Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA İSTEYEN VARMIIIIIIIIIIII (2 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: DUA İSTEYEN VARMIIIIIIIIIIII

ararat yazdı:
makinaci06 yazdı:
B)B)B)

selamun aleyküm kardeşim ...:):):) 27 ve 28 raci abim aldı 29 da ben alıyorum 25 ne kadar biter bunlar ..Allaha şükür 2 hatim hediye gönderebilicez ...hadi Allaha emanet olun ...ve aleyküm selam B)B)B)B)B)

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM.İNŞAALLAH BİZLERE DE GİTMEK NASİP OLUR HAYIRLISI İLE O MÜBAREK YERLERE.A.E.O.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

HATİM LİSTESİ
1. HATİM
EMİNE DURU: 1.CÜZ
NESLİHAN TUNCEL: 2.CÜZ
METFAMU:3,4,5,11,12.CÜZLER
İREME: 6. CÜZ
ARARAT:7,8 CÜZ
HAYDAR:9,10 CÜZ
SERKAN 25:13. CÜZ
KADER SULTAN: 14
AMİNE NUR:15,16,17,18,19
ı_PAPATYA: 20.CÜZ
SENA_NUR:21.CÜZ
MUSTAFA XTAR:22.CÜZ
HANDOS:23.CÜZ
HARDLOVE:24.CÜZ
UMEYYE:25.CÜZ
TUBA8:26.CÜZ
DEREN75:27.CÜZ
FERİT:28.CÜZ
Mavi22:29.CÜZ
ADALETİ MAHZA NIN ARKADAŞI:30.CÜZ

2. HATİM

MAKİNACİ06:1.CÜZ
OGUL:2.CÜZ
KADER_SULTAN:3.CÜZ
SERİFE07:4.CÜZ
ZEHRA MELEK:5.,7.-8.,ve 9. CÜZLER
derya_gulu :6.CÜZ
SEVDEGULU : 10.CÜZ
imdat kurtar :11.CÜZ
ADALETIMAHZA : 12 ve 13.CÜZLER
Akide-i Tevhid :14.CÜZ
valerian :15.CÜZ
cemile_drn :16.CÜZ
hafize : 17 VE 18.CÜZLER
ruveyda 28 :30.CÜZ
MAKİNACİ06:19,20,21
MERVE:22,23.CÜZ
MİRACLE:24.CÜZ
ARARATIN MURAT ABİSİ:25,26.CÜZLER
ARARATIN RACİ ABİSİ:27,28 CÜZ
ARARAT:29.CÜZ

BİTTİİİİİİİİ HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÖNCE İSİMLERİNİZİ OKUYUCAM DİCEMKİ SANA ÇOOOOOK UZAKLARDAN SEİ GÖRMEDEN CANINDAN ÇOK SEVEN KARDEŞLERİNDEN HEDİYE GETİRDİM DİCEM İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERSE.HAKKINIZI HELAL EDİN BELKİ YARIN GELEMEM.SİZİ ÇOK SEVİYORUM AİLEM.

[marq]B)BİTTİİİİİ HATİMİMİZ ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDENB)[/marq]

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
makinaci06 yazdı:
B)B)B)

selamun aleyküm kardeşim ...:):):) 27 ve 28 raci abim aldı 29 da ben alıyorum 25 ne kadar biter bunlar ..Allaha şükür 2 hatim hediye gönderebilicez ...hadi Allaha emanet olun ...ve aleyküm selam B)B)B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN ARARAT ÇOK ŞÜKÜR RABBİM KAUL ETSİN İNŞALLAH.ÇOK GÜZEL OLUCAK İNŞ.B)B)B)B)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
ararat yazdı:
makinaci06 yazdı:
B)B)B)

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM.İNŞAALLAH BİZLERE DE GİTMEK NASİP OLUR HAYIRLISI İLE O MÜBAREK YERLERE.A.E.O.

VE ALEYKÜM SELAM ABLACIM ALLAH SİZDENDE RAZI OLUR İNŞALLH ...RABBİM DUANIZI KABUL EDER İNŞALLH BİR GÜN O MÜBAREK TOPRAKLARA GİTMEYİ NASİP EDER BİZLEREDE AMA ÖNCE ABLAM BENİM O TOPRAKLARA GİTMEYİ HAK EDEN BİR KUL OLMAM LAZIM ..BUNUN İÇİN BU ACİZ VE DUAYA MUHTAÇ KARDEŞİNİ DUALARINDA HATIRLA ABLACIM ..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ..(BU SİTEDEKİ TÜM KARDEŞLERİM HER DAİM DUALARIMDALAR RABBİM KABUL BUYURUR İNŞALLH )

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
ararat yazdı:
makinaci06 yazdı:
B)B)B)

ALLAH RAZI OLSUN ARARAT ÇOK ŞÜKÜR RABBİM KAUL ETSİN İNŞALLAH.ÇOK GÜZEL OLUCAK İNŞ.B)B)B)B)

SELAMUN ALEYKÜM ...ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN GÖNLÜ RAI OLMADI YARIM KALMASINA RABBİM RIZASI İÇİN KÜÇÜK BİR FAYDAM DOKUNDUYSA EYER NE MUTLU BANA ..SİZLER OLMASAYDINIZ BEN BİR HİÇ OLARAK YAŞAMAYA VE NEFSİMİ ALDATMACALARINA KANMAYA DEVAM EDİCEKTİM ..ASIL RABBİM SİZİN GİBİ GÜZEL DOSTLARDAN RAZI OLSUN ..HERKES HAKKINI HELLA ETSİNN..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜMB)B)B)B)B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

HAKKINIIZ HELAL EDİN KARDEŞLERİM SELAMÜNALEYKÜM GİDİYORUM İNŞALLAH YARIN 5 DE DUA EDİCEM İSİM İSİM HEPİNİZE RABBİM İNŞALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN SİZİ ÇOK SEVİYORUM AİLEM SELAMETLE KALIN BENİ BEKLEYİNNNNNN:DB)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt