Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cumartesi günü katiplik sınavım var! (3 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım bence hiç stres yapma güncel konulara bak tarih coğrafya falan... bide zabıt katibinin görevleri falan katipler net sitesinde fazlasıyla bulursun mülakat sorularını ama çalış.. inşallah olur

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım bence hiç stres yapma güncel konulara bak tarih coğrafya falan... bide zabıt katibinin görevleri falan katipler net sitesinde fazlasıyla bulursun mülakat sorularını ama çalış.. inşallah olur
inşallah canım katiplerden sorulara bakıyorum cevapları netten önümdeki vatandaşlık tarih kitaplarından bakıyorum. iki günüm var vakit az ama şöyle bir ay falan olsaymış çok güzel kpss tekrarı olacakmış. baya unutmuşum altı ayda. coğrafyadan da başkentlere bakıyorum. çok şey var ister istemez stres oluyor inan. şu cts bir atlatsam hayırlısıyla rahatlayacağım inşallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım katiplerden sorulara bakıyorum cevapları netten önümdeki vatandaşlık tarih kitaplarından bakıyorum. iki günüm var vakit az ama şöyle bir ay falan olsaymış çok güzel kpss tekrarı olacakmış. baya unutmuşum altı ayda. coğrafyadan da başkentlere bakıyorum. çok şey var ister istemez stres oluyor inan. şu cts bir atlatsam hayırlısıyla rahatlayacağım inşallah.

bana malezyanın başkentini sormuşlardı... :)
olur inşallah canım ya
aslında adliye katipliğinden se cezaevi katipliği daha rahat.. ama adliyenin mesaisi ve özlük hakları daha iyi...
hoş bir iş olsunda gerisi önemli değil yapılır her iş..
iki gün bile çok önemli emin ol.. ben de iki üç gün çalışmıştım..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
pek bilinen bir başkent değil aslında malezyanın başkenti maşallah sen bilmişsin. haziranda bir daha alım olacakmış diye duydum ama bilmiyorm cezaevi katipliği var mı belki o nasip olur bilmiyorum hayırlısı olsun. verimli çalışınca iki gün bile iyi gerçekten. iki gün sonra bu saatlerde bekliyor olacağım adliyede. canım senin kpss puanın kaçtı? ne zamandır cezaevindesin orda korkmuyor musun mahkumlar falan :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
:) BEN geçen sene kazandım martta şükürler olsun..
valla eğer haziranda sınav varsa ya cezaevidir ya icradır.. ki ikiside çok iyi... çıkanlara ne sorduklarını sor muhakkak.. kendine güvenerek gir..
bende bilemezdimde kualalumpur u 12. sıradaydım benden önce bir kişiye daha sormuşlar.. eşim hemen netten bakmıştı.. sorulan tüm sorulara
bide uluslar arası alanda ödül alan ilk türk filmini sormuşlardı.. SUSUZ YAZ..
kpss puanım 80 di.. cezaevinden çok korkuyordum hele kapalıdayken.. ama şimdi açıkta saymanlıktayım rahat yani.. cezaevinin işi daha rahat ama bide aslında adliyede davanın tam içinde oluyorsun burda sadece giriş çıkış tebliğ kalem sorgu falan çok bişey yok yani.. hakkında hayırlısı canım ya inşallah olur ,,,

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
zümra ne yaptın mülakatı. Nerden girmiştin sınava

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
zümra ne yaptın mülakatı. Nerden girmiştin sınava
canım olmadı benim inşallah daha iyisi olur nasipte yokmuş. aydındayım ben. tabi çok etkiledi beni alt üst oldum. aöf sınavım var hafta sonu hala adapte olamıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım ne eylerse güzel eyler. İnşallah bir daha ki sınava
canım olmadı benim inşallah daha iyisi olur nasipte yokmuş. aydındayım ben. tabi çok etkiledi beni alt üst oldum. aöf sınavım var hafta sonu hala adapte olamıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt