Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua ile kader değişirmi arkadaşlar bilgi verirmisiniz lütfen..... (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
nurus rumuzlu kardeşim allah razı olsun senden çok teşekkür ederim...rabbim yar ve yardımcın olsun..allaha emanet ol..dua ile....

amin kardesimm Allah senden de razi olsun..senin halini cok iyi anliyorum inan..cünkü benim durumumda farksiz degil...Allah yardimcin olsun sneinde..Allah'a emanet ol..senin icin dua edecegim insallah.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
..........................................

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
S.a kardeşim senı o kadar cok anlıyorumkı senınle durumlarımız bıraz benzeşiyor sadece ben evlıyım ve eşimden ayrıyım kardeşim allah yar ve yardımcın olsun rabbım hakkında hangısı hayırlıysa onu sana nasıp eder inş selametle kardeşim

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
S.a kardeşim senı o kadar cok anlıyorumkı senınle durumlarımız bıraz benzeşiyor sadece ben evlıyım ve eşimden ayrıyım kardeşim allah yar ve yardımcın olsun rabbım hakkında hangısı hayırlıysa onu sana nasıp eder inş selametle kardeşim

aleyküm selam çok sağolun allah razı olsun inşallah sizde hayırlı bi şekilde eşinizle barışır mutlu olursunuz...amin...

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
..........................................

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar dualarınızla allahın izniyle herşey ii gidiyordu ama yine bi çok olumsuzluklarla savaşıyorum ruhum daralıyo ne olur dua edin lütfen allah razı olsun hepinizden...

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun senin adına çok üzüldüm rabbim hiç kimseyi böyle bir sınavla sınamasın. senin sınavındada sana yardımcı olur inşallah. Sana bir ayeti kerime söyleyiym her zaman söylerim.

Rabbimiz Kuranında ne diyor

sizin için kötü olduğunu düşündüğünüz seyin iyi ,
iyi olduğunu düşündüğünüz seyinde kötü olduğunu bilemezsiniz. bu ayeti hiç unutma abi. her kötülükte bir iyiyilik vardır her müslümanın hayat felfesi bul olmalıdır

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
bacım senin yazdıklarını okudum. gerçektende çok üzüldüm. inşallah herşey dilediğince gider. inşallah senin içinde dua edeceğiz.
yanlız şunu da söylemek istiyorum. nişanlılık dönemi epey bi uzun sürmüş galiba. diğer kardeşlerimizin dediği gibi uzatmamak gerek ama hayırlı olsun diyelim.
ve peygamber efendimizin dediği gibi HAYIRLI ISLERINIZDE ACELE EDINIZ! TA KI BIR SER GELIP ONA MANI OLMASIN.
Allah a emanet olun kardeşim.
selam ve dua ile...

KAFİRLER İSTEMESEDE , ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.(saff/8)

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. Allah senin bütün sıkıntılarını alır yerine mutluluklar verir İnşallah. Öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olur İnşallah. Unutmaki hayırda şerde Allahtandır.
Çok zor bir sınavdan geçiyorsun bu sınavda biz kardeşerinin duası herzaman seninle birlikte. Rabbim herzaman hakkında hayırlı olanı nasip etsin İnşallah. Rabbim bütün üzüntülerinden,sıkıntılarından seni kurtarır İnşallah. Her işte bir hayır vardır İnşallah bunun sonuda hayırlısıdır. Dualarımız her zaman seninle. Allaha emanet olun.

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM dertlerine derman olsun ne sıkıntın varsa gidersin ve hakkında hayırlısını versin inşaALLAH üzülme çok dua et ablacım RABBİM büyük o neyi nasıl isterse öyle olur dualarımdasın....

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
-Yüce Dinimiz bildiğim kadarıyla nişanlılık dönemini uzun sürmemesini istiyor belki bunu bilmediğin veya nasip olmadığı için olmuştur bu ayrılık vede inan kaybeden sen değilsin kaybeden o ;) bu imtihandan da Rabbimizin istediği gibi tevekkül ederek kurtulman dileğiyle Selam ve Dua ile Kalın...

Kimseye ön yergı yapma gibi bir hakkımız yok terk ettiyse etti belki bir sorun oldu söylemedi terk etti belki başka birşey oldu belkide artık sevmemeye başlamıştır sen sevmediğin biriyle evlenirmisin? böyle aniden terk etmesi yanlış ama sen ne sen değilsin kaybeden o diyorsun belkide bir hayır için terk etti elkide bir sorun çıkdı kimsenin özel figür ve hariketlerine ön yargı yapmayalım!

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
.....................................

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. Allah senin bütün sıkıntılarını alır yerine mutluluklar verir İnşallah. Öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olur İnşallah. Unutmaki hayırda şerde Allahtandır.
Çok zor bir sınavdan geçiyorsun bu sınavda biz kardeşerinin duası herzaman seninle birlikte. Rabbim herzaman hakkında hayırlı olanı nasip etsin İnşallah. Rabbim bütün üzüntülerinden,sıkıntılarından seni kurtarır İnşallah. Her işte bir hayır vardır İnşallah bunun sonuda hayırlısıdır. Dualarımız her zaman seninle. Allaha emanet olun.

aleyküm selam amin allah razı olsun sizden

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt