Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (2 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Dua ruhun gıdasıdır ve bu gıda ruha ara vermeden verilmelidir.

Dua Allah a kulluğun diğer adıdır.

Dua, sebep ve vasıtaları aşarak, hem Allah ın kudretine itimat ve güven,hem de insan olmamızın getirdigi zayıflıkları ilan etmek demektir.

Yüce Allah Kur'an-ı Kerim'de "De ki:Eğer duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var."(Furkan,25/77)bildirerek duanın önemini ifade etmiştir.

Efendimizin (s.a.s.) yaptığı, büyük zatların yaptığı, ayet ve hadislerden mülhem çok değerli dualar yer almaktadır.

Şimdi bu dualardan bir demetle sizi başbaşa bırakayım:

-Allah'ım! Göz açıp kapayıncaya kadar dahi olsa hoşnut olmayacağın şeylerle bizi başbaşa bırakma!

-Allah'ım ciddiyetimi,şakamı,hatamı,kastımı mağfiret buyur.İtiraf ediyorum ki bu kusurların hepsi bende vardır.

-Allah'ım! Doğuyla batıyı birbirinden uzaklaştırdığın gibi, beni de günah ve hatalarımdan uzaklaştır.

-Allah'ım! Dünyayı salih kullarına nasıl gösteriyorsan bana da öyle göster YA RABBİ!

..AMİN..

selam ve dua ile..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

AMİN cok guzel dualar ALLAH hepinizden razı olsun insallah. Hayırlı RAMAZAN lar olsun.
ALLAH-ü Teala hepimizi bu yolda daim etsin insallah :a14:

çok güzel bir paylaşım gerçekten Allah daima dua eden kullarından olmayı nasip etsin

Aminnn...
Allah CC. razı olsun cümlemizden kardeşim...
Tüm kardeşlerimizin birbirlerine yaptığı GÜNAHSIZ AĞIZ İLE YAPILAN DUALARIMIZI kabul etsin Rabbimiz...
Aminnnnn...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Yücelerden Yüce Rabbim! Bütün mal ve mansıp sahipleri kapılarını sürmelediler. Sen’in yüce dergahının kapısı ise asla kapanmaz ve dilekte bulunanlara her zaman açıktır.

Ya Rabbî, Ya İlahî! Yıldızlar gaybûbet âlemine, gözler de uykuya daldılar. Sen ise, ey Rabbim, Hayy’sın, Kayyûm’sun; uykudan, uyuklamadan sonsuz defa münezzeh ve müberrâsın.

Ya Rab! Gece, karanlığıyla mevcûdâtın üzerini örtünce döşekler de seriliverdi ve sevenler sevdikleriyle başbaşa kaldılar. Sen, Sen’in yolunda, Sana ulaşma istikametinde cehd ü gayret içinde bulunanların biricik sevgilisi, (benim gibi) yalnızlık gurbetine maruz kalanların da yegane enîsisin!

Ya İlâhî!
Ulu dergâhına sığınan bu kimsesiz kulunu kapından kovacak olursan ben gidip hangi kapıya iltica edebilirim ki! İlâhî! Yakınlığından mahrum edersen beni, o zaman ben kimin yakınlığını umabilirim ki! İlâhî! Şayet Sen bana azap etmeyi murad buyurursan, ben biliyorum ki, cezalandırılmaya fazlasıyla müstehakım! Fakat affınla sarıp sarmalarsan, o da Sen’in lütfun ve keremindir.

Ya Seyyidî, ya İlâhî! Marifet erbabı kulların Sen’i bulduklarında Sen’den başka ne varsa hepsinden yüz çevirmişlerdir. Salih kulların Sen’in fazlınla necâta ermişlerdir. Taksîratı pek çok günahkarlar da “Tevbe, ya Rabbi!” deyip yine Senin kapına yönelmişlerdir.

Ey affı güzel Rabbim! Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini bizim ruhumuza da duyur ve bizi onlarla doyur! Her ne kadar biz bunlara lâyık olmasak bile, haşyetle önünde iki büklüm olup ikâbından sakınılmaya lâyık olan da, mücrimlerin günahlarını bağışlama şanına yaraşan da yalnız Sen’sin!

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Dua ruhun gıdasıdır ve bu gıda ruha ara vermeden verilmelidir.

Dua Allah a kulluğun diğer adıdır.

Dua, sebep ve vasıtaları aşarak, hem Allah ın kudretine itimat ve güven,hem de insan olmamızın getirdigi zayıflıkları ilan etmek demektir.

Yüce Allah Kur'an-ı Kerim'de "De ki:Eğer duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var."(Furkan,25/77)bildirerek duanın önemini ifade etmiştir.

Efendimizin (s.a.s.) yaptığı, büyük zatların yaptığı, ayet ve hadislerden mülhem çok değerli dualar yer almaktadır.

Şimdi bu dualardan bir demetle sizi başbaşa bırakayım:

-Allah'ım! Göz açıp kapayıncaya kadar dahi olsa hoşnut olmayacağın şeylerle bizi başbaşa bırakma!

-Allah'ım ciddiyetimi,şakamı,hatamı,kastımı mağfiret buyur.İtiraf ediyorum ki bu kusurların hepsi bende vardır.

-Allah'ım! Doğuyla batıyı birbirinden uzaklaştırdığın gibi, beni de günah ve hatalarımdan uzaklaştır.

-Allah'ım! Dünyayı salih kullarına nasıl gösteriyorsan bana da öyle göster YA RABBİ!

..AMİN..

selam ve dua ile..

Aminnn...
Allah CC. razı olsun kardeşim...
DUA KARDEŞLİĞİMİZ her daim davam etsin inşallah...

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Ey Yücelerden Yüce Rabbim! Bütün mal ve mansıp sahipleri kapılarını sürmelediler. Sen’in yüce dergahının kapısı ise asla kapanmaz ve dilekte bulunanlara her zaman açıktır.

Ya Rabbî, Ya İlahî! Yıldızlar gaybûbet âlemine, gözler de uykuya daldılar. Sen ise, ey Rabbim, Hayy’sın, Kayyûm’sun; uykudan, uyuklamadan sonsuz defa münezzeh ve müberrâsın.

Ya Rab! Gece, karanlığıyla mevcûdâtın üzerini örtünce döşekler de seriliverdi ve sevenler sevdikleriyle başbaşa kaldılar. Sen, Sen’in yolunda, Sana ulaşma istikametinde cehd ü gayret içinde bulunanların biricik sevgilisi, (benim gibi) yalnızlık gurbetine maruz kalanların da yegane enîsisin!

Ya İlâhî!
Ulu dergâhına sığınan bu kimsesiz kulunu kapından kovacak olursan ben gidip hangi kapıya iltica edebilirim ki! İlâhî! Yakınlığından mahrum edersen beni, o zaman ben kimin yakınlığını umabilirim ki! İlâhî! Şayet Sen bana azap etmeyi murad buyurursan, ben biliyorum ki, cezalandırılmaya fazlasıyla müstehakım! Fakat affınla sarıp sarmalarsan, o da Sen’in lütfun ve keremindir.

Ya Seyyidî, ya İlâhî! Marifet erbabı kulların Sen’i bulduklarında Sen’den başka ne varsa hepsinden yüz çevirmişlerdir. Salih kulların Sen’in fazlınla necâta ermişlerdir. Taksîratı pek çok günahkarlar da “Tevbe, ya Rabbi!” deyip yine Senin kapına yönelmişlerdir.

Ey affı güzel Rabbim! Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini bizim ruhumuza da duyur ve bizi onlarla doyur! Her ne kadar biz bunlara lâyık olmasak bile, haşyetle önünde iki büklüm olup ikâbından sakınılmaya lâyık olan da, mücrimlerin günahlarını bağışlama şanına yaraşan da yalnız Sen’sin!

Aminnn...

Firdevs Nisa

Kayıtlı Kullanıcı
yine çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun ne diyeyim.Verecek hiçbirşeyimiz olamasa da dualarımız var.Rabbim dualardan ayırmasın.Rabbim hayır düşünüp hayır dileyenlerden eylesin cümlemizi.Vehbi Vakkasoğlunun kitapları güzel bende 2-3 gün oldu bir kitabını bitirdim.Bu cumarteside memleketime gelecek inşallah...Hayır dualarında buluşmak dileğiyle Rabbime emanet olun...​

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

yine çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun ne diyeyim.Verecek hiçbirşeyimiz olamasa da dualarımız var.Rabbim dualardan ayırmasın.Rabbim hayır düşünüp hayır dileyenlerden eylesin cümlemizi.Vehbi Vakkasoğlunun kitapları güzel bende 2-3 gün oldu bir kitabını bitirdim.Bu cumarteside memleketime gelecek inşallah...Hayır dualarında buluşmak dileğiyle Rabbime emanet olun...​

Aminnn...
Tüm kardeşlerimizin birbirlerine yaptığı,
GÜNAHSIZ AĞIZ İLE YAPILAN DUALARIMIZI kabul etsin Rabbimiz...
Aminnnnn...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
İşte can pazarında canımızı satmaktayız, bir iltifatın uğruna...
Gülistanında renksiz, kokusuz bir yaprak olmayı çok görme.
Yüce kapında kıtmir olanlardan eyle.
Elimizden, yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor.
Duaları semadan çevrilmeyenler adına, geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefine işleyenler adına, tevbe ediyor, af diliyoruz dualarımızla...

Affeyle Ya Rab !

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi, bize dünya ve ahirette güzellik ver ve Cehennem azabından bizi koru!
Yâ Rabbî! Kıldığım namazı kabûl eyle! Âhir ve âkıbetimi hayr eyle.
Son nefesimde Kelime-i tevhîd söylememi nasîb eyle. Ölmüşlerimi afv ve magfiret eyle. Allahümmagfir verham ente hayrürrâhimîn. Teveffenî müslimen ve elhıknî bissâlihîn. Allahümmagfir-lî ve li-vâlideyye ve lilmü’minîne vel mü’minât yevme yekûmül hisâb.
Yâ Rabbî! Beni şeytân şerrinden ve düşman şerrinden ve nefs-i emmârem şerrinden muhâfaza eyle!
Evimize iyilikler, helâl ve hayırlı rızklar ihsân eyle! Ehl-i islâma selâmet ihsân eyle! Kâfirlerle cihâd etmekte olan Müslümanlara imdâd-i ilâhiyyen ile imdâd eyle! Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül’afve fa’fü annî.
Yâ Rabbî! Hastalarımıza şifâ, dertli olanlarımıza devâ ihsân eyle! Allâhümme innî es’elükessıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüs-nelhulkı verrıdâe bilkaderi bi-rahmetike yâ erhamerrâhimîn.
Amin..

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

İşte can pazarında canımızı satmaktayız, bir iltifatın uğruna...
Gülistanında renksiz, kokusuz bir yaprak olmayı çok görme.
Yüce kapında kıtmir olanlardan eyle.
Elimizden, yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor.
Duaları semadan çevrilmeyenler adına, geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefine işleyenler adına, tevbe ediyor, af diliyoruz dualarımızla...

Affeyle Ya Rab !

Ya Rabbi, bize dünya ve ahirette güzellik ver ve Cehennem azabından bizi koru!
Yâ Rabbî! Kıldığım namazı kabûl eyle! Âhir ve âkıbetimi hayr eyle.
Son nefesimde Kelime-i tevhîd söylememi nasîb eyle. Ölmüşlerimi afv ve magfiret eyle. Allahümmagfir verham ente hayrürrâhimîn. Teveffenî müslimen ve elhıknî bissâlihîn. Allahümmagfir-lî ve li-vâlideyye ve lilmü’minîne vel mü’minât yevme yekûmül hisâb.
Yâ Rabbî! Beni şeytân şerrinden ve düşman şerrinden ve nefs-i emmârem şerrinden muhâfaza eyle!
Evimize iyilikler, helâl ve hayırlı rızklar ihsân eyle! Ehl-i islâma selâmet ihsân eyle! Kâfirlerle cihâd etmekte olan Müslümanlara imdâd-i ilâhiyyen ile imdâd eyle! Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül’afve fa’fü annî.
Yâ Rabbî! Hastalarımıza şifâ, dertli olanlarımıza devâ ihsân eyle! Allâhümme innî es’elükessıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüs-nelhulkı verrıdâe bilkaderi bi-rahmetike yâ erhamerrâhimîn.
Amin..

Aminnn...
Aminnnnn...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bizim yüce Rabbimiz!
Müslüman kardeşlerimizin bize karşı yaptıkları hataları varsa onları affedebilmeyi lütfeyle!
Müslüman kardeşlerimizin hatalarını kusurlarını örtebilmeyi tahammül edebilmeyi ve hemen unutabilmeyi lütfeyle!
Eğer bizlerde Müslüman kardeşlerimizin açıklarını arama hastalığı suçlarını ortaya çıkarma hastalığı bunlardan zevk alma hastalığı varsa bizleri bu hastalıklardan kurtarıver!
Bizleri bu dünyada Müslüman kardeşinin hatalarını örttüğünden dolayı kıyamet günü hatalarını örttüğün kullarından eyle!
Kendi kusur ve ayıplarıyla uğraşmaktan dolayı Müslüman kardeşinin kusurlarıyla uğraşmaya vakit ve fırsat bulamayanlardan eyle!
Ey bizim Rahman ve Rahim olan Rabbimiz!
Bizleri mümin kardeşlerimize karşı sıcak yürekli merhametli ve alçak gönüllü eyle!
Kâfirlere karşı ilkeli izzetli ve onurlu eyle!
Ey bizim yüce Rabbimiz!
İman edenlerin hiç birine karşı bizim gönüllerimizde bulanıklık kin ve düşmanlık duyguları ve düşünceleri bulundurma barındırma!
Ey bizim Rabbimiz! Mümin kardeşlerimize karşı gönüllerimizde oluşabilecek kötü duygu ve düşünceleri söküp çıkarıver!
Ey Rabbimiz! Sen şefkat sahibisin rahmet kaynağısın bunu ancak sen yapabilirsin!
Ey bizim Yüce Mevla’mız! Bizleri elinden ve dilinden diğer Müslümanların selamette olduğu huzur ve güven içinde olduğu Müslümanlardan eyle!
Ey bizim Rabbimiz! Bizleri gerek nefsimize gerek kâfirlerin ve şeytanın iğvasına uydurup mümin kardeşlerinin hakkını hukukunu ve vebalini yüklenerek hüsrana uğramış bir şekilde Senin huzuruna varanlardan eyleme!
Amin AMİN AMİN!

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Ey bizim yüce Rabbimiz!
Müslüman kardeşlerimizin bize karşı yaptıkları hataları varsa onları affedebilmeyi lütfeyle!
Müslüman kardeşlerimizin hatalarını kusurlarını örtebilmeyi tahammül edebilmeyi ve hemen unutabilmeyi lütfeyle!
Eğer bizlerde Müslüman kardeşlerimizin açıklarını arama hastalığı suçlarını ortaya çıkarma hastalığı bunlardan zevk alma hastalığı varsa bizleri bu hastalıklardan kurtarıver!
Bizleri bu dünyada Müslüman kardeşinin hatalarını örttüğünden dolayı kıyamet günü hatalarını örttüğün kullarından eyle!
Kendi kusur ve ayıplarıyla uğraşmaktan dolayı Müslüman kardeşinin kusurlarıyla uğraşmaya vakit ve fırsat bulamayanlardan eyle!
Ey bizim Rahman ve Rahim olan Rabbimiz!
Bizleri mümin kardeşlerimize karşı sıcak yürekli merhametli ve alçak gönüllü eyle!
Kâfirlere karşı ilkeli izzetli ve onurlu eyle!
Ey bizim yüce Rabbimiz!
İman edenlerin hiç birine karşı bizim gönüllerimizde bulanıklık kin ve düşmanlık duyguları ve düşünceleri bulundurma barındırma!
Ey bizim Rabbimiz! Mümin kardeşlerimize karşı gönüllerimizde oluşabilecek kötü duygu ve düşünceleri söküp çıkarıver!
Ey Rabbimiz! Sen şefkat sahibisin rahmet kaynağısın bunu ancak sen yapabilirsin!
Ey bizim Yüce Mevla’mız! Bizleri elinden ve dilinden diğer Müslümanların selamette olduğu huzur ve güven içinde olduğu Müslümanlardan eyle!
Ey bizim Rabbimiz! Bizleri gerek nefsimize gerek kâfirlerin ve şeytanın iğvasına uydurup mümin kardeşlerinin hakkını hukukunu ve vebalini yüklenerek hüsrana uğramış bir şekilde Senin huzuruna varanlardan eyleme!
Amin AMİN AMİN!

Aminnn...
Aminnnnn...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün hamdler, senâlar, medihler ve şükürler bütün kainatın yaratıcısı ve yaşatıcısı Yüce Rabbimize olsun. Mevcûdâtın medâr-ı iftiharı Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa’ya, medyûniyetimizin sonsuz olduğu gözde ve güzîde âile fertlerine ve ashâb-ı güzînine de nihayetsiz salât ü selam ediyoruz.

Ya Rabbe’l-âlemîn ve ya Erhamer’r-râhimîn! Nezdinden irsal buyuracağın bir nurla simalarımızı pırıl pırıl hale getir.. sadrımızı, sinemizi, kâmil imana, tastamam ihsana aç ve bizi, sevip razı olduğun amelleri işlemeye muvaffak kıl!

Ya İlahenâ ve ya Mevlânâ! İhlasa erdirdiğin ve nezdinde makbûliyet payesiyle şereflendirdiğin kullarının kalblerindeki kilitleri çözdüğün gibi bizim kalbimizin kapılarını da Senin marifetine ve muhabbetine aç.. paslanmaya yüz tutmuş kilitleri çöz.. bizi kapının eşiğine yüz sürmekten mahrum etme ve o ulu dergahına yüz sürüp bir dilekte bulunduktan sonra da talebimizi reddetmek suretiyle bizi cezalandırma!

Ya Rab! Sana sığınıyor, isteyeceğimizi sadece Sen’den istiyor ve yalnızca Sana teveccühte bulunuyoruz. Sen de biliyorsun ki, başka bir şey değil, Sen’den sadece Sen’i istiyoruz ve Rab olarak da birtek Sen’den razı olabiliriz. Ne olur, bahtına düştük, bizi cismaniyetin ve bedene kulluğun derekelerinden (alt basamaklar), kalbin, ruhun ve sırrın derecelerine (üst basamaklar) çıkar. Çıkaracağına inancımız da tamdır, zira Sen bizi ve işlerimizi koruyup kollayan yegane Zat ve biricik dostumuzsun. Biz dostluğun gereklerini ortaya koyamasak, ahdimize sadık ve vefalı olamasak da Sen bizi ümit ettiğimiz hususlarda haybet ve hüsrana uğratma!..

Mahlukatın en şereflisi ve mevcudatın Efendisi’ne, hürmete ziyadesiyle layık aile halkına ve ashab-ı güzinine salât ü selam ederek dualarımızı Kabe-i Muazzama’da yapılmış dualar gibi kabul buyurmanı diliyoruz.

Ya Rab! Eksik-gedik de olsa, ne olur, şu teveccühümüzü karşılıksız bırakma
!

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Aminnn...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Biz, mücrim kapikullarin olarak inaniyoruz ki, Senin ihsanlarin ve lütuflarin sadece iyi ve itaatkar kimselere mahsus degildir. Bilakis Sen bütün kullarini görüp gözetir ve onlardan hiçbirini mahrumiyet içinde birakmazsin; birakmazsin, zira Sen Ekremül-Ekremînsin.

Ya Rabbel-âlemîn!
Senin kereminin, rahmetinin, merhametinin herkesi ve her seyi çepeçevre sarip sarmaladigi mülahazasiyla biz de huzurunde elpençe divan duruyor ve bizim gibi isyan vadilerinde düse kalka yürüyen günahkârlari da kereminden mahrum etmemeni diliyoruz; diliyoruz, çünkü Sen fazli ve keremi bol, hazineleri için bitip tükenme asla söz konusu olmayan yegâne Rabsin!

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Biz, mücrim kapikullarin olarak inaniyoruz ki, Senin ihsanlarin ve lütuflarin sadece iyi ve itaatkar kimselere mahsus degildir. Bilakis Sen bütün kullarini görüp gözetir ve onlardan hiçbirini mahrumiyet içinde birakmazsin; birakmazsin, zira Sen Ekremül-Ekremînsin.

Ya Rabbel-âlemîn!
Senin kereminin, rahmetinin, merhametinin herkesi ve her seyi çepeçevre sarip sarmaladigi mülahazasiyla biz de huzurunde elpençe divan duruyor ve bizim gibi isyan vadilerinde düse kalka yürüyen günahkârlari da kereminden mahrum etmemeni diliyoruz; diliyoruz, çünkü Sen fazli ve keremi bol, hazineleri için bitip tükenme asla söz konusu olmayan yegâne Rabsin!

Aminnn...
Aminnnnn...

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Ey Rabbim;
Ey Rabbim;
Ey çok şefkatli olan;
Ey büyük nimetler veren;
Ey celal ve ikram sahibi!
Hz. Muhammed SAV.ve âline salat eyle ve senden istediğim, katında aradığım ve elde etmek için sana yöneldiğim tüm şeyleri bana ver.
Onları benim için iste, mukadder et ve geçerli kıl.
Onlardan benim için mukadder buyurduklarında bana hayır ve bereket ver. Onları vermekle bana lütufta bulun.
Onlardan bana verdiklerinle beni mutlu eyle.
Lütf u kereminden ve indindekinin bolluğundan istediğimden fazlasını bana ver. Çünkü sen, çok zengin, çok cömertsin.
Bunların ardından da ahiretin daha iyi olan nimetlerini ver bana;
Ey merhametlilerin en merhametlisi!

Amin...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbim;
Ey Rabbim;
Ey çok şefkatli olan;
Ey büyük nimetler veren;
Hz. Muhammed SAV.ve âline salat eyle ve senden istediğim, katında aradığım ve elde etmek için sana yöneldiğim tüm şeyleri bana ver.
Onlardan benim için mukadder buyurduklarında bana hayır ve bereket ver. Onları vermekle bana lütufta bulun.
Lütf u kereminden ve indindekinin bolluğundan istediğimden fazlasını bana ver. Çünkü sen, çok zengin, çok cömertsin.

Amin...

aleykumselam mavci
amin amin amin
hayırlı cumalar
duaalarda buluşalım inşaallah
allaha emanet ol
cok mutlu kal

mavci

Yönetici

aleykumselam mavci
amin amin amin
hayırlı cumalar
duaalarda buluşalım inşaallah
allaha emanet ol
cok mutlu kal

Aminnn...
Dualarda buluşmak duasıyla inşallah hocam...
Allaha emanet olun...

berat05

Yönetici
ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ey Rabbim;

Ey Rabbim;
Ey çok şefkatli olan;
Ey büyük nimetler veren;

Amin...

Mavci Abimiz,

Ramazan-ı Şerif Hürmetine bu güzel dualarımız kabul ve makbul olsun inşallah..ne de güzel dualar bunlar...İnsan bazen dua etmeyide beceremez...Örnek oluyor bunlar hepimize Allah c.c. razı ve hoşnut olsun sizden inşallah

Hayırlı ve bereketli Cumalar olsun inşallah

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt