kibaraggul
Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşımdı."kapıyı vurmazsanız kapı açılmaz"öyle ya;kapıyı açtıranlardan oluruz inşallah. :H
Duanin Makbul Vakitleri
--------------------------------------------------------------------------------
İFTAR VAKTİ
HASTALIKTA
YOLCULUKTA
MİSAFİRLİKTE
ORUÇLU İKEN
CUMA GECESİ
SECDE ANINDA
ARAFAT DAĞINDA
SEHER VAKTİNDE
KABE-İ ŞERİF GÖRÜLÜNCE
RAMAZAN AYINDA
BAYRAM GECELERİ
ZEMZEM İÇERKEN
YAĞMUR YAĞARKEN
HARB MEYDANINDA
KALB ÜZÜNTÜLÜ İKEN
MÜBAREK GECELERDE
FARZ NAMAZLARDAN SONRA
EZANLA-İKAMET ARASINDA
RECEB AYININ İLK GECESİ
HACERÜ'L-ESVED YANINDA
GECE NAMAZINDAN SONRA
KUR'AN-I KERİMİ HATMEDİNCE
Rabbim her daim dua ve dualarımızı kabul etsin inş.
Emeğinize sağlık Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip dualarımızı kabul etsin inşallah...
s.a.amin...
sağol allah razı olsun.a.e.o
EsSelamunAleyküm Kardeşim.Sizde sağolun..Amin inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.paylaşimin Için Sağol.allah Dualarimizi Geri çevirmez Inşgüzel Rabbim....
EsSelamunAleyküm Ekrem Yeğenim..Sizden de inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.allah razı oslun kardeşim sağol
VeAleynaAleykümSelam Resul Kardeşim..Amin Sizden de inşaAllah.. Sizde Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.B)AMİNB)
SELAMÜN ALEYKÜM
PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
SELAM VE DUA İLE
VeAleynaAleykümSelam Kardeşim..Yeğenim..KALB ÜZÜNTÜLÜ İKEN
Selamün Aleyküm içinde bulunduğum kötü günleri Rabbimin izniyle aşmaya çalışıyorum dün yine kötü bir gün geçirdim umudum kalmadı bu yazınızı okudum içime heyacan bastı ne diyim Rabbim ne verirse hayırlısını versin
selametle
VeAleynaAleykümSelam Ebru kardeşim..ElhamdülillahiRabbilAlemin.. Allah(CC) razı olsun..bütün mesele o değil mi? İstemesini bilmek..Çok sağolun..İncinur'unda gözlerinden öperim..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.:Hsa talip amca yüreğine sağlık.rabbim çok merhametlidir,cömerttir .yeterki istemesini bilelim.demi talip amca.