Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA GECESİ LİSTESİ(saat 3.30) (1 Kullanıcı)

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA GECESİ LİSTESİ(saat 3.30)

selamunaleykum canlarım benide unutmayın ben şimdiden gönlünüzden geçen ne muradınız varsa rabbim kabul etsin diyorum hayırlı geceler selam ve dua ile kalın

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

B)B)B) SELAMUNALEYKÜM anannem bir müminin bir mümine DUASI daha geçer, diye söyler. İNŞALLAH BENİDE UNUTMAZSINIZ ALLAH A EMANET OLUN....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

BULUŞTUKMU KARDEŞLER...HEPİNİZE DUA ETTİM KENDİ LİSTEMEDE. RABBİM KABUL ETSİN İNŞ. SELAMETLE AİLEM

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

MAALESEF BEN ÇALAR SAATİN AZİZLİĞİNE UĞRADIM.UYANDIĞIMDA İSE GÜN IŞIMAYA BAŞLAMIŞ YANİ KERAHAT VAKTİ GİRMİŞTİ.BENDE GEÇTE OLSA YASİN OKUYARAK SİZLERE KATILDIM.RABBİM HEPİNİZİN İBADETLERİNİ KABUL VE DAİM EYLESİN.

haticebrar

Kayıtlı Kullanıcı

ben kalktım ama saat 3.30 değil 4.30..bunun için ayrı bir başlık da açmıştım ama burdan da helallik istemek isterim..hakkınızı helal edin , sözümü tutamadım ,,,
dua ettim dilim döndüğünce , Allahım kabul etsin..

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
ben kalktım tam vaktinde.
listede adı olan olmayan bütün arkadaşlar için dua ettim.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

bende haticenin formunda belitmiştim bende telefonumun azizliğine uğradım :( uyandığımda saat 4:30 du rabbim kabul etsin namazımı kıldım o saatte. dualarımdaydınız canım kardeşlerim. hakkınızı helal edin. a.e.o

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B) arkadaşlar belirtildiği gibi bende allahın izniylen tam saatinde kalktım .soğuk suilen abdest alıp huşu içinde namazı eda edip ellerimi açıp dua etmenin zevkine vardın bu arada dualarımda siz değerli kardeşlerimi ve tüm müslümanları unutmadm mevlan hepimizin dualarını kabul eylesin amin B)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim,bu gece saat 3.30 da dua gecemizde duada buluşalım.Listeyi hazırladık acizane olarak tüm müslüman kardeşlerimizle birlikte,özel olarak bu kardeşlerimizede dua edelim inş listenin sonuna bu acizane kardeşinizi eklerseniz duacınız olurum.Rabbim dualarımızı kabul eylesin.SELAM VE DUA İLE
Baltefsiri,senanur,birnur,sevvalmina,zeynep1111,konak,evindar,paryosa_t,nigdeli,mk5834,yakalzey,heves,sadece eda,umeyye,ayshidayet,nurrumeysa,hafize,m.Muaz,zumretezulal,marrryo,mavi22,yusufmiran,haticeebrar,saten12,muslima,tevbekar,eliz,hafiz24,erguan,makinaci06,erdal,tubaozturk,m.tekik,ecrin hicran,erkan,aşkamecnun,siyahgülsevdalısı,bezmisefa,kardeşlerim unuttuklarım olabilir.Sizlerde ekleyebilirsiniz.

selamünaleyküm Ravza_Nur ablacım ve değerli kardeşlerim,

ablacım öncelikle bizleri dua gecesinde buluşturduğun için Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH.Sabahın en güzel saatlerinde dua kapıların açık olduğu anlarda uykularından kalkıp tanıdığımız ve tanımadığımız bütün insanlara dua eden birbirinden değerli kardeşlerimden de Rabbimiz razı olur inşaALLAH.

Dua gecelerinde buluşmak duası ileB)B)B)

selamünaleyküm

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
ben hepinizden helallik istiyorum. sözümde duramadım:(:(:(
Telefonu kurmuştum, kardeşim çalmaya başlayınca kapamış:(
ama ben de sabah namazında telafi etmeye çalıştım.
Rabbim kabul buyursun inş.
Selametle....

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

Bende 3.30 da kalkamadım 4.15 te kalktım .Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlı akşamlar ben tam saatinde duamı yaptım ve aklıma gelen tüm isimleri saydım sonrasında da aklıma gelmeyen isimler diyede ilave ettim Rabbim inşallah kabul eder kardeşerim... hakkınızı helal edin hatırlayamadıklarım varsa diye...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

HERKESE SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLER.BU GECEDE BU LUŞALIM İNŞALLAH DUALARINIZI HİSSETMEK İSTİYORUM.MANEVİ Bİ KALKAN OLARAK BENİ HER TÜRLÜ KÖTÜLĞE VE SIKINTIYA KARŞI KORUYACAĞINI BİLMEK İSANA HUZUR VERİYO.HADİ DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE 3.30DA.SELAMETL:D:D:DE....

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B) S.A KARDEŞLERİM İNŞALLAH DUA GECEMİZDE BULUŞUYORUZ B) A.E.O.

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

öncelikle Ravza_nur kardeşimize şükranlarımızı sunuyorum böyle bir düşüncesi için (Bu arada listede bende vardım unutmuş olmalısınız heralde hatasız kul olmaz)

Adım basri dua gecesinde bu acizane kardeşinizede dua edin
vedee tüm ÜMMET için edin inşAllah dualarınızı Allah kabul etsin, HAYIRLI GECELER diliyorum

Rabbinize yalvara yalvara ve için için dua edin. Şüphesiz O, haddi aşanları sevmez. (A'RAF SURESİ / 55)
---
Allahaısmarladık... B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

TABİKİ HATASIZ KUL OLMAZ :)İNŞALLAH EKLERİZ LİSTEYE KARDEŞİM.SELAMETLEE

HEVES

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm
Rabbim inşAllah dularımız kabul eder..bu akşamda dualarda buluşmak dileyi ile. Allaha emanet olun

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
listenin son halini bilen var mı?
dua etmesi daha kolay olur diye düşünüyorum.B)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
RABBİM CÜMLEMİZİN DUASINI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH...
BİLİNİZ Kİ HER GECE AYNI SAATLERDE SİTE AİLESİ İÇİN HAYIR DUASINDA BULUNMAYI MEVLAM NASİP EYLESİN BU KARDEŞİNİZE...GÖNÜL DOLUSU SELAM VE DUALARLA....

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerim bu gece Rabbimin izni ile 3.30 da dua gecemizde buluşuyoruz.İşte dua listemiz unuttuklarımız olursada kardeşlerim kendilerini eklesinler lütfen haklarınıda helal etsinler.baltefsiri,senanur,birnur,sevvalmina,zeynep1111,konak,evindar,paryosa_t,niğdeli,mk.5834,yakalzey,heves,sadece eda,umeyye,m.tekik,fatma ergün.ecrinhicran,aşka mecnun,erkan,m.muaz,mustafaxtar,ayshidayet,nurrümeysa,hafize annem,zumretezulal,zerrin,avukat,marrryyo,mavi22,yusufmiran,haticeebrar,saten12,müslima,tevbekar,eliz,hafiz24,erguan,makinacı06,erdal,tubaöztürk,semoş,paradise angel,sevval,velcome,susanne,toron,nursema72,gecem,edalican,ömer58,adviye34,nihalim,neslihantuncel,ferit,,kardeşlerim acizane yazabildiklerim bu kadar inş eksik yazmamışımdır.Dualarınızın sonunda bu kardeşinizide hatırlarsanız ayrıca sevinirim.Rabbim duası makbul olanlardan eylesin inş..SELAM VE DUA İLE(Ayrıca özel dua isteyen sevval,ve nursena72 kardeşlerimize özellikle sıkıntıları içinde dua edelim inş)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt