Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin? (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün efendimizin ölüm yıl dönümü ve yasin okuycam katılım istiyorum galiba herkez kendi derdinde......oy oy

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
mükemmelin üstünde desek yeridir aziz müslüman kardeşlerim
herşey çok güzel çok şükür hayırlı akşamlar..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
başım cok ağrıyor yine :( hastayım yani :(

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
yasin okumak istermisiniz.......efendimize şuan 10 oldu......

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm
şuan çok üzgün, cok sinirli, mutsuz, bitkın, yorgun, berbat bir haldeyim.
kafam allak bullak. canım coook sıkılıyo. içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo ama nedense onu bile başaramıyorum.
hersey cok ters gidiyoo.
okyanusun ortasında buyuk bir fırtınaya yakalanmış gemiyim sankı alabora olmamak dalgalara yenilmemek için çok buyuk savaş veriyorum ama sanırım suanda fırtına okyanus beni mağlup etmek üzere. gücüm tükeniyo yawas yawas. yawas yawas su alıyo gemi yawas yawas okyanusun derinliklerine doğru inmeye baslıyo son bir çırpınış son bir umut boğulamamk suustunde durmak için bakalım ne kadar basarılı olcam...
Allaha emanet olun...

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm
şuan çok üzgün, cok sinirli, mutsuz, bitkın, yorgun, berbat bir haldeyim.
kafam allak bullak. canım coook sıkılıyo. içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo ama nedense onu bile başaramıyorum.
hersey cok ters gidiyoo.
okyanusun ortsında buyuk bir fırtınaya yakalanmış gemiyim sankı alabora olmamak dalgalara yenilmemek için çok buyuk savaş veriyorum ama sanırım suanda fırtına okyanus beni mağlup etmek üzere. gücüm tükeniyo yavas yavas. yavas yavas su alıyo gemi yavas yavas okyanusun derinliklerine doğru inmeye baslıyo son bir çırpınış son bir umut boğulamamk suustunde durmak için bakalım ne kadar basarılı olcam...
Allaha emanet olun...

Cikmaz~Sokak

Kayıtlı Kullanıcı
Içim huzurlu, yarim saat onçe ablamizin Sohbetinden geldim.. Yine bize cok güzel seyler anlatti.. ;)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
şu an bırazcık yorgunum ama heycanlıyım bavulum hazır yarını beklıyorum zaman gecmıyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt