bir bucuk saat sonra sanki hiç bir sey yokmuş gibi davranmaya başladım artık onu ben teselli ediyordum sonra oda toparlandı ve suan ikimizde çok mutluyuz. Onu göremiyorum suan. Ben ıspartadayım o antepte ama iyi olduğunu hissedebiliyorum. Suan içi içini yiyordur çünkü aynı durum bende var:):) Hepinizden Allah razı olsun

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür kardeşim nasıl sevindim anlatamam
mutluluğu hak eden iki yürek
inşallah ömür boyu mutlu sorunsuz bir hayat yaşarsınız
bak konuşman ne güzel olmuş
gönül işlerinde gurura yer yoktur kardeşim
bunu aman unutma
unutma ki bir ömür mutlu ve huzurlu olun;)

çok şükür abla çok şükür. Allah razı olsun temennim o zaten onun bir ömür boyu hatta Rabbim izin verirse öteki dünyada bile onunla olmayı isterim onunla vakti geçirmeyi isterim. Biliyorsunuz kişi sevdiği ile birlikte olurmuş. Bu bir hadisi serif rabbim bana bunu nasip eder inşallah... Evet gönül işinde gurur olmuyor normalde gururlu biri değilimdir sadece içimi açamıyordu korkuyordum onu kaybetmekten onu sıkmaktan korkuyordum. biliyorum derdimi anlatsam bir sey demeyecek ama ne bileyim iste korku vardı içimde çok şükür o korkuyu yendim... Rabbime şükürler olsun

guluzar38

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba
ben hollandada katiliyorum. turkcem cok iyi deyil kusura bakmayin
ben buruya ozellikle uye oldum cunku bi konuda yardim istiyorum sizlerden..
bu soruyu hangi forumda soracagimi bilmiyorum. o yuzden buruya yazdim..
bir baba kizina beddua ederse gercekten o ettigi beddua kabul olurmu???
haksiz yere beddua ederse??? babasi beddua ettikce,kiz uzaklasiyor babasindan, soguyuyor, o zamanda babasi daha cok beddua ediyor kiza.
o zaman kiz ne yapmali sizce???

Lutfenn, soruma cevap verirseniz cok sevinirim
Insallah biriniz cevap yazar..

saygilarimla,
guluzar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt