Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua ile kader değişirmi arkadaşlar bilgi verirmisiniz lütfen..... (1 Kullanıcı)

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. mutsuz kardeşim. Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum sanırım.Şu an buraya yazarken bile ağlıyorum. Bende nişanlımdan ayrıldım daha doğrusu o benden ayrılmak istedi ve ayrıldık. Ağustos ayında 1 sene olacak. Ben geçen haftaya kadar hep dualar ettim rabbime yalvardım. Benden uzakta olduğu içinde ne yapıyor ne ediyor haberimde olmuyordu. Allahım bana onun bişeyini gösterde bu bekleme ve ümit etme işkencesi bitsin diye çok dua ettim, hayırlısıyla dönsün diyede. Dua ettikçe daha da ümitleniyordum, ama bir gelişme olmayıncada moralim hat safhada bozuluyordu.
Geçen hafta o kadar tesadüf bir olay olduki Allahım bana onun hayatında başka biri olduğunu gösterdi. Şimdi ne durumdamıyım? İnanasım gelmiyor hala, inanamıyorum bu kadar çabuk mu unutuldum, herşey onun için bu kadar kolaymıydı. Yine ağlıyorum, üzülüyorum. Bu sefer onu kalbimden tamamen atmak için dua ediyorum. Atabililiyormuyum peki? Malesef hayır. Zamanla inşallah olacak.
Allah sanada banada bol sabırlar versin. Bunları yaşamak çok ama çok zormuş.
İnşallah kardeşim sen hayırlısı ile nişanlınla biraraya gelirsin.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Duaların gücüne inanıp kalben dua etmeyi hiç bırakmayalım.
Ben insanın bir alınyazısının olduğuna inanıyorum. Sadece yolları bilmiyoruz hepimiz farklı yollardan ulaşıyoruz. Kimimiz daha kolay,kimimizin ki daha meşakatli.
Bazende beniim gibi ne yaparsan yap kaderimde yada kısmetimde olmayınca olmuyor.
İnşallah moralini bozmamışımdır.
Allaha emanet ol kardeşim.

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. mutsuz kardeşim. Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum sanırım.Şu an buraya yazarken bile ağlıyorum. Bende nişanlımdan ayrıldım daha doğrusu o benden ayrılmak istedi ve ayrıldık. Ağustos ayında 1 sene olacak. Ben geçen haftaya kadar hep dualar ettim rabbime yalvardım. Benden uzakta olduğu içinde ne yapıyor ne ediyor haberimde olmuyordu. Allahım bana onun bişeyini gösterde bu bekleme ve ümit etme işkencesi bitsin diye çok dua ettim, hayırlısıyla dönsün diyede. Dua ettikçe daha da ümitleniyordum, ama bir gelişme olmayıncada moralim hat safhada bozuluyordu.
Geçen hafta o kadar tesadüf bir olay olduki Allahım bana onun hayatında başka biri olduğunu gösterdi. Şimdi ne durumdamıyım? İnanasım gelmiyor hala, inanamıyorum bu kadar çabuk mu unutuldum, herşey onun için bu kadar kolaymıydı. Yine ağlıyorum, üzülüyorum. Bu sefer onu kalbimden tamamen atmak için dua ediyorum. Atabililiyormuyum peki? Malesef hayır. Zamanla inşallah olacak.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Duaların gücüne inanıp kalben dua etmeyi hiç bırakmayalım.
Ben insanın bir alınyazısının olduğuna inanıyorum. Sadece yolları bilmiyoruz hepimiz farklı yollardan ulaşıyoruz. Kimimiz daha kolay,kimimizin ki daha meşakatli.
Bazende beniim gibi ne yaparsan yap kaderimde yada kısmetimde olmayınca olmuyor.

Selamün Aleyküm değerli Kardeşim.
yazdıklarınızın hepsini okudum. Evliliğinize yarım adım kala ayrılmışsınız.
gerçektende sizin adınıza çok mu çok üzüldüm.
:(
Maşallah sizde şimdi yapabileceğinizin en iyisi yapıyorsunuz.Allah a dua edip sabır diliyorsunuz. bi iznillah sabrınızın sonu selametle sonuçlanacak.
Allah muhakkakki kullarına en güzelini ve en hayırlısını nasip eder.
sizin için dua edecem inşallah.
Allah a emanetsiniz.
Vessselam...

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm değerli Kardeşim.
yazdıklarınızın hepsini okudum. Evliliğinize yarım adım kala ayrılmışsınız.
gerçektende sizin adınıza çok mu çok üzüldüm.
:(
Maşallah sizde şimdi yapabileceğinizin en iyisi yapıyorsunuz.Allah a dua edip sabır diliyorsunuz. bi iznillah sabrınızın sonu selametle sonuçlanacak.
Allah muhakkakki kullarına en güzelini ve en hayırlısını nasip eder.
sizin için dua edecem inşallah.
Allah a emanetsiniz.
Vessselam...

Aleyküm Selam kardeşim.
Allah razı olsun güzel dualarınız için.
Yaşadıklarımı neler çektiğimi bi tek Yüce Rabbim biliyor. Ona sığınmaktan ondan yardım dilemekten başka hiç birşey gelmiyorki elimden.
İnşallah güzel kardeşim Allah hepimize herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip eder.
Allah razı olsun güzel dualarınız için, Allah gönlünüze göre versin herşeyi inşallah. Allaha emant olun.

m.i.n.e

Kayıtlı Kullanıcı
Kimseye ön yergı yapma gibi bir hakkımız yok terk ettiyse etti belki bir sorun oldu söylemedi terk etti belki başka birşey oldu belkide artık sevmemeye başlamıştır sen sevmediğin biriyle evlenirmisin? böyle aniden terk etmesi yanlış ama sen ne sen değilsin kaybeden o diyorsun belkide bir hayır için terk etti elkide bir sorun çıkdı kimsenin özel figür ve hariketlerine ön yargı yapmayalım!

Bence yanlış düşünüyorsun. sonuçta evlenmek için bir yola çıkıyosun bunun kararını verirken bin kere düşünülüp bir kere cvp verilmeli. yarı yolda bırakıp terk etmesi gerekmiyor. sevmiyosa baştan kabul etmemesi gerekirdi.karşı taraftaki duvar değilki terk ettiğinde kalbi kırılmasın acı çekmesin.eğer o geriye baktığında kaybettiklerini, geçen zamanı görmüyorsa senin yapman gereken tek şey unutmak. Rabbim herkesin kalbine göre versin..

turk182m_1

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç şüphe yok ki Kader değişmez Cenab-ı Rabbul Alemin ne dilerse o haktır ... De ki Eyy Rabbim gönlümdekini hakkımda , hakkımdakini gönlüme razı eyle ...

Üzülme kardeşim üzülmek için o kadar çok şey var ki şu Dünyada olup bitenlere bakın etrafımızda olup bitenlere bakalım her şeyden önce kendi hayatımıza bir bakalım Rabbimizin rızasını kazanmaya çalışalım her şeyden önce insanlarınkini değil ...

Eğer ki Allah Teâla nasip ettiyse olur etmediysede olmaz Mevlam neylerse güzel eyler ...
Alemlerin Rabbi olan Allah Azze ve Celle Ümmet-i Muhammed'in ve sizin hakkınızda hayırlar versin inşallah ...

turk182m_1

Kayıtlı Kullanıcı
Eyy Adem oğulları ve kızları her şeyden önce Rabbinizin rızasını gözterek birbirinizi sevin Rabbinizin rızasına kavuşturacak O ( c.c ) 'nun sevgisini kazandıracak hayırlı eşler edinin Rasûlullah s.a.v Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde ... ; Dünyalık Menfaatler için Ahiretini satana Allah lanet etsin Allah lanet etsin Allah lanet etsin ... Buyurmuşlardır ...

Her şeyden önce Rabbinizin rızası ... Bu en büyük kurtuluştur ...

Allah-û Teâla c.c Ümmet-i Muhammed'in ve sizlerin hakkında hayırlar versin inşallah...

Esselamun Aleykum ve Rahmetullah ...

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
Eyy Adem oğulları ve kızları her şeyden önce Rabbinizin rızasını gözterek birbirinizi sevin Rabbinizin rızasına kavuşturacak O ( c.c ) 'nun sevgisini kazandıracak hayırlı eşler edinin Rasûlullah s.a.v Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde ... ; Dünyalık Menfaatler için Ahiretini satana Allah lanet etsin Allah lanet etsin Allah lanet etsin ... Buyurmuşlardır ...

Her şeyden önce Rabbinizin rızası ... Bu en büyük kurtuluştur ...

Allah-û Teâla c.c Ümmet-i Muhammed'in ve sizlerin hakkında hayırlar versin inşallah...

Esselamun Aleykum ve Rahmetullah ...

ve aleyküm selam allah razı olsun kardeşim çok sağolun...

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam kardeşim allah razı olsun sizden ve allah yar ve yardımcınız olsun dilerim rabbim ondan iiysiini ve heyırlısını karşınıza çıkarır ve çok mutlu olursunuz....ben çok acı çekiyorum ama rabbime sığınıyorum elimden bişey glmiyo ve hep o olsun ve hayırlı olsun diye dua etmek geliyor içimden bilmiyorum neden bukadar ısrar ediyorum ama bildiğim tek şey şu ben bike sevebilirim bundan sonra hiç kimseyi sevmem ve güvenemem ilkim ve sonum olsum istemiştim....:(dualarımdasınız inşallah

σпця 1905

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm,
soruna kisa bir cevap verecegim.
Unutma ALLAH(C.C) her an bizim neler yaptigimizi görüyor.
Senin kalbin cok kirilmis, kalbi en iyi tedavi etme sekli zikirdir..

Soruya gelicne;
Allah(C.C) istemedikten sonra hic birsey olmaz.
Allah seni seviyorsa senin neyin yoktur ki, ama
eger Allah seni sevmiyorsa senin neyin vardirki ?
Az daha SIK disini.
Allah yardimcin olsun
O sonsuz rahmet sahibidir. Bagislayicidir, affedicidir..
Eger ki 5 Vakit namaz kilmiyorsan, buna bir an önce basla, süphesizki namazlardan sonra edilen dualar makbuldur (ins!)

Allah senin, benim, ve cümleten sitedeki herkezin, ayreten tüm mü'minlerin yardimcisi olsun insallah.. (Amin!)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt