Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DİKKAT ARKADAŞLAR NEDEN FORUM AÇIYORUZ.... (1 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: DİKKAT ARKADAŞLAR NEDEN FORUM AÇIYORUZ....

S.A.LÜTFEN MTETİK KARDEŞ VE TÜM ARKADAŞLAR HİÇKİMSEYLE LAF ATIŞMASINA GİRMEYELİM BU SAATTEN SONRA,SADECE VE SADECE BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPALIM DİYORUM BEN DE.YA HAYIR KONUŞ YA DA SUS PRENSİBİMİZ OLSUN.DEDİM YA BEN UFACIK BİR SATAŞMA KOKUSU ALDIĞIM HİÇKİMSE İLE MUHATAP OLMUYORUM ARTIK.HAD BİLDİRMEK HADDİMİZ DEĞİL.BEN USLANDIĞIMA GÖRE SİZLER HAYDİ HAYDİ UYARSINIZ BU KURALA ALLAHA EMANET OLUN.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

ABİ ALLAH RAZI OLSUN...COK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN..EVET NE YAPTIGIMIZI NE İÇİN UGRASTIGIMIZI BİLMEMİZ LAZIM..SİTENIN AMACINA UYGUN OLMASI LAZIM..DIŞINA CIKMAMAK LAZIM...SELAMETLE KALIN İNŞ..S.A.

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM ABİM KONUNU GÜNCELLEME İSTEĞİ DUYDUM SANIRIM ÇOK SIK UNUTULUYO.

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ABİ GERÇEKTENDE BU FORM ÇOK ÖNEMLİ BENCE HATTA İLK BAŞTA YER ALMASI LAZIM EN ÖNEMLİ KONU BU BENİM KANAATİMCE... SAYGILARIMLA

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

serkan25 yazdı:
ABİ GERÇEKTENDE BU FORM ÇOK ÖNEMLİ BENCE HATTA İLK BAŞTA YER ALMASI LAZIM EN ÖNEMLİ KONU BU BENİM KANAATİMCE... SAYGILARIMLA

SELAMÜNALEYKÜM HAKLISIN KARDEŞİM BENCEDE DUA İLE

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
serkan25 yazdı:

S.A.KARDEŞLER,EFENDİMİZ(ASM) BENİM BİLDİKLERİMİ BİLSENİZ AZ GÜLER ÇOK AĞLARDINIZ DEMEDİ Mİ?BİZ DE YOLUNUN TALİBİ OLDUĞUMUZA GÖRE BÖYLE DAVRANMALIYIZ.ZATEN GÜLECEK FAZLA BİR SEBEP BULUNACAĞINI SANMIYORUM.AMA YENİ GENÇLİK DE AŞIRI EĞLENMEYİ SEVİYOR.ONLARI KÜSTÜRMEDEN,İTİCİ OLMDAN KASVET YAYMADAN,İSLAMIN CİDDİYETİNİ VERMELİYİZ.ARADA SIRADA ONLARLA İSLAMİ ÇERÇEVEDE ŞAKALAŞIP ONLARIN DA KALBİNİ KAZANMALIYIZ DERİM.TABİ HEP ÖLÇÜ İÇİNDE.A.E.O.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
sevvalmina yazdı:
serkan25 yazdı:

S.A.KARDEŞLER,EFENDİMİZ(ASM) BENİM BİLDİKLERİMİ BİLSENİZ AZ GÜLER ÇOK AĞLARDINIZ DEMEDİ Mİ?BİZ DE YOLUNUN TALİBİ OLDUĞUMUZA GÖRE BÖYLE DAVRANMALIYIZ.ZATEN GÜLECEK FAZLA BİR SEBEP BULUNACAĞINI SANMIYORUM.AMA YENİ GENÇLİK DE AŞIRI EĞLENMEYİ SEVİYOR.ONLARI KÜSTÜRMEDEN,İTİCİ OLMDAN KASVET YAYMADAN,İSLAMIN CİDDİYETİNİ VERMELİYİZ.ARADA SIRADA ONLARLA İSLAMİ ÇERÇEVEDE ŞAKALAŞIP ONLARIN DA KALBİNİ KAZANMALIYIZ DERİM.TABİ HEP ÖLÇÜ İÇİNDE.A.E.O.

AMA NEDENSE ŞU SIARALAR HEP EĞLENCE FORMLARI ÖNDE EFENDİMİZ NE GÜZEL DEMİŞ BENİM BİLDİKLERİMİ BİLSENİZ AZ GÜLER ÇOK AĞLARDINIZ.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
sevvalmina yazdı:
serkan25 yazdı:

AMA NEDENSE ŞU SIARALAR HEP EĞLENCE FORMLARI ÖNDE EFENDİMİZ NE GÜZEL DEMİŞ BENİM BİLDİKLERİMİ BİLSENİZ AZ GÜLER ÇOK AĞLARDINIZ.

S.A.HAKLISIN KARDEŞİM AMA ÖFKELENİP ONLARA KIZARAK OLMUYOR İŞTE.AHİRZAMAN FİTNELERİ ÖYLE ÇOK SARMIŞKİ HERYANI,ONLAR İÇİN ÜZÜLÜYORUM ARTIK.BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA YAPMAYIN DEMEKLE TERS TEPİYOR.NEDEN YAPILMAMASI GEREKTİĞİNİ ANLATMAK VE DÜNYA YA GELİŞ SEBEBİNİ SORGULATMAK LAZIM.ÖYLE BİR EĞLENCE DÜNYASI VARKİ CAZİP BİR ŞEKİLDE ,SEN İTİVERSEN KAPACAK O DÜNYA.BENİM OĞLUM 14 YAŞINDA VE BU DEDİKLERİMİ UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM.İNŞAALLAH BUGÜNE KADAR MUVAFFAK OLDUM RABBİMİN İZNİYLE.NAMAZLARINI KILIYOR,ORUÇ TUTUYOR.AMA EĞLENMEYİ HEP TERCİH EDER HALDELER.YAVAŞ YAVAŞ VE ÇOK YUMUŞAK TAVIRLAR KOYMAZSAM,KAÇIYOR.A.E.O.

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM;ÇOK HAKLISINIZ İNŞALLAH HER ŞEY ALLAH RIZASI İÇİN OLSUN!

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a daha dikkatli olacağım.a.e.o

yesil_03

Kayıtlı Kullanıcı

GERÇEKTEN GÜZEL Bİ KONU ALLAH RAZI OLSUN. SÖYLEDİKLERİNİZİN HEPSİNE KATILIYORUM. AMA GÜNCEL KONULARI (TABİ USULÜNCE) KONUŞMAKTA GEREK DEĞİLMİ? SİTEYE GİRENLERİN HERŞEYİ BURADA BULABİLMELERİ DAHA OLUMLU GELİYOR GÖZÜME. PEK ANLATAMADIM AMA UMARIM ANLARSINIZ:D

peygambersevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN BEN KENDİ NEFSİME BU UYARIYI ALDIM KABUL ETTİM,ELİMDEN GELDİĞİNCE UYMAYA ÇALIŞACAĞIM.DERSLER 45 DAKİKA TENEFFÜSLER 5 DAKİKA ARKADAŞLAR.

aynen katılıyorum ADALETIMAHZA'nın sözlerine.

sağ ve selametle

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Allah razı olsun .umarım dikkatle okunur ve uygulanır .45 dk ders 5 dk teneffüs.şimdilerde yine tenefüsler uzadı gibi sanki.Allaha emanet olun

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

UYARDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BENDE DİKKAT EDECEĞİM

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. ARKDAŞLAR,
ÖNCELİKLE HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN. İNŞALLAH EN KÖTÜ CUMAMIZ BUGÜNKÜ GİBİ OLUR.

ŞİMDİ ESAS KONUMUZA GELELİM,
ARKADAŞLAR FORUM AÇARKEN MAALESEF DİKKATSİZ DAVRANIYORUZ. BAZEN ÖYLE FORUMLAR AÇILIYOR Kİ, İNANIN BEN ŞAŞIRIYORUM BURASI İSLAMİYET.GEN.TR ADRESİ DEĞİLMİYDİ, ACABA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYORUM.
ARKADAŞLAR SİTEMİZ İSLAMİ BİR SİTE, BURADA ESAS MAKSADIMIZ DİNİMİZLE İLGİLİ BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENME, BİLDİKLERİMİZİ ÖĞRETME OLMALIDIR. EN AZINDAN BEN ÖYLE ALGILIYORUM.
AMA SAKIN BUNU EĞLENCEYE KARŞI OLDUĞUM OLARAK ALGILANMASIN, TABİ HELAL DAİRESİNDE EĞLENMEK HEPİMİZİN HAKKIDIR, VE BU TÜR FORUMLARDADA FAYDA VARDIR. BUNU DERS ARASINDA VERİLEN TENEFÜS OLARAK ALGILAYABİLİRİZ.
AMA ARKADAŞLAR BİZ İŞİ O HALE GETİRDİK Kİ TENEFFÜS 45 DAKİKA, DERS 5 DAKİKAYA DÜŞTÜ.
SİTENİN İLK SAYFASI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLAN SAYFAMIZDIR. SİTEYE YENİ GİREN BİRİSİ İLK İZLENİMİNİ ORADAN ALIYOR VE SİTEMİZLE İLGİLİ HÜKMÜNÜ ORADA VERİYOR.
HATTA BEN SİTEMİZE SON ZAMANLARDA ÜYE OLAN VE SİTEMİZİN PRENSİPLERİNE AYKIRI HAREKET ETTİKLERİ İÇİN İHRAÇ EDİLEN İNSANLARINDA SİTEMİZİ YANLIŞ TANIDIKLARI İÇİN ÜYE OLUP BU HATALARI YAPTIKLARI KANAATİNDEYİM.
BİR SÜRÜ EMEK VERİLEREK HAZIRLANAN VE GERÇEKTEN TEK MAKSADI SİTEDEKİ KARDEŞLERİNE FAYDALI OLMAK OLAN FORUMLARIMIZ GAZETE İLANI V.S. İLE MÜŞTERİ BEKLERKEN BU TÜR FORUMLARIN KAPISI DOLUP TAŞIYOR. BUDA BİZİM DAVAYA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞIMIZI VE BELKİ AĞIR OLACDAK AMA NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ORTAYA KOYMAKTADIR.

ARKADAŞLAR SÖZLERİM BELKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ TARAFINDAN YANLIŞ BULUNABİLİR, AMA BEN SİZLERDEN BU SÖZLERİMİ YABANA ATMADAN DİKKATLİCE OKUYUP, DEĞERLENDİRMENİZİ TALEP EDİYORUM. SİTEMİZİN YAŞ İTİBARI İLE EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİ OLDUĞUMA GÖRE BUNADA HAKKIM VAR DİYORUM.

HADİ BAKALIM KALIN SAĞLICAKLA,

K.S.E.O.
selamunaleyykum..

OKADAR GUZEL ALTIYORSUN KI EKLEME YAPMAMIZA GEREK YOK...

EWET ACILAN FORUMLAR ORTADA...BAZEN ACILMIŞ OLAN O GUZEL BOLUMLERE BILE BAKMAYIP ES GECMEMIZ GIBI ACI BU DURUM....

acılack her formu ozenle acmaz dılegıyle faydalı seyler olması arzusuyla B)B)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

a.s mtekik abi bizleri bu konuda uyardigin icin allah senden razi olsun...bursa bizlere yardimci olan ve bizleri uyaran tüm kardeslerimden abilerimden ablalarimdan allah razi olsun....ancak sizlerin uyarisiyla hatalarimizi düzeltiriz, yaptiklarimiza dikkat ederiz ve kendimize ceki düzen veririz....bende burda üye oldugum ilk günden beri tüm kardeslerimizin uyarilarini takip ederek hareket ediyorum ver her konuda hassasiyet göstermeye calisiyorumB) allaha emanet olun !

"selam ve dua ile"B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt