cemaldurra
Kayıtlı Kullanıcı
S.a ...Gecenlerde Ağrıyan Dişimi baktırmak için Hekim e gittim ...Dolguların süresini dolduğunu ( 10 yılı devirdi ) Tekrardan yapılacağını Bide 20 lik dişin cekileceğini söyledi.Benim canımı Sıkan 20 lik dişin neden cekileceği ..Bayan Diş Hekimiydi ..Ağrının hangi Dişten kaynaklandığını Söyleyemedi Bana 20 lik Cekilecek dedi..Bende Doğal olarak bahane uydurup kaçtım....Yardımcı olursanız sevinirim....
Selamun Aleyküm,
Belirttiğiniz şartlarda bir sonuca ulaşmak maalesef zor... Durumunuz ancak bir muayene ile anlaşılabilir... Dolguların durumu, sıcak, soğuk ya da tatlı gibi dış etkenlerden etkilenme durumu, dişetlerinizin durumu ve gerçekten yirmi yaş dişinizde sorun olup olmadığı ancak bir muayene ile belli olur... Ağrının kesin olarak hangi dişten kaynaklandığı her zaman kesin olarak anlaşılamıyabiliyor... Ama bu durumlarda da bir röntgen filmi ile daha detaylı araştırma yapılabilir... Neden hemen çekime karar verdi acaba hekiminiz bilemiyorum...
Bana kalırsa bir başka dişhekimine daha muayene olun, bir de onun tavsiyelerine baş vurun...
Maalesef şu pozisyonda daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim...
Sağlıklı günler diliyorum, Allah'a emanet olun...