BENCE DOGRU.BİDE ŞU VAR SANAL ALEMDEKİ DOSTLUKLAR NE KADAR DOSTÇA VE NE KADAR SAMİMİ ?elzem yazdı:
amerikalı bir profesörün yaptığı araştırma sonucunu şöyle açıklamış
torunlarımız dostsuz kalacak 20 yıl önceki insanların daha halen 4 dostu var ama bundan sonraki insanların yani torunlarımızın yakın dostu olmayacakmış
sizce doğrumu
elzem yazdı:
insanlar yakınındaki insanı tanıyamıyo bazen ama sanal alemdeki insana nasıl dost diyebiliyolar.
BEN SİTEDEKİLERİ ANLADIM.AMA SONUÇTA SİTEDE SANAL ORTAM.AMA GERÇEK DOSTLARI IHMAL EDİYORMUYUZ ONU BEN BİLMİYORUM BENİM 1 TANE DOSTUM VAR. BAŞKA DOSTUM YOK OLMADIDA.AMA SANMIYORUM İHMAL EDİLSİN YİNEDE ARKADAŞLARIN YORUMLARINI ALMAK İSTERİMelzem yazdı:
ben güzel sitedeki dostlarımı kastetmiyorum haa beni yanlış anlamyın
elzem yazdı:
evet bazı forumlarda sizin ve veysel beyin atışmaları sohbetlerini okuyorum çok hoşuma gitti açıkcası bu konu hakkında arkadaşların yorumunu bekliyorum lütfen
elzem yazdı:
dostlarınızı gerçek dostlarınızı ihmal ediyomusunuz?ben şunu söylemek istiyorum
ben babamı kaybedince dünyam karardı ama ALLAH razı olsun öyle dostlarım varki onlar sayesinde ayakta durabildim ailemden daha yakın gibiler
elzem yazdı:
evet ALLAH herkesden razı olsun veysel bey gibileri dostlar başına
ama fatmalarda süper insanlar unutmayalım benim bakış açımdan ee hadi arkadaşlar okuyp geçmeyin cevap yazın
elzem yazdı:
gerçekten öyle FATMA FATMA FATMA benim içn değerli kişiler ben kızmya başladım kardeşlerim bana cevap gönderin.bakın fatmalar bitanedir ilk cevabı fatma yazdı
elzem yazdı:
tamam kızmıyorum ismim nuran ALLAH sizi ailenize kavuştur