Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dinimi Iyice Ogrenmek Istiyorum!! (3 Kullanıcı)

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
O ZAMAN BU SITE MANASIZ BI SEY ICIN ACILMIS OLUYORMU ??
Selamun Aleykum
Öğrenmek için Kitaplara Başvurmalısınız.???

niye bu kadar ön yargılısın oytun kardeşim.arkadaşlarının sana söylediklerine hemen karşı çıkma onlar sana sadece yardımcı olmak için yol gösteriyolar.tabiki bu site gereksiz bişey için yapılmadı.bilgi sadece kitaplarda,internet sitelerinde değil.kitapta diğerleri gibi senin dinini öğrenmenin yollarından birtanesidir.bu sitede o yollardan biri

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Yanlış Anladınız, Namaz Kılmak Buradan Anlatılacak Kadar Basit Bir Olay Değil Ufak Bir yanlış Kıldığınız Tüm namazlarınızı boşa da çıkarabilir O yüzden Bir Namaz Hocası Kitabı Alınız. Ben Buradan Size Namaz Kılmanın Şekillerinide Gösteremem Secde Nasıl Yaılır Eller Nasıl Durmalıdır Baş Nasıl durmalıdır Namazı neler bozar Yani Ne Şekilde Nasıl Nerede Niçin Daha birsürü Önemli Noktaları var Nasıl Yardımcı olayım. Siz Bir Namaz Hocası Kitabı Alın Oradan okuyun Öğrenin Anlamadığınız Noktaları Sorun. Helede Namaz Kılmayı hiçbilmeyen biriyseniz inanın Brdan nekadar Anlatırsak Anlatalım çok zor olur öğrenmeniz Yoksa ben Seve Seve Anlatırım herşeyi Ama yanlışımız olursa Bende Vebap Altına Girerim. Söylemek istediğimi Anlamış olduğunuzu umuyorum

Selamun Aleykum

Sana Yardımcı olma isteğim daha artmış durumda ama Bu Şekilde Nasıl Öğreteyim

Namaz Kılmak için Mutlaka bir Kitap Alın Mutlaka..

Selamlar.

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
resul kura bana bıldıgın herseyı sen ogret senden ogrneyım butun herseyı ne olur cok ıstıyorum ne olurr

karam1224

Kayıtlı Kullanıcı
Dinimi Iyice Ogrenmek Istiyorum Daha Onceden Bu Kadar Alakam Yoktu Dinle Ama Su An Iyice Ilgilenmek Ve Cevreem Hayirli Bi Insan Olmak Istiyorum Bana Yardim Edermisiniz?

allah malı istediğine ilmi isteyene verir arkadaşım dinini bu siteden sağlam ve tam bişekilde öğrenemezsin anlatılarla sağlıklı bi imanı ve islami yaşantıyı elde edemezsin reçeteyi göstereyim mi sana önce alacaksın bi fıkıh kitabı yüzeysel islami yaşantıyı öğreneceksin sonrada manevi hastalığına derrman bulmak için imanını kuvvetlendireceksin iman ilacı olarak sana risaleyi öneririm tek kaynak değil asla ama etkili bi kaynak selamlar

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
sabaha kadar senı dınlemeye hazırım ben

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
resul kura yardımcı ol bnana bılıdıgın herseı ogret ne olur

karam1224

Kayıtlı Kullanıcı
sabaha kadar senı dınlemeye hazırım ben

islami yaşantı iki kısımdır birincisi fiili yaşantı ikincisi manevi yaşantı fiili yaşantı görünürde kolaydır bi namaz hocası bi de fıkıh kitabı kafi gelir ama manevi yaşantı yanı yaşadığını hissetmek yani hz ali gibi namazdayken mızrak yarasını hıssetmemek işte o fedakarlık ister işte o nefsi öldürme ister işte hasedi kini bir tarafa bırakıp sadece allahı yaşamayı ister allah yardımcın olsunm emın ol eger samımıysen allah sana yol gösterecek ve dınını yasama konusunda senın yukunu hafıfletıp sana kolaylaştıracaktır ne mutlu onun farkına varanlara ne mutlu o olanlara

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Dün bir hayli birini Namaza Başlatmaya Uğraşmıştım. Ama Başaramadım. bugün ise Biri İsrarla bana Namazı öğret Diyor. Bayan değilseniz Nereli Olduğunuzu yazın Şehir Olarak Size O Şehirde Hizmet Ehli Olan Hafız Arkadaşlarıma Yönlendireyim Onlar Faideli Olabilir Belki Burada Sadece YAzışmakla Namaz Kılmayı öğretemem. Ama Dinimize namazla Başlamak çokca Hayırlıdır. Namaz İnsanda Çok büyük İnkilaplar Oluşturur. Her kılınan Namaz Yeni bir Güzelliğe Sebep Olur.

Allah niyetlerinizi Boşa Çıkarmasın inşallah Gerçekten Çok Samimi iseniz Ben Size Herşeyi Öğretirim Yada Öğretilmesine Vesile Olurum Allah'ın izni ile.

Selamun Aleykum.

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
insan bi anda öğrenemiyoki herşeyi herşey zamanla oluyo.zamanla birşeyler öğrendiğinin farkına varıyosun.önce namazla başla işe nasıl kılınıyo rukuda nasıl eğilmem gerekiyo secdede ellerimi nasıl yapmam gerekiyo selam verirken nerye bakmam gerekiyo karşıyamı omuz uçlarımamı vs. vs. bunu gibi bir çok şey.
namazı tam anlamıyla öğrenebilmen için resimli namaz hocası kitapları var onlardan kendine.yada internetten namazın kılınışıyla ilgili bi siteye gir gooegldan ordan oku ve resimlerine bak

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
adım oytun ankradayım ben erkegım eger ıstersen msn den sabaha kadar senı dınlerım eger benı yanlıs anlamazsan sormak ıstedıgım ve ogrenmek ıstedıgım o kadar cok sey varkı sabaha kadar dınlemeye hazırım ben eger uygunsanız

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Size Buradan msn adresi felan veremem üzgünüm. Önce Site Yönetimine bir Mail Atmanız gerekmekte. Onlarda Size Ankaradan birilerini Tavsiye Edebilirler. Ankarda Size Yardımcı olabilcek bir Arkadaş Ayarlayıp Size En geç yarın tekrar Cevap yazarım Allah izin verirse

Selamun Aleykum

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Rizasi Icin Bekliyorum Seni Resulkura Gorusmek Uzere Allaha Emanet Olun

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Ankarali Bir Arkadas Size Bir Soru Sordu.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞ ANA SAYFADA İLMİHAL BÖLÜMÜ VAR ORDA NAMZLA İLGİLİ ARADIGIN HERŞEYİ BULURSUN BU SİTE TEK FORUMDAN OLUŞMUYO ANA SAYFADA İSLAMLA İLGİLİİ NE ARARSAN BULA BİLİRSİN..
ALLAH A EMANET OL

oytun

Kayıtlı Kullanıcı
maıl adresımı kaldırmıslar ya burada onemlı olan yardım etmek deglmı ne demek oluyor bu?

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
KArdeşim anlayış göster ltf sitenin kuralı bu şekilde msn de özel görüşmek yasak... Bu sitede dini bilgilerimizi paylaşmak Bilgilenmek için girdiğimiz kesin hemen hiddetlenme Kardeşim bende Altındağ sitelerde oturuyorum ulusta çalışıyorum eger çok istekliysen gerçekten yardımcı olmaya çalışırım inş. ama siteyi Bir süre zaten takip etsen dinin ile ilgili bilgilere dikkat etsen dininin gerektiği emir ve yasakları yapmaya çalışsan Senin için br başlangıç olur sanırım iyi geceler sizlere Allaha emanet olun sabah işe gitcem geç kalmamayım selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt