Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

hayırlı ve bereketli camalar dillerinize sağlık canı gönülden binlerce kere amin.

Aminnnnn...
Allah Celle Celalühu razı olsun inşallah...

Allahım!
Ancak sana inanır ve ancak senden yardım isteriz...
Bizi Sırat-ı Müstakimden ayırma...
Dualarımızı kabul eyle...
Sana açılan ellerimizi boş çevirme Ya Rabbi...
AMİNNN...

mavci

Yönetici

RABBİM sizden razı olsun cumamız mubarek günümüz bereketli olsun selametle kalın.

Dua Vakti!

Bismillahirrahmânirrahîm.

Ey İlâhım ve Seyyidim ve Mâlikim,

Fakrım nihayetsizdir. Hâcâtım ve metâlibim had ve hesaba gelmez. Benim elim ise, matlaplarımın en ednâsına yetişmez. Havl ve kuvvet ancak Senindir, ey Rabb-i Rahîmim ve ey Hâlık-ı Kerîmim! Ey Hasîb, ey Vekîl, ey Kâfi!

Feyâ Rabbî, yâ Hâlıkî, yâ Mâlikî! Seni çağırmakta hüccetim, hâcetimdir. Sana yaptığım dualarda uddetim fâkatimdir. Vesilem, fıkdan-ı hile ve fakrimdir. Hazinem aczimdir. Re'sülmâlim, emellerimdir. Şefîim, Habîbin (aleyhissalâtü vesselâm) ve rahmetindir. Af eyle, mağfiret eyle ve merhamet eyle, yâ Allah, yâ Rahmân, yâ Rahîm!

Yâ Erhamerrâhimîn, bu Resul-i Ekremin (a.s.m.) hürmetine, bizi onun şefaatine mazhar ve sünnetinin ittibaına muvaffak ve dâr-ı saadette onun âl ve ashâbına komşu eyle! Yâ Rabbenâ! onun duasını kabul eyle. Biz de o duayı ediyoruz. Biz de onun talep ettiğini talep ediyoruz."

El-aman, el-aman! Yâ Hannân! Yâ Mennân! Beni günahlarımın ağır yüklerinden halâs eyle!"Günahların çirkin yüzünden ve mâsiyetin vahşî şeklinden ve o mekânın darlığından, bütün kuvvetimle nidâ edip diyorum:

"El-aman, el-aman! Ya Rahmân! Yâ Hannân! Yâ Mennân! Yâ Deyyân! Beni çirkin günahlarımın arkadaşlıklarından kurtar! Yerimi genişlettir! İlâhî, Senin rahmetin melceimdir ve Rahmeten li'l-Âlemîn olan Habibin, Senin rahmetine yetişmek için vesilemdir. Senden şekvâ değil, belki nefsimi ve halimi Sana şekvâ ediyorum.

Sana tazarru ve niyaz eder. Eğer kemâl-i rahmetinle onu kabul etsen, mağfiret edip rahmet etsen, zaten o Senin şânındır. Çünkü Erhamürrâhimînsin. Eğer kabul etmezsen, Senin kapından başka hangi kapıya gideyim? Hangi kapı var? Senden başka Rab yok ki dergâhına gidilsin. Senden başka hak mâbud yoktur ki ona iltica edilsin."

El'aman, el'aman! Yâ Erhamerrâhimîn, medet! Bizi muhafaza eyle. Bizi cin ve insî şeytanların şerrinden kurtar. Kardeşlerimin kalblerini birbirine tam sadakat ve muhabbet ve uhuvvet ve şefkatle doldur!

Allahım,

Efendimiz Muhammed'e öyle bir salât ve selâm et ki, o salât ile bizi bütün korku ve âfetlerden kurtar, bütün hâcetlerimizi gider, bizi bütün günahlardan temizle, bütün günah ve hatâlarımızı bağışla.

Yâ Allah, yâ Mücîbe'd-Daavât! Hayatım boyunca ve öldükten sonra, her an bu dileklerimi kat kat fazlasıyla ver! Bir milyon salât ve selâm, bir o kadarla çarpımından çıkan netice ve bunun da kat katı, Efendimiz Muhammed'e, Onun Âl, Ashab, Ensar ve tabîlerine olsun! Bu salavatların herbirini, benim ömür günlerimdeki günahkâr nefeslerim sayısınca çoğalt! Bu salavatların herbirisi hürmetine beni affeyle, bana merhamet et. Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey Erhame'r-râhimîn!

Âmin!

Yazar: Bediüzzaman Said Nursî
Okunma: 74
Kategori: Günün Duası
Etiketler: Risale-i Nur Külliyatı'ndan | 07-Mayis-2010

AMİN İNŞALLAH.BU GÜNAHKAR KULUNU DA AFFEYLE YA GAFFAR...MERHAMETİNE SIĞINIYORUM.GÜNAHLARIMDAN KURTAR BENİİ.VE BENİ YALNIZ BIRAKMA.KENDİMİ SANA EMANET EDİYORUM.BİLİRİMKİ SENDEN DAHA GÜZEL EMANETÇİ YOKTUR.BAĞIŞLA BİZLERİ YARABBİ.SENİ ÇOK SEVİYORUM.HABİBİN MUHAMMED(S.A.V)İ DE ÇOK SEVİYORUM VE KİŞİ SEVDİĞİYLE ERABER OLDUĞU İÇİN NE OLUR RABBİM AHİRETTE BENİ SENSİZ RASULUNSÜZ BIRAKMA.HER TÜRLÜ HAMD VE ÖVGÜ ŞÜKÜR VE MİNET SANA MAHSUSTUR.BÜTÜN SELATÜ SELAMLAR DA O GÜZEL SEVGİLİNE..ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED....
hayırlı cumalar

duamz6tc9.png

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

necna

Kayıtlı Kullanıcı
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

mavci

Yönetici

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

28dk.gif

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullah

Esselamu aleyküm ve rahmetullah

Yâ Rabb!​

Muhakkak ki ben kendime çok zulmettim; yani çok günâh işledim.
Günahları ise ancak sen afv ü mağfiret edersin.
Hakkıyle gafûr ve rahîm ancak sensin.
Beni kendi indinden bir fazl u keremle afv ü mağfiret eyle ve bana lutf u ihsanınla merhâmet eyle.
Yani benim istihkakım olmayarak mahza fazl u kereminle cehennemden halâs edip cennet ve cemâline kavuştur...

AMİNNNN

Bütün kardeşlerimize HAYIRLI cumalar diliyorum

Rabbim bu gün hürmetine dualarımızı ve tüm ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Yâ Rabb!

Beni kendi indinden bir fazl u keremle afv ü mağfiret eyle ve bana lutf u ihsanınla merhâmet eyle.
Yani benim istihkakım olmayarak mahza fazl u kereminle cehennemden halâs edip cennet ve cemâline kavuştur...

AMİN

Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berkatühü
Amin inşaALLAH abim hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum.
Allahım bu mübarek günün hürmetine herşeyin hayırlısını nasip eylesin hakkımızda. Dualarımızı kabul amelllerimizi makbul günahlarımızı affeylesin.
Allahım sen bizlere son nefesimizi şehadet kelimesiyle iman ile vermeyi nasip eyle..Amin.
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

RABBİM feyz ve bereketinden faydalanan kullarından eylesin.
Nuruyla nurlandırsın,
Dua deryasında bizlerede yer ayırın.
selametle.

mavci

Yönetici

Ey Rabb'imiz!
Dualarımızı kabul buyur ve ümitlerimizi boşa çıkarma...
Senden kusurlarımızı setretmeni...
Günahlarımızı yarlığayıp bizi mağfiret buyurmanı...
İhlasa erdirdiğin has kullarına bulunduğun gibi bize de lütufta bulunmanı...
Bize -malın mülkün bir fayda vermediği o günde işimize yarayacak ve Senin hoşlanmadığın kirli duygulardan arınmış- bir kalb-i selîm, her zaman sadece doğruyu söyleyen nezih bir lisan ve bizi Senin sevgine ve Seni sevenlerin sevgisine yaklaştıracak makbûl ameller nasib etmeni dileniyoruz...
AMİNNN...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabb'imiz!
Bize -malın mülkün bir fayda vermediği o günde işimize yarayacak ve Senin hoşlanmadığın kirli duygulardan arınmış- bir kalb-i selîm, her zaman sadece doğruyu söyleyen nezih bir lisan ve bizi Senin sevgine ve Seni sevenlerin sevgisine yaklaştıracak makbûl ameller nasib etmeni dileniyoruz...
AMİNNN...

Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Beraktühü

Amin inşaALLAh abim hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum. Cumanın feyzi ve bereketi üzerimize olsun..

Allaha emanet olunuz

selam ve dua ile..

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabb'imiz!
AMİNNN...

AMİNNNN
Kardeşim amin
RABBİM dualarımızı makbul eylesin
selametle.

mavci

Yönetici

Bütün kardeşlerimize HAYIRLI cumalar diliyorum

Rabbim bu gün hürmetine dualarımızı ve tüm ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah

Yâ Rabb!

AMİN

Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berkatühü
Amin inşaALLAH abim hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum.
Allahım bu mübarek günün hürmetine herşeyin hayırlısını nasip eylesin hakkımızda. Dualarımızı kabul amelllerimizi makbul günahlarımızı affeylesin.
Allahım sen bizlere son nefesimizi şehadet kelimesiyle iman ile vermeyi nasip eyle..Amin.
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

RABBİM feyz ve bereketinden faydalanan kullarından eylesin.
Nuruyla nurlandırsın,
Dua deryasında bizlerede yer ayırın.
selametle.

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

mavci

Yönetici

Ey Rabb'imiz!
AMİNNN...

Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Beraktühü

Amin inşaALLAh abim hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum. Cumanın feyzi ve bereketi üzerimize olsun..

Allaha emanet olunuz

selam ve dua ile..

AMİNNNN
Kardeşim amin
RABBİM dualarımızı makbul eylesin
selametle.

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün dualara amin amin hayırlı cumalar

minetn

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun inşallah dualarımız tez zamanda kabul olur Allah darda bırakmaz inşallah

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ın sana öyle bir kulluk ile kulluk edeyim ki benden razı ol . öyle bir anda canımı benden alkı aşkın la yanar halde olayım . öyle bir sevgiyle seveyim ki seni her zerremde hissedeyim .seni seviyorum allahım . Bu mübarek vaktin hürmetine icimdeki ni hayırlı kıl . Hayırlı olanı benim icin bana ver ve beni hayırlı kullarından eyle ve cümle mümin kardeşimi affet ve onları cennetine koy amin.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kabul etsin allah razı olsun AMİN...

mavci

Yönetici

Cumamız mübarek olsun

Bütün dualara amin amin hayırlı cumalar

Allah ın sana öyle bir kulluk ile kulluk edeyim ki benden razı ol . öyle bir anda canımı benden alkı aşkın la yanar halde olayım . öyle bir sevgiyle seveyim ki seni her zerremde hissedeyim .seni seviyorum allahım . Bu mübarek vaktin hürmetine icimdeki ni hayırlı kıl . Hayırlı olanı benim icin bana ver ve beni hayırlı kullarından eyle ve cümle mümin kardeşimi affet ve onları cennetine koy amin.

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

mavci

Yönetici

Ey kâinatın her köşesinde Kendisine ibadet edilen ve bütün varlığın husûsî lisanlarla Kendisini zikredip durduğu Ulu Zat!
Meşguliyet sahamızı yalnızca Sana hasrettiğimiz ibadetlerimizle doldur ve daima varlığını duyurarak gönüllerimizi Sana şükür hissiyle coştur; coştur ki sadece ve sadece Sana ibadet etmiş olalım ve yalnız Senin huzurunda kullukta bulunalım...
Ve bizi Senin has kullarının tevbe, evbe ve inabeleriyle kapına rücû eden tevbe kahramanlarından eyle!

Ya Rabbim!...

Günahlarımı Sana yakarış vesilem eyle..

Kusurlarımı Sana dönüş bahanem eyle..

Beni ayıplarıma karşı köreltme..

Beni hatalarımda ısrar ettirme..

Beni kibre ve ümitsizliğe düşürme..

Amin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt