Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA GECESİ LİSTESİ(saat 3.30) (2 Kullanıcı)

zahide nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA GECESİ LİSTESİ(saat 3.30)

BEN DAHA YENİYİM ANLAMADIM PEK ASIL OLUYOR DUA GECESİ:(

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
mavi22 yazdı:
s.a ben bir şey mi kaçırdım? bugün günlerden çarşamba.

S.A.YOK CANIM,SANIRIM LİSTE İSTENDİ,ONDAN RAVZANUR KARDEŞİMİZ DE YENİDEN YAZDI,BİR DE DEDİĞİ GİBİ ATLANAN VARSA EKLESİN VE LİSTE YARINA TAM OLSUN DİYE SANIRIM.YOKSA BİLDİĞİM KADARIYLA GÜNÜ DEĞİŞMEDİ.A.E.O

SELAMUN ALEYKUM..ARKADAŞLARIM BENDE SİZLERE KATILMAK İSTİYORUM MAM BUYNU NASIL YAPICAM SADECE PERŞEMBE GÜNÜNÜN GECESİ YANİ CUMA GECESİ 3:30 KALKIP DUA MI YAPICA Z BEN ANLAMADIM ..SADECE DUAMI YAPICAZ YOKSA KURANDA OKUYACAKMIYIZ YANİ İBADETTE EDİCEKMİYİZ ÇOK SORDUM SANIRIM ADALETHAMZA ABLAMIZ BANA BU KONUDA YYARDIM EDERSEN YEER BENDE KATILMAK İSTERİM SİZE
AYRICA LİSTENİZDE YER ALMAK İSTERİM ...ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ararat yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
mavi22 yazdı:
s.a ben bir şey mi kaçırdım? bugün günlerden çarşamba.

S.A.YOK CANIM,SANIRIM LİSTE İSTENDİ,ONDAN RAVZANUR KARDEŞİMİZ DE YENİDEN YAZDI,BİR DE DEDİĞİ GİBİ ATLANAN VARSA EKLESİN VE LİSTE YARINA TAM OLSUN DİYE SANIRIM.YOKSA BİLDİĞİM KADARIYLA GÜNÜ DEĞİŞMEDİ.A.E.O

SELAMUN ALEYKUM..ARKADAŞLARIM BENDE SİZLERE KATILMAK İSTİYORUM MAM BUYNU NASIL YAPICAM SADECE PERŞEMBE GÜNÜNÜN GECESİ YANİ CUMA GECESİ 3:30 KALKIP DUA MI YAPICA Z BEN ANLAMADIM ..SADECE DUAMI YAPICAZ YOKSA KURANDA OKUYACAKMIYIZ YANİ İBADETTE EDİCEKMİYİZ ÇOK SORDUM SANIRIM ADALETHAMZA ABLAMIZ BANA BU KONUDA YYARDIM EDERSEN YEER BENDE KATILMAK İSTERİM SİZE
AYRICA LİSTENİZDE YER ALMAK İSTERİM ...ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM

S.A.KARDEŞİM BEN DE YENİ EKLENDİM LİSTEYE.AYRINTILI OLARAK RAVZANUR KARDEŞİM SANA CEVAP VERİR BİRAZDAN İNŞAALLAH.HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.A.E.O.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=15332&rowstart=120
dua gecemizin nasıl gerçekleştiğini merak eden kardeşlerim bu linki tıklayıp içeriği görebilirler dua ile

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim bu gece Rabbimin izni ile 3.30 da dua gecemizde buluşuyoruz.İşte dua listemiz unuttuklarımız olursada kardeşlerim kendilerini eklesinler lütfen haklarınıda helal etsinler.baltefsiri,senanur,birnur,sevvalmina,zeyn
ep1111,konak,evindar,paryosa_t,niğdeli,mk.5834,yak
alzey,heves,sadece eda,umeyye,m.tekik,fatma ergün.ecrinhicran,aşka mecnun,erkan,m.muaz,mustafaxtar,ayshidayet,nurrüme
ysa,hafize annem,zumretezulal,zerrin,avukat,marrryyo,mavi22,y
usufmiran,haticeebrar,saten12,müslima,tsunamı,meftun,tevbekar,eli
z,hafiz24,erguan,makinacı06,erdal,tubaöztürk,semoş
,paradise angel,sevval,velcome,susanne,toron,nursema72,gecem
,edalican,ömer58,adviye34,nihalim,neslihantuncel,f
erit,,güzin,hayal_8100,lastmoon,mus_the46,llevent76,şehidearzu,adaletimahza,valerian,koşkun,kardeşlerim acizane yazabildiklerim bu kadar inş eksik yazmamışımdır.Dualarınızın sonunda bu kardeşinizide hatırlarsanız ayrıca sevinirim.Rabbim duası makbul olanlardan eylesin inş..SELAM VE DUA İLE
s.a.
koskun ...
listede yokum ama her cuma ben sizlere duamı ediyorum ...
lütfen lisyete dahil edin benide ...

yanlız isim isim değilde tüm forum arkadaşlarım diyorum ... allah ( cc ) kabul etsin ...

bu gece gene 03,30 da sizlerleyim ...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim sizide ekledik inş duada buluşmak üzere

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
allah ( cc ) dualarımzı kabul etsin ... hayırlı cumalar ...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerim bu gece Rabbimin izni ile 3.30 da dua gecemizde buluşuyoruz.İşte dua listemiz unuttuklarımız olursada kardeşlerim kendilerini eklesinler lütfen haklarınıda helal etsinler.baltefsiri,senanur,birnur,sevvalmina,zeyn
alzey,heves,sadece eda,umeyye,m.tekik,fatma ergün.ecrinhicran,aşka mecnun,erkan,m.muaz,mustafaxtar,ayshidayet,nurrüme
erit,,güzin,hayal_8100,lastmoon,mus_the46,llevent76,şehidearzu,adaletimahza,valerian,zehramelek,koşkun,kardeşlerim acizane yazabildiklerim bu kadar inş eksik yazmamışımdır.Dualarınızın sonunda bu kardeşinizide hatırlarsanız ayrıca sevinirim.Rabbim duası makbul olanlardan eylesin inş..SELAM VE DUA İLE

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Ravza_Nur yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
B)B)B)
kardeşim dualarınızda bu acizaneyide unutmayın olurmu?B)B)

S.A.ESTAĞFİRULLAH,HEPİMİZ ALLAHIN ACİZ KULLARIYIZ.İNŞAALLAH BİRBİRİMİZE DUA EDELİM.SİZİN DUALARINIZ DAHA MAKBULMUŞKİ BANA HAYIRLI GELDİ.A.E.O.B)

medina

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm, uzun zaman oldu yazmayalı inşaallah hepini iyisinizdir.Kabul ederseniz bende bu gece size katılmak istiyorum bu kardeşlerimin isimlerini anarsanız sevinirim Levent, Mesut, Arzu,Mustafa,Öznur, Ali,Rabia .Rabbim cümlemizden razı olsun...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

medina yazdı:
Selamün aleyküm, uzun zaman oldu yazmayalı inşaallah hepini iyisinizdir.Kabul ederseniz bende bu gece size katılmak istiyorum bu kardeşlerimin isimlerini anarsanız sevinirim Levent, Mesut, Arzu,Mustafa,Öznur, Ali,Rabia .Rabbim cümlemizden razı olsun...
A.S.Kardeşim elbette kardeşim ne demek sizi aramızda hissetmekten mutlu oluruz.SELAM VE DUA İLE

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

benide unutmayın kardeşlerim listeyi alıyorum tekrar.İNŞALLAH KALKABİLİRİZ.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Bizide çaldırın yaa ne oluyor kıskandık hani

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. güzel kızım benide dua listesine adımla eklersen çok sevinirim bu güne kadar kaçırdım böyle güzel bir etkinliği kısmet olursa bu gece 3.30 da seccademin başındayım ve sonraki haftalardada devam edceğim Allah'a emanet olun bütün kardeşlerim.sende dualarımın başındasın ravzanur kızım

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Ravza_Nur yazdı:
Bizide çaldırın yaa ne oluyor kıskandık hani

S.A.AŞKOLSUN CEBİNİ YOLLA KARDEŞİM ELİF KARDEŞLE,ALLAH İZİN VERİR KALKARSAM ÇALDIRIRIM TABİ.NE DEMEK.AMA BAKSANA BİZİM KIZIN KALKMAYA NİYETİ YOK MUDUR NEDİR,CEVAP GELMEDİ:D

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

derya_gulu yazdı:
S.A. güzel kızım benide dua listesine adımla eklersen çok sevinirim bu güne kadar kaçırdım böyle güzel bir etkinliği kısmet olursa bu gece 3.30 da seccademin başındayım ve sonraki haftalardada devam edceğim Allah'a emanet olun bütün kardeşlerim.sende dualarımın başındasın ravzanur kızım
A.S.Değerli ablam sağolasın Rabbim razı olsun sizide ekliyorum inş
SELAM VE DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

erit,,güzin,hayal_8100,lastmoon,mus_the46,llevent76,şehidearzu,adaletimahza,valerian,zehramelek,koşkun,deryagülü,kardeşlerim acizane yazabildiklerim bu kadar inş eksik yazmamışımdır.Dualarınızın sonunda bu kardeşinizide hatırlarsanız ayrıca sevinirim.Rabbim duası makbul olanlardan eylesin inş..SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt