Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DİKKAT ARKADAŞLAR NEDEN FORUM AÇIYORUZ.... (1 Kullanıcı)

gokan1006

Kayıtlı Kullanıcı
ben ne kadar yalnış yapmışım

ben ne kadar yalnış yapmışım

ablalarım abilerim hepinizden ALLAH (cc)razı olsun ki bu siteyi kurmuşsunuz..ben nerdeymişim nerde yaşıyomuşumda bu yaşıma geldim nelerle uğraşıyormuşum farkında bile değilmişim sahur için kalktım..siteyi fark edip kayıt oldum..ne kadar güzel bir yermiş...çok şey öğreneceğime eminim ilk işim kuranı kerim okumayı öğrenmek..çok günahkar biriyim benim için dua edermisiniz??? ALLAH(cc) hepinizden razıolsun....

Kaan Erdem

Yönetici
Üyeliğiniz hayırlı olsun daim olsun kardeşim.İnşALLAH amin kardeşim.Selam ve dua ile kalın ALLAh cc emanet olun.Aramıza hoş geldiniz.Allah cc yar ve yardımcınız olsun.selametle.

ablalarım abilerim hepinizden ALLAH (cc)razı olsun ki bu siteyi kurmuşsunuz..ben nerdeymişim nerde yaşıyomuşumda bu yaşıma geldim nelerle uğraşıyormuşum farkında bile değilmişim sahur için kalktım..siteyi fark edip kayıt oldum..ne kadar güzel bir yermiş...çok şey öğreneceğime eminim ilk işim kuranı kerim okumayı öğrenmek..çok günahkar biriyim benim için dua edermisiniz??? ALLAH(cc) hepinizden razıolsun....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

S.A Değerli kardeşim hiçbirşey için geç değil...Bencede öğrenebileceğin çok sey var bu site de değerli üyelerimizn açtığı konuları takip edersen güzel şeyler öğrenirsin...buarda hepimiz günahkarız kardeşim bizlere düşen görev tövbe etmek, Rabbime dualarda bulunmak inş bu yolda güzel adımlarla ilerlersin kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun... sakın pes etme selam ve dua ile hayırlı sabahlar...

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Anlamadim Müslüman Gülmezmi ? Müslüman Eğlenmezmi? Biz Burada Seviyelide Espiri Yapila Bileceğini Gösteriyoruz Ne Mutluki Bize Böle Bir Misyonumuzda Var . Biz Insaniz Müslümaniz Onlarin Yapmak Istediklerini Yapmayalim Kendimizi Tecrit Etmeyelim Hayattan .

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
ŞİMDİ ESAS KONUMUZA GELELİM,
ARKADAŞLAR FORUM AÇARKEN MAALESEF DİKKATSİZ DAVRANIYORUZ. BAZEN ÖYLE FORUMLAR AÇILIYOR Kİ, İNANIN BEN ŞAŞIRIYORUM BURASI İSLAMİYET.GEN.TR ADRESİ DEĞİLMİYDİ, ACABA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYORUM.
ARKADAŞLAR SİTEMİZ İSLAMİ BİR SİTE, BURADA ESAS MAKSADIMIZ DİNİMİZLE İLGİLİ BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENME, BİLDİKLERİMİZİ ÖĞRETME OLMALIDIR. EN AZINDAN BEN ÖYLE ALGILIYORUM.
AMA SAKIN BUNU EĞLENCEYE KARŞI OLDUĞUM OLARAK ALGILANMASIN, TABİ HELAL DAİRESİNDE EĞLENMEK HEPİMİZİN HAKKIDIR, VE BU TÜR FORUMLARDADA FAYDA VARDIR. BUNU DERS ARASINDA VERİLEN TENEFÜS OLARAK ALGILAYABİLİRİZ.
AMA ARKADAŞLAR BİZ İŞİ O HALE GETİRDİK Kİ TENEFFÜS 45 DAKİKA, DERS 5 DAKİKAYA DÜŞTÜ.
SİTENİN İLK SAYFASI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLAN SAYFAMIZDIR. SİTEYE YENİ GİREN BİRİSİ İLK İZLENİMİNİ ORADAN ALIYOR VE SİTEMİZLE İLGİLİ HÜKMÜNÜ ORADA VERİYOR.
HATTA BEN SİTEMİZE SON ZAMANLARDA ÜYE OLAN VE SİTEMİZİN PRENSİPLERİNE AYKIRI HAREKET ETTİKLERİ İÇİN İHRAÇ EDİLEN İNSANLARINDA SİTEMİZİ YANLIŞ TANIDIKLARI İÇİN ÜYE OLUP BU HATALARI YAPTIKLARI KANAATİNDEYİM.
BİR SÜRÜ EMEK VERİLEREK HAZIRLANAN VE GERÇEKTEN TEK MAKSADI SİTEDEKİ KARDEŞLERİNE FAYDALI OLMAK OLAN FORUMLARIMIZ GAZETE İLANI V.S. İLE MÜŞTERİ BEKLERKEN BU TÜR FORUMLARIN KAPISI DOLUP TAŞIYOR. BUDA BİZİM DAVAYA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞIMIZI VE BELKİ AĞIR OLACDAK AMA NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ORTAYA KOYMAKTADIR.

ARKADAŞLAR SÖZLERİM BELKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ TARAFINDAN YANLIŞ BULUNABİLİR, AMA BEN SİZLERDEN BU SÖZLERİMİ YABANA ATMADAN DİKKATLİCE OKUYUP, DEĞERLENDİRMENİZİ TALEP EDİYORUM. SİTEMİZİN YAŞ İTİBARI İLE EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİ OLDUĞUMA GÖRE BUNADA HAKKIM VAR DİYORUM.

selamün aleyküm kardeşlerim unutulmuş olan bu konuyu bir kez daha hatırlatmak isterim
selametle

Kaan Erdem

Yönetici
katılıyorum..selametle kalın kardeşim...

ŞİMDİ ESAS KONUMUZA GELELİM,

ARKADAŞLAR FORUM AÇARKEN MAALESEF DİKKATSİZ DAVRANIYORUZ. BAZEN ÖYLE FORUMLAR AÇILIYOR Kİ, İNANIN BEN ŞAŞIRIYORUM BURASI İSLAMİYET.GEN.TR ADRESİ DEĞİLMİYDİ, ACABA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYORUM.
ARKADAŞLAR SİTEMİZ İSLAMİ BİR SİTE, BURADA ESAS MAKSADIMIZ DİNİMİZLE İLGİLİ BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENME, BİLDİKLERİMİZİ ÖĞRETME OLMALIDIR. EN AZINDAN BEN ÖYLE ALGILIYORUM.
AMA SAKIN BUNU EĞLENCEYE KARŞI OLDUĞUM OLARAK ALGILANMASIN, TABİ HELAL DAİRESİNDE EĞLENMEK HEPİMİZİN HAKKIDIR, VE BU TÜR FORUMLARDADA FAYDA VARDIR. BUNU DERS ARASINDA VERİLEN TENEFÜS OLARAK ALGILAYABİLİRİZ.
AMA ARKADAŞLAR BİZ İŞİ O HALE GETİRDİK Kİ TENEFFÜS 45 DAKİKA, DERS 5 DAKİKAYA DÜŞTÜ.
SİTENİN İLK SAYFASI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLAN SAYFAMIZDIR. SİTEYE YENİ GİREN BİRİSİ İLK İZLENİMİNİ ORADAN ALIYOR VE SİTEMİZLE İLGİLİ HÜKMÜNÜ ORADA VERİYOR.
HATTA BEN SİTEMİZE SON ZAMANLARDA ÜYE OLAN VE SİTEMİZİN PRENSİPLERİNE AYKIRI HAREKET ETTİKLERİ İÇİN İHRAÇ EDİLEN İNSANLARINDA SİTEMİZİ YANLIŞ TANIDIKLARI İÇİN ÜYE OLUP BU HATALARI YAPTIKLARI KANAATİNDEYİM.
BİR SÜRÜ EMEK VERİLEREK HAZIRLANAN VE GERÇEKTEN TEK MAKSADI SİTEDEKİ KARDEŞLERİNE FAYDALI OLMAK OLAN FORUMLARIMIZ GAZETE İLANI V.S. İLE MÜŞTERİ BEKLERKEN BU TÜR FORUMLARIN KAPISI DOLUP TAŞIYOR. BUDA BİZİM DAVAYA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞIMIZI VE BELKİ AĞIR OLACDAK AMA NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ORTAYA KOYMAKTADIR.

ARKADAŞLAR SÖZLERİM BELKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ TARAFINDAN YANLIŞ BULUNABİLİR, AMA BEN SİZLERDEN BU SÖZLERİMİ YABANA ATMADAN DİKKATLİCE OKUYUP, DEĞERLENDİRMENİZİ TALEP EDİYORUM. SİTEMİZİN YAŞ İTİBARI İLE EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİ OLDUĞUMA GÖRE BUNADA HAKKIM VAR DİYORUM.

selaün aleyküm kardeşlerim unutulmuş olan bukonuyu bir kez daha hatırlatmak isterm

selametle

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
sağol KAAN abi ALLAH raz olsun.son zamanarda forum 10 un neredeyse 3-4 konusu oyun resim eğlence vs gibi knuları gerçekten unutuluyor amaç.hiç olmasın demiyoruz ama artık günclleşti.

Kaan Erdem

Yönetici
kardeşim bu konuya hiç girmek ve bulaşmak istemiyorum..insanlar okurken güzel bakmak görmek ve hissetmek yerine kendilerine sataşıyormuş yada saldırıyormuş gibi düşünüp etkiye ağır bir biçimde tepki vererek olayları çok aşağıya çekiyorlar..

bu durumdan ötürü ya nefsinize hakim olup muhatap almayacaksınız yada cevaba sizde o derecede cevap verip farkında olmadan dolup taşacak sonrasında yazdıklarınızı okuyunca pişman olup üzüleceksiniz...

dediğim gibi sıkıntı yada sıkıntılarımız var...arada bir vakitte dozunda diğer konulardan tabikide yararlanmak ve istifade etmek tebbesümde bulunmak güzel...ama uzatmadıkça..o konularda boş yere açılmadı bunun da farkındayız...tadında bırakmak gerektiği düşüncesindeyim...

selam ve dua ile kalınız..selametle...

sağol KAAN abi ALLAH raz olsun.son zamanarda forum 10 un neredeyse 3-4 konusu oyun resim eğlence vs gibi knuları gerçekten unutuluyor amaç.hiç olmasın demiyoruz ama artık günclleşti.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bu konuya hiç girmek ve bulaşmak istemiyorum..insanlar okurken güzel bakmak görmek ve hissetmek yerine kendilerine sataşıyormuş yada saldırıyormuş gibi düşünüp etkiye ağır bir biçimde tepki vererek olayları çok aşağıya çekiyorlar..

bu durumdan ötürü ya nefsinize hakim olup muhatap almayacaksınız yada cevaba sizde o derecede cevap verip farkında olmadan dolup taşacak sonrasında yazdıklarınızı okuyunca pişman olup üzüleceksiniz...

dediğim gibi sıkıntı yada sıkıntılarımız var...arada bir vakitte dozunda diğer konulardan tabikide yararlanmak ve istifade etmek tebbesümde bulunmak güzel...ama uzatmadıkça..o konularda boş yere açılmadı bunun da farkındayız...tadında bırakmak gerektiği düşüncesindeyim...

selam ve dua ile kalınız..selametle...
ben söyleyeceğimi söyledim abi şahsa ait konuşmadım isteyen alınır isteyen darılır isteyen inadına konu açar lendi bilecekleri iştir.kimseye cevap vermem bu konuda.
am bu sitenin adı

www.islamiyet.gen.tr
unutuluyorsa hatırlatmk görevimizdir.
selam ve dua ile değerli abimB)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici
konu hakkında yazdıklarımı kendim için yazdım değerli kardeşim..konu içinde ''siz'' kelimesi yönlendirme açısından kullanıldı..size hitap değildir..

ben bu duruma düşerim endişesi için sizle sıkıntımı paylaştım..sakın bir yanlış algılama olmasın..:evetselam ve dua ile kalınız kardeşim..selametle...:H

ben söyleyeceğimi söyledim abi şahsa ait konuşmadım isteyen alınır isteyen darılır isteyen inadına konu açar lendi bilecekleri iştir.kimseye cevap vermem bu konuda.
am bu sitenin adı
www.islamiyet.gen.tr
unutuluyorsa hatırlatmk görevimizdir.
selam ve dua ile değerli abimB)B)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
konu hakkında yazdıklarımı kendim için yazdım değerli kardeşim..konu içinde ''siz'' kelimesi yönlendirme açısından kullanıldı..size hitap değildir..

ben bu duruma düşerim endişesi için sizle sıkıntımı paylaştım..sakın bir yanlış algılama olmasın..:evetselam ve dua ile kalınız kardeşim..selametle...:H
anladım abi öyle birşey düşünmedim zaten emin olabilirsiniz.
ben de şuandasıkıntımı sizinle paylaşıyorum neyse konuyu fazla uzatmmayalım söyleyeceğimiz söyledik.
selam ve dua ile:evet:H

faruk yavuz

Kayıtlı Kullanıcı
sayın muhterem hemşerim ALLAH razı olsun sen den böyle uyarılarda bulunduğun için hatta böyle siteyle karşılaştığım için çok mutluyum inşaALLAH devamını dileriz. ALAH'a emanet olunuz Esselamün aleyküm

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun..selametle kalın...

sayın muhterem hemşerim ALLAH razı olsun sen den böyle uyarılarda bulunduğun için hatta böyle siteyle karşılaştığım için çok mutluyum inşaALLAH devamını dileriz. ALAH'a emanet olunuz Esselamün aleyküm

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm bu formu güncellemek istedim

Alikan

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş sizlere tamamen katılıyorum,gündeme getirmiş olmanızda çok güzel..
Allah raziolsun..

saskarga

Kayıtlı Kullanıcı
CEMAİNİ İSTERİM

Ağır basar gönlüme dertlerim
Hasbihali unuturda giderim
Hüznümü aremim bilir
Bağrıma basar da giderim
Gideirm gün boyu günler uzar

İç içe girmiş günler ömrüme mezar kazar
Sonra geceler çıkar karşıma korkudan korkarım
Korkarım yarap ne günüm ne gecem kalmış
Tavana mıhlı gözlerim bir garip hülyaya dalmış

Kulaklarıma sesler gelir sesler gider
Ömür bir nefeste saklarmış hayatı
Almak da vermek de bir
Yarap istiyorum senden son sozum olsun tekbir

Bir çocuk hırçınlığıyla ağlamak isterim
Bağırsam sesim duyulmaz imdatıma koşan yok
Artık yarınım kalmadı çeker giderim
Yarap son dileğim senden cemalini isterim

Nihat KADIOĞLU

saskarga

Kayıtlı Kullanıcı
kendim islamiyet adına yazdım nasıl?

zebusa

Kayıtlı Kullanıcı
ben aranıza bugün katıldım yani daha yarım saat olmadı sitenizi bi gözden geçirdimde çok beyendim çok faydalı konular açıyorsunuz allah razı olsun ben sizleride tanımak istiyorum nerden ögrene bilirim bana yol göstere bilirmisiniz

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu foruma katılmıyom kardeşlerim yazılmışki bir çok kişi ihraç edilmiş peki haklı olarak mı haksızmı belki paylaşımları güzeldi bir kaçkişinin yada eskilerin baskısıyla oluşmuştur eskiler kendilerini tutuyorlar yeniler öyle degil forumlara katılımlarada bakıyorum yeniler bence güzel birşeyler paylaşıyor ama görmemezlikten geliniyor selametle

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
bu duyurunuzdan dolayı allah razı olsun kardeslerım Allah'a emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt