Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
inşALLAH tez zaman da geçer i bu sıkıntılarınız
Rabbim yar ve yardımcın olsun
İNşallah her şey yoluna girer
Kardeşim rabbimin izniyle inşaALLAH sorun çıkmamıştır
Bugün ve yarın olması lazım dı yanlış hatırlamıyorsam
Yuvanızdan huzur eksik olmasın inşaALLAH
Hayırlı uğurlu olsun
Güzel haberlerini alırız inşaALLAH en kısa zaman da
Rabbim razı olsun canım.. Oldu bitti Allah'ın izniyle..Benimde aklımdaydı...
Sanırım ya beklenen ana son saatler yada yaşandı..
RABBİM yar ve yardımcın olsun =))
Hayırlı olsun inşaALLAH.
Selamün aleyküm kardeşim.Çok üzücü yaşadıkların ama Rabbim inşallah sabrının mükafatını verir. Dualarım seninle kardeşim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
canım kardeşim, inşaAllah hayırlı ve mutlu bir şekilde sonuçlanmıştır, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah
inşALLAH tez zaman da geçer i bu sıkıntılarınız
Esselamu aleyküm
Kardeşim kısa yazmaya çalışacağım.
Aranızda nasıl bir tartışma çıktı bilmiyorum ama karşınızdaki kişilerin adetleri görenekleri ve sizden beklentileri farklı olabilir..
Yepyeni bir yaşama girerken daha birbirinizin huyunu suyunu bilmeden adım attığınızı unutmayın ve önyargıyla sinirle yaklaşmayın...
Eğer hatalı iseniz gerçekten özür dileyin..
Eğer gerçekten haklı iseniz ve ablanızda yanınızdaymış zaten onunda desteği ile ailenizle konuşun ve ortak çözüm üretin...
Hayır ne ise o olsun diyelim ama çok az kalmış düğününüze ....pişman olacak kararlar vermeyin...
Aradaki saygıyı hele kesinlikle kaldırmayın derim.
Rabbim razı olsun Berat ablam.. Olaylar çok farklı gelişti..
Özür diledim ben defalarca.. Ne gerekiyorsa yaptım.. Yapmadığım hiçbir şey kalmadı..
Kesinlikle istenmedim.. Nikahıma bir gün kala kayınpederim telefonla ailemi arayıp, ömrüm yettiği sürece onların boşanması için elimden geleni yapacağım dedi.. Görmediğimi, duymadığımız şeyler yaşandı kısacası.. 1 aydır evliyim.. Mersin'de yaşıyoruz..
Elhamdülillah çok mutluyuz. Eşim telefonla annesiyle görüşüyor sadece. Babası konuşmuyor. Sorunumuz yok. Bu olayları hiç konuşmuyoruz..Huzursuzluk çıkmıyor elhamdülillah.. Farklı şehirlerde olmamız da beni rahatlatıyor..
Kardeşim sizin adınıza çok mutlu oldum inan...
Ben geç kalmışım yanıtlamakla...kusuruma bakma
Ancak şunları bir abla olarak yazmadan geçemeyeceğim...
Kesinlikle eşinizin ve ailesinin arasına girmeyin...Biri annesi biri babası...kesinlikle saygıda kusur etmeyin...Sanki çok iyi anlaşıyormuşçasına bir evlat gibi görevlerinizi yerine getirin.Eşinize bu konudan da çok da bahsetme..Sizin iyiniyetinizle mutlaka ki öyle bir an ve zaman gelecek babası da kabullenecek..İnşallah ..
Evlilikte saygı , güven dürüstlük çok önemli güzel kardeşim...
Aranızda hep saygı ve dürüstlük oldukça muhabbetiniz artacaktır.
Sevgi her şeyin temelinde var....Siz sizi istemeyene sevginizi verdikçe karşı taraf istemesede size karşı yumuşayacak ve bir bakmışsınız herşey değişmiş...
Kayınvalidenizle iyi geçinin...Ufak tefek şeyleri görmemezlikten gelin...Ve unutmayın ki öz kardeşler -anne- çocuklar bile kavga eder sonra yine kaldıkları yerden devam ederler...Siz samimiyetinizi gösterin ve sabırla bekleyin....
Sizden hayırlı haberleri aldım ya içim mutlu yüzümde tebessümle forumdan çıkacağım şimdi
Kendinize çok iyi bakın
Selametle
inşaALLAH zamanla kayınbabanızında öfkesi diner
Mutluluklar dilerim Kalbun Kesir abla
dün avatarınızı görünce zaten anlamıştım