Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

>>> Dinle Beni Yüreğim...! (2 Kullanıcı)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: >>> Dinle Beni Yüreğim...!

siyah_beyaz yazdı:
Öyle bir niyetim yok ..inşaallah o duruma gelmem ...
Geç buldum, tez yitirmeye dayanamam ...
Çiçek çok güzeldi ..Allah razı olsun ...
Dostluklarımız baki olsu inşaallah ...

eee şimdi anlatmayacakmısınız..olayı..yarına mı bırakacaksınız..ama siz bılırsınız..rabbıme emanetsınız..

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

eee şimdi anlatmayacakmısınız..olayı..yarına mı bırakacaksınız..ama siz bılırsınız..rabbıme emanetsınız..

ya zeynep gel anlat şu meseleyi yaaa
bak arkadaşları daha fazla üzme

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

katılıyorum belkı elımızden bir şeyler gelır hocam..ama sız bılırsınız..karar sızın..ben uzuluyosunuz..dıye soyluyorum..beraber boluşelım..acınızı..degılmı elzem..sende bışeyler soylesene giz..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

katılıyorum belkı elımızden bir şeyler gelır hocam..ama sız bılırsınız..karar sızın..ben uzuluyosunuz..dıye soyluyorum..beraber boluşelım..acınızı..degılmı elzem..sende bışeyler soylesene giz..

Damdan düşmüş gibi olmasın ama bende aradan şöyle kafamı uzatıp hadi anlatın desem fazla olmuş olmam demi

takan

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR DİYEBİLİRİMKİ HAYATIMDA İLK DEFA BİRŞEYİ BU KADAR MERAK ETTİM.ARTIK NEYSE ŞU KONUYU Bİ ÖĞRENSEK İYİ OLACAK ZEYNEP HANIM.BAKIN ŞUAN ÖDEVİMİ YAPIYORUM VE AKLIM HEP BURDA KALDI ACABA KONU NEYMİŞ DİYE.LÜTFEN SÖYLEYİNDE BENDE RAHATLAYIM.İNANIN ÇOK MERAK ETTİM.AMA SİZE ŞUNU SÖYLEYİM EĞER YAZACAĞINIZ ŞEYLER SİZİN ÜYELİĞİNİZE ZARAR VERECEK BİŞEYSE HİÇ SÖYLEMEYİN SİZİN GİBİ BİRİNİ SİTEDEN KAYBETMEK İSTEMİYORUM.SELAMETLE KALIN ALLAH'A EMANET OLUN.BEKLİYORUM

minel_ask

Kayıtlı Kullanıcı
Umudum var yarına....güneş doğacak yine....ve hayat başlıcak..yine incitcekler yüreğim seni...yine kanatcaklar dikenleriyle....başını kaldır yüreğim bak sen gökyüzüne hala masmavi rengi görüyosan yürü ve bak önüne...anladın dimi artık herşey sahte..herkesin yüzünde birden fala maske...yüreğim yetişelim artık sonu gelmeyen yangınlara..bizde yansakda söndürelim başka yananları...anlatalık katı yüreklere sevdanın adını.....ve kazıyalım gökyüzüne sevgiyi ve aşkı....hisset yüreğim bu mevsimde esen rüzgarları....hissetme ama sana atılan taşları..
devam edelim yüreğim severek devam edelim....
İlk önce sevmeyi sevelim yüreğim.....dua edelim sevmeyi sevmeyenler için...ve ağlayalım ağlamayı bilmeyenler için....
BİR sevda mevsimindeyiz yüreğim.....gülleri gözyaşıyla büyütülen bir sevda mevsimi.....rengini kandan alan gülleriyle örtülen bir sevda mevsimi...hayallarin bulutlarda gezdiği bir sevda mevsimi....
yarınlar bizi bekliyor yüreğim....acılar bizi bekliyor..biz hep tebessüm edelim yüreğim içimiz kan ağlasada.....ve yüreğim tanıtalım kendimizi bizi bilmeyenlere...BİZ KİMMİYİZ???

BİZ SEVDA YAĞMURLARINDA ELLERİNİ AÇMIŞ BEKLEYEN BİR GARİP DİLENCİYİZ....

Allah razı olsun. elinize sağlık kardeş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt