Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canımsın ya inan çok üzüldüm ama ümüdünü umudunuzu kaybetmeyin inş hep dularımda senide alacağım canım herşeyde bir hayır vardır YÜCE RABBİM c.c. sizi birbirinize yazdıysa kim ayırabilir sizi değilmi üzülmeyin inş en kısa zamanda kayınpederin inş inadından vazgeçer hem ana kız arasında bile tartışma oluyor ne var bunda sevenleri ayıracak kadar götürülüyor nışanlının dediği gibi YÜCE YARADANA c.c. sığının canım bizde burdaki kardeşlerimizle dualarımızı edriz inş kabul olur ve evlenirsiniz inş evleninçe buraya gelinlikli resmini eklersin düğününe gelemiyoruz ama en azından gelinlikli görelim değilmi hadi canım üzülme kalk iki rekat hacet namazı kıl inş evlenip bu kötü günleri unutursunuz ve hayırlı evlatlar dünyaya getirirsin sağlıcakla kal ALLAHA c.c. emanet olun
Rabbim razı olsun ablacm. Yazdıklarını okurken inan gözyaşlarımı tutamadım.
Umudum hep var. Her şerde bir hayır var. Bunu hep düşünüyorum.. Tevekkül etmemiz gerekiyor..
Biraz beklememiz, sabretmemiz gerekiyor. Dua etmemiz gerekiyor. Dualarınızda unutmayın beni..
Duaların için sağolasın. Allah celle celaluhu razı olsun ablacm. İnşaAllah hayırlısı olur. Rabbime emanet ol..