siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
[big]SİYAH BEYAZ HOCAM NERDESINIZ..GELİN ARTIK ..BEKLİYORUM..SİZİ..ÜZÜLÜYORUM VALLAHA..RABBİM E EMANET OLUN..[/big]
Allah razı olsun ...
Geldim geldim .. burdayım ben ...
evet dınlıyorum inş..eger anlatırsanız..cunku meraktan catlıyacagım..artık..
Eren gelse anlatırdım ...burada biraz zor ...
N[mail][/mail]asıl olacak bilmiyorumm ...
BENDE BAKTIM ERENE AMA YOK YA..NE YAPACAGIZ..HOCAMM..HAYIRLISI..
İnanın hiç bilmiyorum ..bugün anlatmam gerek ...
Hayırlısı inşaallah ...
BURADA ANLATIRIM DEMİŞTİNİZ..AMA BİR SORUN OLURMU..Kİ..O KADAR ÖNEMLİMİ..HOCAM..
Benim için çok önemli, inanın buna ...
iki gündür iyice battım, tükendim ...
YA COK ÜZÜLÜYORUM ARTIK..AMA VALLAHİ..COK MERAK ETTİM..NEDİR BU KADAR SİZİ SIKAN ANLAMADIM..UZÜLMEYİN O KADAR..
Üzülmemek elde değil, dayanmıyorum ...
Bugün nasıl yaşadım, inanın anlamadım
İnşaallah bugün hallederim bu sorunu, tatlıya bağlasın Allah'ım ne olur !!!
inş..ama bu kadar üzülmeyin artık..ne olur tatlıya baglanır..inş..rabbıme emanet olun..B)
Tek düşüncem bu tatlıya bağlansın ...B)B)B)
Allah sizden razı olsun, hakkınızı nasıl öderim ...helal edin ...
ASIL BİZ SİZİNKİNİ NASIL ODERİZ..HOCAM..YETERKİ SİZİN SORUNUNUZ HALLOLSUN..ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPARIZ UNUTMAYIN..SELAMETLE..
Benim ne hakkım geçti ki ... bi parça da geçtiyse, binlerce kez helal olsun sizlere ...
İnşaallah ... İnşaallah ...
Allah sitede emeği geçenlerden razı olsun, sizler gibi dostlarla karşılaştırdı ... yeni yeni ilimler öğrenmeyi sağladı ... Çok şükür ...
Allah ağzımızın tadını bozmasın inşaallah ...
ya eren ın telefonu falan yokmu..orada ulaşsanız..aklıma kotu şeyler gelıyo hocamm..ama söylemek cok zor..siteyi falan bırakmayacaksınız..heralde ben bırakacaktım..ama sizleri bırakamadım..vallahi biliyosunuz..sizler gibi dostları bulmak cok zor..sakın ama sakın aklınızdan bile gecirmeyin..bide eren ın sıteye cok güzel isim bulmuştum ama yok bugün..ne yapacagız..B)
İnşaallah bırakmayacağım ... bunu yapamam ben dostlarımı, bu güzel, huzurlu ... yeri bırakamam ... Teşekkür ederim dostluğa layık gördüğünüz için ...
Sizlerde benim baki dostlarımsınız ... Allah eksikliğinizi göstermesin ...
İnşaallah gelir, çok ihtiyacım var eren kardeşime ...