meftamu kardeşim 3,4,5,11,12 cüzler senin inşallahmetfamu yazdı:
s.a. allaha emanet olun.bizden de o mübarek beldelere selam götürün .dualarınızda bizide unutmazsanız bahtiyar oluruz.
hatim için 5 cüz alıyım numaralarını siz yazın.eksik kalırsa haber veririsiniz yine okumaya çalışırım inşaallah.hayırlı yolculuklar
kardeşim aman yanlış olmasın avatarım METFAMU.ayın 24 üne kadardı değilmi.makinaci06 yazdı:
meftamu kardeşim 3,4,5,11,12 cüzler senin inşallahmetfamu yazdı:
s.a. allaha emanet olun.bizden de o mübarek beldelere selam götürün .dualarınızda bizide unutmazsanız bahtiyar oluruz.
hatim için 5 cüz alıyım numaralarını siz yazın.eksik kalırsa haber veririsiniz yine okumaya çalışırım inşaallah.hayırlı yolculuklar
evet kardeşim 24 kadar. kusura bakma düzelttim avatarını. doğru dağıtıldı cüzler.siz yinede yanlışsa hatırlatınmetfamu yazdı:
kardeşim aman yanlış olmasın avatarım METFAMU.ayın 24 üne kadardı değilmi.makinaci06 yazdı:
metfamu kardeşim 3,4,5,11,12 cüzler senin inşallahmetfamu yazdı:
22.evindarmeftun61 yazdı:
1. BİRNUR
2. MEFTUN61
3. göksem
4.neslihantuncel
5 MAVİ 22
6.DİNCİ
7.YAKALZEY
8.MURAT DENİZ
9. HANDAN VE AİLESİ
10. BURCU
11.EMİNE DURU
12.MTEKİK
13.MUAZ
14.ESMANİ
15.RESUL ACER
16.TUBA07
17.İREME
18.RÜVEYDA 28
19.SADECE EDA
20.SEMRA NİDA
21.METFAMU
sevvalmina yazdı:
BENDE VARIM DEMEYE GEREK DUYMAMIŞTIM AMA LİSTEDE ADIMI GÖREMEDİM VE HEPİNİZE KÜSTÜM
serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
BİZLERİDE UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM..FAHRİ KAİNAT EFENDİMİZE(S.A.V) BİZLERDENDE ÇOK ÇOK SELAM OLSUN...HALA CANLARINI FEDA EDECEK ARKADAŞLARIMIZ OLDUGUNU BİLDİRİRSİNİZ İNŞALLAH...ALLAH(CC) KABUL ETSİN ŞİMDİDEN...
BENDE 7. CÜZÜ ALAYIM İNŞALLAH
SELAMÜN ALEYKÜM..
sana 13 verelim serkan kardeşim 7 doluserkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
BİZLERİDE UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM..FAHRİ KAİNAT EFENDİMİZE(S.A.V) BİZLERDENDE ÇOK ÇOK SELAM OLSUN...HALA CANLARINI FEDA EDECEK ARKADAŞLARIMIZ OLDUGUNU BİLDİRİRSİNİZ İNŞALLAH...ALLAH(CC) KABUL ETSİN ŞİMDİDEN...
BENDE 7. CÜZÜ ALAYIM İNŞALLAH
SELAMÜN ALEYKÜM..