Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dostluk (1 Kullanıcı)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IN selamı üzerinize olsun bugünler de konuşulan konu sanal alemdeki uzak dostlara kanıpta yakındaki dostları ihmal etmekten şikayetçiler sizlerde var mı?
bu ihmalkarlık

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: dostluk

ÇOK GÜZEL BİR KONU.ALLAH RAZI OLSUN

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

amerikalı bir profesörün yaptığı araştırma sonucunu şöyle açıklamış
torunlarımız dostsuz kalacak 20 yıl önceki insanların daha halen 4 dostu var ama bundan sonraki insanların yani torunlarımızın yakın dostu olmayacakmış
sizce doğrumu

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH sende de razı olsun fatma kardeşim dost ihmale gelmez

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
amerikalı bir profesörün yaptığı araştırma sonucunu şöyle açıklamış
torunlarımız dostsuz kalacak 20 yıl önceki insanların daha halen 4 dostu var ama bundan sonraki insanların yani torunlarımızın yakın dostu olmayacakmış
sizce doğrumu
BENCE DOGRU.BİDE ŞU VAR SANAL ALEMDEKİ DOSTLUKLAR NE KADAR DOSTÇA VE NE KADAR SAMİMİ ?

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

insanlar yakınındaki insanı tanıyamıyo bazen ama sanal alemdeki insana nasıl dost diyebiliyolar.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ben güzel sitedeki dostlarımı kastetmiyorum haa beni yanlış anlamyın

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
ben güzel sitedeki dostlarımı kastetmiyorum haa beni yanlış anlamyın
BEN SİTEDEKİLERİ ANLADIM.AMA SONUÇTA SİTEDE SANAL ORTAM.AMA GERÇEK DOSTLARI IHMAL EDİYORMUYUZ ONU BEN BİLMİYORUM BENİM 1 TANE DOSTUM VAR. BAŞKA DOSTUM YOK OLMADIDA.AMA SANMIYORUM İHMAL EDİLSİN YİNEDE ARKADAŞLARIN YORUMLARINI ALMAK İSTERİM

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

evet bazı forumlarda sizin ve veysel beyin atışmaları sohbetlerini okuyorum çok hoşuma gitti açıkcası bu konu hakkında arkadaşların yorumunu bekliyorum lütfen

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

dostlarınızı gerçek dostlarınızı ihmal ediyomusunuz?ben şunu söylemek istiyorum
ben babamı kaybedince dünyam karardı ama ALLAH razı olsun öyle dostlarım varki onlar sayesinde ayakta durabildim ailemden daha yakın gibiler

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
evet bazı forumlarda sizin ve veysel beyin atışmaları sohbetlerini okuyorum çok hoşuma gitti açıkcası bu konu hakkında arkadaşların yorumunu bekliyorum lütfen

EVET BENİM TEK DOSTUM VAR ODA VEYSEL BEYDİR.ALLAH RAZI OLSUN BENİM SIKINTILI GÜNÜMDEKİ ÇOK YARDIMCI OLDU.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
dostlarınızı gerçek dostlarınızı ihmal ediyomusunuz?ben şunu söylemek istiyorum
ben babamı kaybedince dünyam karardı ama ALLAH razı olsun öyle dostlarım varki onlar sayesinde ayakta durabildim ailemden daha yakın gibiler

ALLAH SABIR VERSİN RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN.BENİM DOSTUMDA YENİ OLDUGU İÇİN ÇOK FAZLA BİR ŞEY YAZAMIYORUM AMA HERKESE DOST LAZIM GALİBA.BENDE YORUMLARI BEKLİYORUM.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

evet ALLAH herkesden razı olsun veysel bey gibileri dostlar başına
ama fatmalarda süper insanlar unutmayalım benim bakış açımdan ee hadi arkadaşlar okuyp geçmeyin cevap yazın

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
evet ALLAH herkesden razı olsun veysel bey gibileri dostlar başına
ama fatmalarda süper insanlar unutmayalım benim bakış açımdan ee hadi arkadaşlar okuyp geçmeyin cevap yazın

GÜZEL MORAL OLUYOR HA OH OH

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

gerçekten öyle FATMA FATMA FATMA benim içn değerli kişiler ben kızmya başladım kardeşlerim bana cevap gönderin.bakın fatmalar bitanedir ilk cevabı fatma yazdı

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
gerçekten öyle FATMA FATMA FATMA benim içn değerli kişiler ben kızmya başladım kardeşlerim bana cevap gönderin.bakın fatmalar bitanedir ilk cevabı fatma yazdı

KIZMAYIN SİZDE NİYE KIZIYORSUNUZ.İSMİNİZİ BİLMİYORUM AMA ELZEMLERDE BİR TANEDİR.SAGOLUN VALLA BAYRAMDA DA MORAL LAZIM MEMLEKET ANNE BABA HASRETİ ÇEKİNCE GÜZEL OLUYOR BU SÖZLERİNİZ.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

tamam kızmıyorum ismim nuran ALLAH sizi ailenize kavuştur

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
tamam kızmıyorum ismim nuran ALLAH sizi ailenize kavuştur

AMİN ALLAH RAZI OLSUN.KIZMAYIN YA BAYRAM NEDE OLSA .RABBİM HAYIRLI DOSTLAR KARŞIMIZA ÇIKARSIN İNŞ

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşım komşum dostum birtane var ailece görüşüyoruz arkadaş çok ama herkezle dostluk olmuyor bir arkadaşım da İslamiyet Gen oldu hepinizi arkadaşım kardeşim gibi seviyorum böyle arkadaşlara ihtiyacım var inanın başka arkadaşa gerek duymuyorum hepinizi seviyorum :D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt