Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarınızı Bekliyorum Kardeşlerim:( (10 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
7 YASİN

1894 YA KERİM aldım...

Selam Aleyküm canım Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Alllah kiseyi yaptığı iyilikle imtihan etmesin inşallah Alalh insanlara vicdan merhamet Allah korkusu içlerine nasip etsin inşallah borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayrılara vesile etsin Rabbim.
Allah borçlulara eda, evsizlilere ev, işsizlere hayırlı iş darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YA KERİM(11000 TANE)

LEYLA.................2.700
Seyren................1894
Kalan: 6.406

YA ZAHİR(11.000 TANE)

Leyla.........1.106

kalan:9.894

YASİN SURESİ(41 TANE)

leyla .....................5
Hayriye abla............7
merve.....................2
Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5
Seyren...................7

kalan:10

Allah kabul etsiN

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım selamün aleyküm geçmiş olsun Allah ne sıkıntın varsa gidersin bir yasin okuyacağım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
canım selamün aleyküm geçmiş olsun Allah ne sıkıntın varsa gidersin bir yasin okuyacağım
Amin
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Canım zor durumda olan bir arkadaşa yardım edeyim derken ben çok kötü bir duruma düştüm birde kendim dışından başkalarından yardım aldım mebla o kadar büyük ki arkdaşımında şu anda ödeme gücü olmadığı için 2 aydır ben zor durumdayım gece gündüz düşünmekten bir çıkar yol bulamıyorum uyku düzenim bozuldu yemek yiyemiyorum biliyorsun maddi durumum yok çalışan bir insan değilim ancak kendi halimizdeyiz Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim2in hazinesinde neler bulunur yeter ki Ol desin bütün işlerimi Rabbim'e bıraktım üzülmüyorum desem yalan olur yinede Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Alllah kimseyi yaptığı iyilikle imtihan etmesin inşallah Allah insanlara vicdan merhamet Allah korkusu içlerine nasip etsin inşallah borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayrılara vesile etsin Rabbim.
Allah borçlulara eda, evsizlilere ev, işsizlere hayırlı iş darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YA KERİM(11000 TANE)

YA ZAHİR(11.000 TANE)

Leyla.........1.106

YASİN SURESİ(41 TANE)

Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5
_ZÜMRA_...............1

kalan:9

Allah kabul etsiN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Her türlü dertlerden ,sıkıntılardan ,korkulardan , çaresizlikten ,günahlardan korunmak
ve Ümmeti Muhammet'in selameti için Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr
Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr
Allahü Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır*

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

Bismillâhirrahmânirrahîm
1 Biz senin için göğsünü (kalbini) açmadık mı?
2, 3 Belini büken yükünü senden alıp atmadık mı?
4 Senin şanını ve ününü yüceltmedik mi?
5, 6 İşte: Muhakkak zorlukla beraber bir kolaylık vardır (Evet) zorlukla beraber bir kolaylık vardır
7, 8 İşlerinden boşaldığın vakit, tekrar çalış ve yo*rul, yalnız Rabbine rağbet et (O'na yönel)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum Leyla ablam.. Ben de 1 yasin okuyacağım.. Rabbim yardımcın olsun inşaAllah.. İnşaAllah hayırlı bir kapı açar Rabbim..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Es selamu aleykum Leyla ablam.. Ben de 1 yasin okuyacağım.. Rabbim yardımcın olsun inşaAllah.. İnşaAllah hayırlı bir kapı açar Rabbim..

Amin
Ve Aleyküm Selam canım Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Alllah kimseyi yaptığı iyilikle imtihan etmesin inşallah Allah insanlara vicdan merhamet Allah korkusu içlerine nasip etsin inşallah borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YA KERİM(11000 TANE)

YA ZAHİR(11.000 TANE)

Leyla.........1.106

YASİN SURESİ(41 TANE)

Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5
_ZÜMRA_...............1
KaLBuN_KeSiR..........1

kalan: 8

Allah kabul etsiN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin

Manası:Senden başka mabudu bi hak,bir ilah yoktur.Her noksan vasıflarda münezzehsin.Berisin.Ben nefsime zulüm etmişlerdenim. (Enbiya suresi.ayet 87)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum Leyla ablam..

Almış olduğum Yasin-i Şerfi okunmuştur..

Rabbim kabul etsin..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Canım zor durumda olan bir arkadaşa yardım edeyim derken ben çok kötü bir duruma düştüm birde kendim dışından başkalarından yardım aldım mebla o kadar büyük ki arkdaşımında şu anda ödeme gücü olmadığı için 2 aydır ben zor durumdayım gece gündüz düşünmekten bir çıkar yol bulamıyorum uyku düzenim bozuldu yemek yiyemiyorum biliyorsun maddi durumum yok çalışan bir insan değilim ancak kendi halimizdeyiz Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim2in hazinesinde neler bulunur yeter ki Ol desin bütün işlerimi Rabbim'e bıraktım üzülmüyorum desem yalan olur yinede Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
amin canım inşallah Allahım sana hayırlı bir iş versin arkadaşına da sana da hayırlı kapılar açsın bu çıkmazdan kurtarsın zor bir durum imtihan dünyası ama geçecek Allahım yardım edecektir.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
YA KERİM(11000 TANE)

YA ZAHİR(11.000 TANE)

Leyla.........1.106

YASİN SURESİ(41 TANE)

Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5
_ZÜMRA_...............1
KaLBuN_KeSiR..........1

Allah kabul etsiN

6.406 YA KERİM ben aldım

KALAN......0

5.894 YA ZAHİR aldım

KALAN....4000

r-aydin

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun. Bunun yanında güzel bir yardımlaşma gördüm.

رَبَّنَا وَلاَ تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا Bakara suresinin son ayetinden bir kısım, buna kendiniz gün içinde fırsat buldukça devam etmenizde fayda mülahaza ediyorum. Bunun ile birlikte, لا حول ولا قوة إلا بالله , bu rasulullahtan varid olan bir zikir, ashabına tavsiyede bulunduğu. Ehemmiyetine binaan diyebilecğeim ise, kula isabet eden bir musibet, zorluk veya sıkıntı Allah'ın kudreti dışında hiçbir şekilde çözülemez, giderilemez ve nihayete eremez. Allah'a olan dualarınızdan evvel veya sonra bu zikir ile tevessülde bulunmanızda da aynı şekilde fayda mülahaza ediyorum.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Es selamu aleykum Leyla ablam..

Almış olduğum Yasin-i Şerfi okunmuştur..

Rabbim kabul etsin..

amin canım inşallah Allahım sana hayırlı bir iş versin arkadaşına da sana da hayırlı kapılar açsın bu çıkmazdan kurtarsın zor bir durum imtihan dünyası ama geçecek Allahım yardım edecektir.

6.406 YA KERİM ben aldım

KALAN......0

5.894 YA ZAHİR aldım

KALAN....4000

Allah yardımcınız olsun. Bunun yanında güzel bir yardımlaşma gördüm.

رَبَّنَا وَلاَ تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا Bakara suresinin son ayetinden bir kısım, buna kendiniz gün içinde fırsat buldukça devam etmenizde fayda mülahaza ediyorum. Bunun ile birlikte, لا حول ولا قوة إلا بالله , bu rasulullahtan varid olan bir zikir, ashabına tavsiyede bulunduğu. Ehemmiyetine binaan diyebilecğeim ise, kula isabet eden bir musibet, zorluk veya sıkıntı Allah'ın kudreti dışında hiçbir şekilde çözülemez, giderilemez ve nihayete eremez. Allah'a olan dualarınızdan evvel veya sonra bu zikir ile tevessülde bulunmanızda da aynı şekilde fayda mülahaza ediyorum.

Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah razı olsun sizlerden emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Kpss de başvuru tercih yaptım dualarınızı bekliyorum Allah yanından yönünden kimseye muhtaç etmeden hayırlı bir sebep nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Arada düşünmüyorum diyorum ama son günlerde yine çok kötüyüm işin içinden çıkamıyorum Rabbim arkadaşıma hayırlı bir rızk kapısı ödeme kolaylığı nasip etsin benimde ödemek için aldığım bütün borçlarıda tez zamanda ödemek nasip etsin Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın mahçup etmesin:(
Allah içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup mtez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ödeme kolaylığı nasip etsin hayırlı rızk iş kapıları açmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları hayırısızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YA KERİM(11000 TANE)

Seyren................1894+6.406

Kalan: 00

YA ZAHİR(11.000 TANE)

Leyla.........1.106
Seyren.......5.894

kalan:4.000

YASİN SURESİ(41 TANE)

Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5
_ZÜMRA_...............1(okundu)
KaLBuN_KeSiR..........1(okundu)

Allah kabul etsiN

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah razı olsun sizlerden emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Kpss de başvuru tercih yaptım dualarınızı bekliyorum Allah yanından yönünden kimseye muhtaç etmeden hayırlı bir sebep nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Arada düşünmüyorum diyorum ama son günlerde yine çok kötüyüm işin içinden çıkamıyorum Rabbim arkadaşıma hayırlı bir rızk kapısı ödeme kolaylığı nasip etsin benimde ödemek için aldığım bütün borçlarıda tez zamanda ödemek nasip etsin Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın mahçup etmesin:(
Allah içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup mtez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ödeme kolaylığı nasip etsin hayırlı rızk iş kapıları açmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları hayırısızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

Amiinn.. Allah celle celaluhu razı olsun Leyla ablam. Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Yar ve yardımcımız olsun Rabbim..

Hayırlı Cumalar

gul.gif

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım,Rabbim aydınlığa çıkarsın şuan ne okunduğunu anlayamadım çocuklar uyanacak şöyle bir göz atayım ama gece mutlaka detaylı okucam .bu arada senin vermiş olduğun zikirlerin çok ama çok faydasını gördüm rabbim razı olsun...bende sana bir dua tavsiye edeyim yunus peygamberimizin kurtulmak için ettiği dua sıkıntına göre hergün 3,7 veya 21 kere okursan aydınlığa feraha çıkarsın inşallah birkaçgüne kalmaz nasıl manevi olarak rahatladığını görücen cnm.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amiinn.. Allah celle celaluhu razı olsun Leyla ablam. Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Yar ve yardımcımız olsun Rabbim..

Hayırlı Cumalar

gul.gif

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah'ta sizi hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Sen nasılsın canım ne yaptın durumlar nasıl hiç görüşemedik öyle.
Canım bende ne yapacağımı bilmiyorum Allah yar ve yardımcımız olsun Alalh beterin beterinden korusun ödenecek miktar çok olduğu için benim zaten öyle bir imkanım yok kısa süreliğine olacak deyince bende kendimin değil hep başka yerden borç alıp verdim rakam çok fazla olunca:(Allah hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir rızk kapısı ödeme kolaylığı nasip etsin Rabbim.
Rabbim hayırlısıyla yeni yaptığım kpsps tercihiden hayırlı bir iş kapısı açmak nasip etsino zaman ne zaman ödenirse ödensin derim kendimin ödeme garantisi olur Rabbim nelere Kadir'dir hazennesinde neler bulnur yeter ki Ol desin Allah hazinesinden bizleri mahrum bırakmasın inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimziin sonunu hayırlara evsile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt