Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA GECESİ LİSTESİ(saat 3.30) (4 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA GECESİ LİSTESİ(saat 3.30)

HZ.ALİ’DEN ÇOK İÇLİ BİR YAKARIŞ

"Ey ihsanı bol Allah'ım! Sana hamdederim. Ey yegâne Ma'bud! Senin önünde eğilirim. Yücesin, kullarından dilediğine sonsuz nimetler verirsin. Dilediğini hüsrana duçar edersin. Ey Yaradanım! Sana sığınırım. Varlık ve darlık zamanında Sana münâcaat ederim, her an sana yalvarırım. Gerçi günahlarım çok, fakat Senin afvın ondan daha büyüktür, ümitsizliğe sebep yok. Eğer Sen de beni kapından kovarsan kime sığınırım, kimden medet beklerim, bana başka kim şefaatçi olur?"

"Yâ Rab! Hâlimi görüyorsun, yoksulluğumu biliyorsun. Gizli niyazımı duyuyorsun. Beni Sen'den ümit kesenlere katma, kusuruma bakma, daha fazla bekletme, ümitsizliğe atma. Rahmetine güvenim tamdır. Gönlümdeki aşk ateşini yandır, beni muhabbetine kandır, sevgini eksik etme. Senin azametin Önünde boyun eğdim, dize geldim, secdeye kapandım, beni gufranına boğ, azabından esirge, Allahım! Dünyâdan sıyrılıp huzuruna gelirken beni, Kelime-i Tevhid'den ayırma. Senin nârın da hoş, nurun da hoştur. Senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur. Mal ve oğulların fayda vermediği o korkunç günde senin afvına nail olmak isterim, bana affın yeter, lûtfunu göster."

"Sen bana yol gösterirsen hiçbir vakit yolumu şaşırmam. Sen yol göstermezsen, dalâlette kalırım. Eğer Senin affın yalnız iyilere mahsus ise ya kötülerin bağışlayıcısı kim olacak? Herkesin İlah'ı sen'sin. Ben ümmetin en müttakîsî olamadımsa, şerîri de sayılmam. Senin afvına sarılıyorum, îtiraf ederim, günâhım büyük, fakat Senin affın ondan daha büyüktür."

"Senin lûtfunu hatırlayınca kalbime tesellî doluyor. Günahlarımı düşündükçe gözlerimden yaş dökülüyor. Sen, şânına lâyık olanı yap, beni affet! Beni, senin fazlu lûtfundan başka bir yere başvurmayacak bir tıynette yarattın. Ne umarsam sen'den umarım. En büyük endişem şudur: Beni Sen de kapından kovarsan, eli boş çevirirsen hâlim nice olur? Allah'ım, görüyorsun gafiller uykuda, ben ise gece karanlığında el açıp Sana niyaz ediyorum. Dualarım Sana yükselsin, niyazlarım makbul olsun. Herkes ne beklerse ancak Senin lûtfundan bekler. Her biri Cennete girmek ister, Sen bana Cennette dîdârını göster, bu bana yeter."

Ey insanlara doğru yolu göstermek için Peygamber gönderen Allah! Rasul-i Hâşimi hürmetine, Seni tesbih eden, takdis eyleyen hayırlı ümmet aşkına, bizi imandan, Kur’an’dan, İslam’dan ayırma.Müslüman olarak haşret. Rasulünden şefaat umarım. Beni ondan mahrum etme. Senden afv-u mağfiret dilerim.Beni boş çevirme Allahım”

Allahım hepimizin gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun aminnn

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar isimleri rumuzla değil kendi isimlerimizi liste yapıp dua edelim S.A B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Hafize annem bunu daha önce konuştuk,çoğu üyemiz gerçek ismini kullanmıyor haklı olarak biz kardeşlerimizi burda hangi isimle biliyorsak öyle dua edelim olurmu?sende beni ravzanur olarak duanda unutma annem ellerinden öpüyorum sevgilerimle

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerim bu gece Rabbimin izni ile 3.30 da dua gecemizde buluşuyoruz.İşte dua listemiz unuttuklarımız olursada kardeşlerim kendilerini eklesinler lütfen haklarınıda helal etsinler.baltefsiri,senanur,birnur,sevvalmina,zeyn
ep1111,konak,evindar,paryosa_t,niğdeli,mk.5834,yak
alzey,heves,sadece eda,umeyye,m.tekik,fatma ergün.ecrinhicran,aşka mecnun,erkan,m.muaz,mustafaxtar,ayshidayet,nurrüme
ysa,hafize annem,zumretezulal,zerrin,avukat,marrryyo,mavi22,y
usufmiran,haticeebrar,saten12,müslima,tsunamı,meftun,tevbekar,eli
z,hafiz24,erguan,makinacı06,erdal,tubaöztürk,semoş
,paradise angel,sevval,velcome,susanne,toron,nursema72,gecem
,edalican,ömer58,adviye34,nihalim,neslihantuncel,f
erit,,güzin,hayal_8100,lastmoon,mus_the46,llevent76,şehidearzu,adaletimahza,valerian,kardeşlerim acizane yazabildiklerim bu kadar inş eksik yazmamışımdır.Dualarınızın sonunda bu kardeşinizide hatırlarsanız ayrıca sevinirim.Rabbim duası makbul olanlardan eylesin inş..SELAM VE DUA İLE

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm
Ablacım bu gece annemde bizimle birlikte dua gecemize katılacak rabbimizin izniyle. Dualarınızda onuda unutmayın ablacım (BİRCAN)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM...BENDE İSİM YAZDIRMAK İSTİYORUM...BENİDE YAZIN İNŞAALLAH...GERÇİ ÖNCEDEN İSMİM VARDI AMA ŞİMDİ YOK...EKYELİN İNŞAALLAH ABLACIĞIM...BİDE EV ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE BU GECE KALKACAZ...ONLARINDA İSMİNİDE YAZIN.(EZGİ,YASEMİN)...BU ARADA BENİM İÇİN ÖZEL DUA İSTİYORM ARKADAŞLARDAN:(...GECE DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE...BAKİ SELAM VE DUA İLE..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:p İŞL. BU GECE MEVLAANIN HUZURUNDA HEP BRABER OLACAĞIZ
MEVLAM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN A.E.O.

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDESIM
DAHA ÖNCE VARDI ISMIM LISTEDE SIMDI YOK
SAGLIK OLSUN YENIDEN EKLIYORUM IDRIS ESIM
ONUN ICIN DUALARINIZI BEKLIYORUM
BU GECE DUALARDA BULUSMAK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUNUZ

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

listeye koskun kardeşinizide eklerseniz ... listede yokum ama duamı ediyorum ...

gece dualarla buluşmak üzere ... yanlız isim isim sayamıyorum tüm forum kardeşlerim diyorum ... Allah (cc) kabul eder inşallah ...

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

PEYGAMBER EFENDİMİZ BUYURUYOR Kİ;
ALLAH"IN EN ÇOK SEVDİĞİ SES, KUL"UN KENDİSİNE YALVARIŞ SESİDİR.(HADİS-İ ŞERİF,RİYAZÜSSALİHİN)

KUL"UN ALLAH"IN SEVGİSİNİ KAZANMASININ GECESİ GÜNDÜZÜ OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
YANILIYORSAM (ALLAH RIZASI İÇİN) BENİ UYARIN

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ablacım ve değerli kardeşlerim,

haftaya dua gecesi daha anlamlı olacak inşaALLAH daha çok katılım olur dua gecemizi sahur yaparak daha da çok değerini arttıralım.Bu vesile ile Cumamız mübarek olsun.

selamünaleyküm

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm ablacım ve değerli kardeşlerim,

haftaya dua gecesi daha anlamlı olacak inşaALLAH daha çok katılım olur dua gecemizi sahur yaparak daha da çok değerini arttıralım.Bu vesile ile Cumamız mübarek olsun.

selamünaleyküm
A.S.Kardeşim dua gecemizde buluşalım evindar kardeşiminde dediği gibi bu gece dahada özel olacak inş listemiza ynı değişiklik olmadı hayırlı olur inş dualarınıza ihtiyacı olan bu acizi unutmayın olurmu?

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerim bu gece Rabbimin izni ile 3.30 da dua gecemizde buluşuyoruz.İşte dua listemiz unuttuklarımız olursada kardeşlerim kendilerini eklesinler lütfen haklarınıda helal etsinler.baltefsiri,senanur,birnur,sevvalmina,zeyn
ep1111,konak,evindar,paryosa_t,niğdeli,mk.5834,yak
alzey,heves,sadece eda,umeyye,m.tekik,fatma ergün.ecrinhicran,aşka mecnun,erkan,m.muaz,mustafaxtar,ayshidayet,nurrüme
ysa,hafize annem,zumretezulal,zerrin,avukat,marrryyo,mavi22,y
usufmiran,haticeebrar,saten12,müslima,tsunamı,meftun,tevbekar,eli
z,hafiz24,erguan,makinacı06,erdal,tubaöztürk,semoş
,paradise angel,sevval,velcome,susanne,toron,nursema72,gecem
,edalican,ömer58,adviye34,nihalim,neslihantuncel,f
erit,,güzin,hayal_8100,lastmoon,mus_the46,llevent76,şehidearzu,adaletimahza,valerian,kardeşlerim acizane yazabildiklerim bu kadar inş eksik yazmamışımdır.Dualarınızın sonunda bu kardeşinizide hatırlarsanız ayrıca sevinirim.Rabbim duası makbul olanlardan eylesin inş..SELAM VE DUA İLE

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B) ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İŞL . DUA GECEMİZDE BULUŞACAGIZ A.E.O

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ben bir şey mi kaçırdım? bugün günlerden çarşamba.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mavi22 yazdı:

S.A.YOK CANIM,SANIRIM LİSTE İSTENDİ,ONDAN RAVZANUR KARDEŞİMİZ DE YENİDEN YAZDI,BİR DE DEDİĞİ GİBİ ATLANAN VARSA EKLESİN VE LİSTE YARINA TAM OLSUN DİYE SANIRIM.YOKSA BİLDİĞİM KADARIYLA GÜNÜ DEĞİŞMEDİ.A.E.O

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
mavi22 yazdı:

S.A.YOK CANIM,SANIRIM LİSTE İSTENDİ,ONDAN RAVZANUR KARDEŞİMİZ DE YENİDEN YAZDI,BİR DE DEDİĞİ GİBİ ATLANAN VARSA EKLESİN VE LİSTE YARINA TAM OLSUN DİYE SANIRIM.YOKSA BİLDİĞİM KADARIYLA GÜNÜ DEĞİŞMEDİ.A.E.O
A.S.Kardeşim evet çok güzel açıkladınız sağolasın bugünden ismini eklemek isteyen olabilir diye düşündüm(dürüst olayımmı aslında ben günleri karıştırdırm)neyse adaletimahza kardeşim vaziyeti kurtardıB)B)B)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
tamam. yeni listeyi aldım. yarın gece 3.30 dualarda buluşmak dileğiyle.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt