Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dinimi Iyice Ogrenmek Istiyorum!! (1 Kullanıcı)

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
gece kondu sana nasıl ulasabıırım ben ?

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
oytun´isimli üyeden Alıntı
maıl adresımı kaldırmıslar ya burada onemlı olan yardım etmek deglmı ne demek oluyor bu?

size söylemıstım msn adresyıle olmaz dıye ama anlamıyorsunuz ögrenmek ıstıyen arar tarar öğrenır kardesım bu sıtede de aradıgın hersey mevcuttt

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
cnnet agacı sende benı anlamıyorsun sorun O DEGIL!!!

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
gelmıs olabılrı ONLARDA YARDIM EDILMEDIGI ICIN GITMIS OLABILIRLER DINLE ILGILI VE ANK DA SOHBET ICIN SORMAM GEREKEN BIR SURU SEY VAR MADEM OYLE YARDIM ET BAKALIM SOHBETE KATILABILCEGIM BRILERI VARMI FETUHLLAH CEMATINEN OLUCAK HADI YARDIM ET !

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Neden Fethullahcı Olcak Diğer Cemaatler Öğretemiyormu?
Ben Bunda Art Niyet Sezdim

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
gelmıs olabılrı ONLARDA YARDIM EDILMEDIGI ICIN GITMIS OLABILIRLER DINLE ILGILI VE ANK DA SOHBET ICIN SORMAM GEREKEN BIR SURU SEY VAR MADEM OYLE YARDIM ET BAKALIM SOHBETE KATILABILCEGIM BRILERI VARMI FETUHLLAH CEMATINEN OLUCAK HADI YARDIM ET !

farkındaysan avatarımda istanbul yyazıyor kardeşim ayrıca sohbete gıtmek ıstıyorsan mahallendekı camıye gıt sor sohbet dınlemek ıstıyorum nerelere gıdebılırım dıye ayrıca bazı gunler camılerde sohbet verılır bızım burdakı camılerde verılıyor mesela arastırabılırsın kardeşim madem bu kadar ısteklısın tek basına da üstesınden gelebılırsın ...

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
hayır alakası yok art nıyetlede alakası yok ben o yolu ıstıyorum sadece bu hepsı ALLAH YOLUNDA amaben o nu ıstıyorum bunda ne art nıyet varkı

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
Gelemiyorum Iste
....

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Bencede Cennet_agaci bacimin dedigini Yap Bir Camiye Git Hoca Efendiye Söyle o size Zaten öğretecektir.

Bence Artık Yazmayın Selamun Aleykum

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
bu sıtede yok mu bırısı ya

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
bu sıtede yok mu bırısı ya

ne yokmu kardeşim Allahışkına ne ınatlasıyorsunuz anlamıyorum gıtmen gereken ve yapman gereken sey belli burdan kımse sana yardım edemez... ha kafana takılan sorular olur onuda sorular bölume sorarsan daha ayrıntılı bılgı almıs olursun...namaz konusunda da eskıden acılan konular var onları bul ve ne eksıgın varsa öğren yapman gerekenler bu

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
Sagolun Yardim Edendende Allah Razi Olsun Anladim Ki Tek Basimayim Benim Elimden Bisi Gelirse Size Foruma Bakmaniizi Tavsiye Etmiycegimi Bilin Elimden Geleni Sonuna Kadar Yaparim Allaha Emanet Olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt