Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin? (1 Kullanıcı)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle ben paylaşayım.

morelim bir bozuk cok samimi olduğumu zannettiğim arkadaslarımın öyle olmadığını öğrendim. Aslında bu güzel bir sey ama insan biraz üzülüyor. Ama onun haricinde çok ama çok iyiyim çok şükür

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık abi....ben çok iyiyim çok şükür......

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
şuanki ruh haliiiimm::a40:

anlamsız bir mutluluk hissediyorum!:a05:

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
(Kendime yakıştıramıyorum) bir kızdan hoşlandım ama kız benden hoşlanmıyor, üstüne yarına 3 tane final sınavım var ama hamdolsun içim rahat içimden kendime devamlı (Üzülme! Yüce ALLAHUTEALA (c.c) benimle diyorum) ama hayırlısı olsun inşaALLAH...

armour

Kayıtlı Kullanıcı
hımmm??güzel mantıklı bir konu hiç kimsenin olmadığı gibi bende sonsuz bir mutluluk içinde değilim ancak genede iyiyim hamdolsun....problemli bir hayatım var ve biçok problemli insan etrafımda hepsi ayrı telden yani(güzin ablanın köşesine döndürürmüşüm burayı:) gerçi efsaneye dönüştü o gerçekte varmı bilmem) neise bu gün her şey olağan olduğundan pek bişey bulamadım yazacak ama konu güzel teşükkür ederim derdi tasası olana da rabbimden yardım dilerim.
eyvallah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
çoook yorgunum mesainin bitmesini bekliyorum.
Ruhen huzurluyum çünkü sizler varsınız.yaptığımız dualarla huzurum dahada artıyor .selametle kalın.

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
hımmm??güzel mantıklı bir konu hiç kimsenin olmadığı gibi bende sonsuz bir mutluluk içinde değilim ancak genede iyiyim hamdolsun....problemli bir hayatım var ve biçok problemli insan etrafımda hepsi ayrı telden yani(güzin ablanın köşesine döndürürmüşüm burayı:) gerçi efsaneye dönüştü o gerçekte varmı bilmem) neise bu gün her şey olağan olduğundan pek bişey bulamadım yazacak ama konu güzel teşükkür ederim derdi tasası olana da rabbimden yardım dilerim.
eyvallah

Rabbim yar ve yardımcın olsun

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Her halükarda şükretmeyi kendime öğretmeye çalışıyorum.
Tek başıma yürüyebildiğim için, soluk alıp verdiğim için ve hamdolsun ibadetlerimi eksikte olsa yapabildiğim için. şükürler olsun sana zül celali vel ikram c.c.

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Her halükarda şükretmeyi kendime öğretmeye çalışıyorum.
Tek başıma yürüyebildiğim için, soluk alıp verdiğim için ve hamdolsun ibadetlerimi eksikte olsa yapabildiğim için. şükürler olsun sana zül celali vel ikram c.c.

Kul Rabbinden daha baska ne isterki.......????

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
benim şu an yorgunluktan göz kapaklarım kapanacak herhalde...
o kadar agır geliyorki taşımakda zorluk çekiyorum...
vede şu kalplerinde allah korkusu olmayan insanlara kızıyorum şu an...
neden sevdiklerini kavuşturmuyorlar,,
araya engeller koruyorlar neden neden....
hiçmi allah korkusu yok bu insanlarda neden...

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle emeğinze sağlık:)başm çatlıyo xS

ahsen-dila

Kayıtlı Kullanıcı
çok yorgunum mesai bitti ama gidemiyorum:( evde de misafir var... Allah CC. yardımcımız olsun inş.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
üzgünüm cok sevdiğim bir dostumdan üzüldğüm bir haber aldım :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt