S.A. mutsuz kardeşim. Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum sanırım.Şu an buraya yazarken bile ağlıyorum. Bende nişanlımdan ayrıldım daha doğrusu o benden ayrılmak istedi ve ayrıldık. Ağustos ayında 1 sene olacak. Ben geçen haftaya kadar hep dualar ettim rabbime yalvardım. Benden uzakta olduğu içinde ne yapıyor ne ediyor haberimde olmuyordu. Allahım bana onun bişeyini gösterde bu bekleme ve ümit etme işkencesi bitsin diye çok dua ettim, hayırlısıyla dönsün diyede. Dua ettikçe daha da ümitleniyordum, ama bir gelişme olmayıncada moralim hat safhada bozuluyordu.
Geçen hafta o kadar tesadüf bir olay olduki Allahım bana onun hayatında başka biri olduğunu gösterdi. Şimdi ne durumdamıyım? İnanasım gelmiyor hala, inanamıyorum bu kadar çabuk mu unutuldum, herşey onun için bu kadar kolaymıydı. Yine ağlıyorum, üzülüyorum. Bu sefer onu kalbimden tamamen atmak için dua ediyorum. Atabililiyormuyum peki? Malesef hayır. Zamanla inşallah olacak.
Allah sanada banada bol sabırlar versin. Bunları yaşamak çok ama çok zormuş.
İnşallah kardeşim sen hayırlısı ile nişanlınla biraraya gelirsin.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Duaların gücüne inanıp kalben dua etmeyi hiç bırakmayalım.
Ben insanın bir alınyazısının olduğuna inanıyorum. Sadece yolları bilmiyoruz hepimiz farklı yollardan ulaşıyoruz. Kimimiz daha kolay,kimimizin ki daha meşakatli.
Bazende beniim gibi ne yaparsan yap kaderimde yada kısmetimde olmayınca olmuyor.
İnşallah moralini bozmamışımdır.
Allaha emanet ol kardeşim.
Selamün Aleyküm değerli Kardeşim.
yazdıklarınızın hepsini okudum. Evliliğinize yarım adım kala ayrılmışsınız.
gerçektende sizin adınıza çok mu çok üzüldüm.
Maşallah sizde şimdi yapabileceğinizin en iyisi yapıyorsunuz.Allah a dua edip sabır diliyorsunuz. bi iznillah sabrınızın sonu selametle sonuçlanacak.
Allah muhakkakki kullarına en güzelini ve en hayırlısını nasip eder.
sizin için dua edecem inşallah.
Allah a emanetsiniz.
Vessselam...
Kimseye ön yergı yapma gibi bir hakkımız yok terk ettiyse etti belki bir sorun oldu söylemedi terk etti belki başka birşey oldu belkide artık sevmemeye başlamıştır sen sevmediğin biriyle evlenirmisin? böyle aniden terk etmesi yanlış ama sen ne sen değilsin kaybeden o diyorsun belkide bir hayır için terk etti elkide bir sorun çıkdı kimsenin özel figür ve hariketlerine ön yargı yapmayalım!
Eyy Adem oğulları ve kızları her şeyden önce Rabbinizin rızasını gözterek birbirinizi sevin Rabbinizin rızasına kavuşturacak O ( c.c ) 'nun sevgisini kazandıracak hayırlı eşler edinin Rasûlullah s.a.v Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde ... ; Dünyalık Menfaatler için Ahiretini satana Allah lanet etsin Allah lanet etsin Allah lanet etsin ... Buyurmuşlardır ...
Her şeyden önce Rabbinizin rızası ... Bu en büyük kurtuluştur ...
Allah-û Teâla c.c Ümmet-i Muhammed'in ve sizlerin hakkında hayırlar versin inşallah...
Esselamun Aleykum ve Rahmetullah ...
S.A. mutsuz kardeşim. Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum sanırım.Şu an buraya yazarken bile ağlıyorum. Bende nişanlımdan ayrıldım daha doğrusu o benden ayrılmak istedi ve ayrıldık. Ağustos ayında 1 sene olacak. Ben geçen haftaya kadar hep dualar ettim rabbime yalvardım. Benden uzakta olduğu içinde ne yapıyor ne ediyor haberimde olmuyordu. Allahım bana onun bişeyini gösterde bu bekleme ve ümit etme işkencesi bitsin diye çok dua ettim, hayırlısıyla dönsün diyede. Dua ettikçe daha da ümitleniyordum, ama bir gelişme olmayıncada moralim hat safhada bozuluyordu.
Geçen hafta o kadar tesadüf bir olay olduki Allahım bana onun hayatında başka biri olduğunu gösterdi. Şimdi ne durumdamıyım? İnanasım gelmiyor hala, inanamıyorum bu kadar çabuk mu unutuldum, herşey onun için bu kadar kolaymıydı. Yine ağlıyorum, üzülüyorum. Bu sefer onu kalbimden tamamen atmak için dua ediyorum. Atabililiyormuyum peki? Malesef hayır. Zamanla inşallah olacak.
Allah sanada banada bol sabırlar versin. Bunları yaşamak çok ama çok zormuş.
İnşallah kardeşim sen hayırlısı ile nişanlınla biraraya gelirsin.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Duaların gücüne inanıp kalben dua etmeyi hiç bırakmayalım.
Ben insanın bir alınyazısının olduğuna inanıyorum. Sadece yolları bilmiyoruz hepimiz farklı yollardan ulaşıyoruz. Kimimiz daha kolay,kimimizin ki daha meşakatli.
Bazende beniim gibi ne yaparsan yap kaderimde yada kısmetimde olmayınca olmuyor.
İnşallah moralini bozmamışımdır.
Allaha emanet ol kardeşim.