Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua ve duanın kabul anları ve günleri (1 Kullanıcı)

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM GÖZÜ GÖNLÜ DİLİ TEMIZLERDEN EYLESİN BİZLERİ ADINI ANDIKCA TİTREYEN YÜREKLER VERSİN BİZE .........AMİN........

selam ve dua ile

jackofan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH KİMİN DUASINI KABUL EDER O HİÇ BELLİ OLMAZ....

Bakara-186 : Şayet kullarım Beni senden sorarlarsa gerçekten Ben çok yakınım. Bana dua edince duacının duasını kabul ederim; O halde onlar da Benim davetime koşsunlar ve Bana layıkiyle iman etsinler ki, doğru yola gidebilsinler.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Amin......Allah(c.c)razı olsun inşallah.....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIm bizleri Doğru yolunda ayırma ve Bizlere Dinin üzre Yanlış işler yaptırma...

ALLAHım cümlemizi Affına Mazhar Eyle...

Selam ve Dua ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."

Siz de amin deyip, onun altına, sizden sonraki kişiye dua edin ins..!

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
hafize anne gerçekten çok ama çok güzel ibretlik bir yazı .ALLAH bize iyilik yapanlardan, onun yolunda ilerleyenlerden ve dua alanlardan olmayı nasip etsin inşallah.emeğine yüreğine sağlık.ALLAHA emanet ol

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
moralim çok bozuktu duanın her satırını okudum içten aminler dedim.. Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
allah razı olsun dualarına amin dedirttin

Rabbim benden sonra ki kardeşimin dualarını kabul etsin, günahlarını affetsin, iki dünya saadeti versin ve bu saadette sevdikleriyle olsun.

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah'ım
fayda vermeyem ilimden ,
ürpermeyen kalpten,
doyma bilmeyen nefisten,
yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız.Sen bizleri bildiğimiz ve bilmediğimiz kötü şeylerin şerrinden koru inşallah.Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
moralim çok bozuktu duanın her satırını okudum içten aminler dedim.. Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
allah razı olsun dualarına amin dedirttin

Rabbim benden sonra ki kardeşimin dualarını kabul etsin, günahlarını affetsin, iki dünya saadeti versin ve bu saadette sevdikleriyle olsun.

canım neden moralin bozuk .ALLAHIMDAN tüm kalbimle diliyorum inşallah sıkıntıların bir an önce hafifler.ALLAHA emanet ol canım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt