zahide nur
Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA GECESİ LİSTESİ(saat 3.30)
BEN DAHA YENİYİM ANLAMADIM PEK ASIL OLUYOR DUA GECESİ
BEN DAHA YENİYİM ANLAMADIM PEK ASIL OLUYOR DUA GECESİ
ADALETIMAHZA yazdı:
mavi22 yazdı:
s.a ben bir şey mi kaçırdım? bugün günlerden çarşamba.
S.A.YOK CANIM,SANIRIM LİSTE İSTENDİ,ONDAN RAVZANUR KARDEŞİMİZ DE YENİDEN YAZDI,BİR DE DEDİĞİ GİBİ ATLANAN VARSA EKLESİN VE LİSTE YARINA TAM OLSUN DİYE SANIRIM.YOKSA BİLDİĞİM KADARIYLA GÜNÜ DEĞİŞMEDİ.A.E.O
ararat yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mavi22 yazdı:
s.a ben bir şey mi kaçırdım? bugün günlerden çarşamba.
S.A.YOK CANIM,SANIRIM LİSTE İSTENDİ,ONDAN RAVZANUR KARDEŞİMİZ DE YENİDEN YAZDI,BİR DE DEDİĞİ GİBİ ATLANAN VARSA EKLESİN VE LİSTE YARINA TAM OLSUN DİYE SANIRIM.YOKSA BİLDİĞİM KADARIYLA GÜNÜ DEĞİŞMEDİ.A.E.O
SELAMUN ALEYKUM..ARKADAŞLARIM BENDE SİZLERE KATILMAK İSTİYORUM MAM BUYNU NASIL YAPICAM SADECE PERŞEMBE GÜNÜNÜN GECESİ YANİ CUMA GECESİ 3:30 KALKIP DUA MI YAPICA Z BEN ANLAMADIM ..SADECE DUAMI YAPICAZ YOKSA KURANDA OKUYACAKMIYIZ YANİ İBADETTE EDİCEKMİYİZ ÇOK SORDUM SANIRIM ADALETHAMZA ABLAMIZ BANA BU KONUDA YYARDIM EDERSEN YEER BENDE KATILMAK İSTERİM SİZE
AYRICA LİSTENİZDE YER ALMAK İSTERİM ...ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM
s.a.Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim bu gece Rabbimin izni ile 3.30 da dua gecemizde buluşuyoruz.İşte dua listemiz unuttuklarımız olursada kardeşlerim kendilerini eklesinler lütfen haklarınıda helal etsinler.baltefsiri,senanur,birnur,sevvalmina,zeyn
ep1111,konak,evindar,paryosa_t,niğdeli,mk.5834,yak
alzey,heves,sadece eda,umeyye,m.tekik,fatma ergün.ecrinhicran,aşka mecnun,erkan,m.muaz,mustafaxtar,ayshidayet,nurrüme
ysa,hafize annem,zumretezulal,zerrin,avukat,marrryyo,mavi22,y
usufmiran,haticeebrar,saten12,müslima,tsunamı,meftun,tevbekar,eli
z,hafiz24,erguan,makinacı06,erdal,tubaöztürk,semoş
,paradise angel,sevval,velcome,susanne,toron,nursema72,gecem
,edalican,ömer58,adviye34,nihalim,neslihantuncel,f
erit,,güzin,hayal_8100,lastmoon,mus_the46,llevent76,şehidearzu,adaletimahza,valerian,koşkun,kardeşlerim acizane yazabildiklerim bu kadar inş eksik yazmamışımdır.Dualarınızın sonunda bu kardeşinizide hatırlarsanız ayrıca sevinirim.Rabbim duası makbul olanlardan eylesin inş..SELAM VE DUA İLE
kardeşim dualarınızda bu acizaneyide unutmayın olurmu?B)B)ADALETIMAHZA yazdı:
B)B)B)
Ravza_Nur yazdı:
kardeşim dualarınızda bu acizaneyide unutmayın olurmu?B)B)ADALETIMAHZA yazdı:
B)B)B)
A.S.Kardeşim elbette kardeşim ne demek sizi aramızda hissetmekten mutlu oluruz.SELAM VE DUA İLEmedina yazdı:
Selamün aleyküm, uzun zaman oldu yazmayalı inşaallah hepini iyisinizdir.Kabul ederseniz bende bu gece size katılmak istiyorum bu kardeşlerimin isimlerini anarsanız sevinirim Levent, Mesut, Arzu,Mustafa,Öznur, Ali,Rabia .Rabbim cümlemizden razı olsun...
makinaci06 yazdı:
benide unutmayın kardeşlerim listeyi alıyorum tekrar.İNŞALLAH KALKABİLİRİZ.
Ravza_Nur yazdı:
Bizide çaldırın yaa ne oluyor kıskandık hani
A.S.Değerli ablam sağolasın Rabbim razı olsun sizide ekliyorum inşderya_gulu yazdı:
S.A. güzel kızım benide dua listesine adımla eklersen çok sevinirim bu güne kadar kaçırdım böyle güzel bir etkinliği kısmet olursa bu gece 3.30 da seccademin başındayım ve sonraki haftalardada devam edceğim Allah'a emanet olun bütün kardeşlerim.sende dualarımın başındasın ravzanur kızım