- Katılım
- 4 May 2007
- Mesajlar
- 40,073
- Tepki puanı
- 6,059
- Puanları
- 163
- Yaş
- 51
selamün aleyküm canım,Rabbim aydınlığa çıkarsın şuan ne okunduğunu anlayamadım çocuklar uyanacak şöyle bir göz atayım ama gece mutlaka detaylı okucam .bu arada senin vermiş olduğun zikirlerin çok ama çok faydasını gördüm rabbim razı olsun...bende sana bir dua tavsiye edeyim yunus peygamberimizin kurtulmak için ettiği dua sıkıntına göre hergün 3,7 veya 21 kere okursan aydınlığa feraha çıkarsın inşallah birkaçgüne kalmaz nasıl manevi olarak rahatladığını görücen cnm.
Amin
Aleyküm Selam canım benim Allah senden de binlerce kez razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Alalh mükafatınzıı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım çok sevindim Allah yuvanda eşinle çocuklarına sevdiklerinle hep beraber sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı ömürler bol bereketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim.İnşallah canım sende istediğin duayaı yapabilirsin Yasin ile esmalardan okuyoruz şimdi Alalh kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda dıkıntıda bırakmasın kendi kapısındna başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin.
Allah hepimizin sonunu hayırlara evsile etsin korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşy gönlünüzce olsun.