nigdeli yazdı:
senin adını gece kuşu koyucam valla tuba .
kendine eziyet etme güzelim ya. iki günde 6 saat uyku cok az.
selametle cnm kardeşim, sen de öpüldün
aeo
paryosa_t yazdı:
nigdeli yazdı:
aeo
bebgım napıyım dun gece ders calıstım sabah 6 ya kadr sıımdı uyursamm kımse kaldıramaz vallaaartık böle ıdare etcem napıyım az ama mecburum gecede sızlerle namaz kılmak ıstıyorum... gece kuşu heee tam benlık vallaaa tamm şekerim ne dersen de
nigdeli yazdı:
paryosa_t yazdı:
nigdeli yazdı:
aeo
bebgım napıyım dun gece ders calıstım sabah 6 ya kadr sıımdı uyursamm kımse kaldıramaz vallaaartık böle ıdare etcem napıyım az ama mecburum gecede sızlerle namaz kılmak ıstıyorum... gece kuşu heee tam benlık vallaaa tamm şekerim ne dersen de
Rabbim kabul eyler inş cnmcım.
Boylesi daha makbul olur inş.
nigdeli yazdı:
eyv.
a.s tubacm, iletildi
onun da sana var.
hayırlı geceler olsun...
Birnur yazdı:
ablam Allah razı olsun. gece dualarda buluşmak dileğiyle Allah'a emanet olun. Rabbim Hepimizi Affet.
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim Rabbim cümlemizin dualarını kabul eder inş muhakkakta etmiştir.Önemli olan kardeşlerim bu güzelliği içimizde hissedip o anı yaşayabilmek birbirimiz için dua etmenin tadına varabilmek.Rabbim cümlemizden razı olsun.Cennette cemali karşısındada hepberaber olalım inş.SELAM VE DUA İLE
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim Rabbim cümlemizin dualarını kabul eder inş muhakkakta etmiştir.Önemli olan kardeşlerim bu güzelliği içimizde hissedip o anı yaşayabilmek birbirimiz için dua etmenin tadına varabilmek.Rabbim cümlemizden razı olsun.Cennette cemali karşısındada hepberaber olalım inş.SELAM VE DUA İLE
Ravza_Nur yazdı:
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dualarımız kabul olsun.SELAM VE DUA İLEmakinaci06 yazdı:
aminnnnnnn amiiiiiiiin amiiinnnnnnnn ablacım.Allah razı olsun inşallah hissediyoruz.selametle...
Değerli kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun bundan sonraki dua gecemizde seninde aramızda olduğunu hisstemek bizide sevindirecektir.DUA İLEzeynep1111 yazdı:
ravza ablam ben siteye fazla giremediğim için bu hayırlı organizasyondan haberim yoktu hakkınızı helal edin. ismimide dua listesinde görmek ben çok duygulandırdı rabbim hepinzden razı olsun. bende gece namazlarında dua ediyorum ama bugun allahın izniyle dua gününüzün dışına çıkıp bu listedeki kardeşlerime abla ve abilerime dua etdicem inşallah
allah razı olsun
efendimiz(s.a.s)buyuruyor;
"Dua ibadetin kendisidir."
"Dua, inen ve henüz inmeyen her musibet için faydalıdır. Kazayı sadece dua geri çevirir. Öyle ise sizlere dua etmek gerekir."