Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Lailahe illallah Cuma’nin sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradimi ver.
Melekler duasiyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapilarini aç, benim günahimdan geç.
Benim günahim varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
Ilahi kabre vardigim gece lütfeyle, yalniz kaldigim gece bilmedigimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser sarabina daldir, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvaririm sana dünya ve ahiret muradimi ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sirrim sübhanim Allah, derdim dermanim Allah, gafil kuluna gam düsmüs, yetis imdadimiza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umariz senden sefaat.
Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.
Allahim senden baska kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arsi alaya Muhammedün Resullullah sükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarimiz af eyle, Muhammedün Resullullah makamimi nur eyle.
Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabir, Muhammedün Resullullah azapsiz kabir.
Allahim beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eshedü en la ilahe illallah ve eshedü enne Muhammeden abduhü ve rasülühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahim seytanin serrinden, kabirdeki yilanlardan, çiyanlardan, ölümün dehsetinden, kabirin azabindan, siratin zulmetinden muhafaza eyle Allahim.
Ölümün hayirlisini, üç aylarin birisini, Yasinin yarisini okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Allahım!

Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım...
Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala ruhi seyyidina muhammedin fil ervah...
Allahümme salli ala cesedi seyyidina muhammedin fil ecsad...
Allahümme salli ala gabri seyyidina muhammedin fil kubur...
Allahümme ebliğ ruha seyyidina muhammedin minni tehıyyeten selaten ve selema...

AMİNNN...

Gönülden Amin bu güzel dualara....

Rahman c.c. olan Rabbim dularımızı kabul buyursun inşallah

Allah c.c. razı olsun değerli Abimiz
HAYIRLI CUMALAR TÜM ÜMMETİ MUHAMMETE
Selam ve dua ile

Aminnn...
Allah CC. razı olsun her daim kardeşim...
Dualarımız kabul olur inşallah...
Allaha emanet olun...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
duana yürekten ;
amin amin amin binlerce kez canım benim.seninde cman mübarek olsun.rabbim böylesi güzel günlerden ayırmasın şefaatine nail eylesin.selametle kal.allah yar ve yardımcımız olsun canım kardeşim.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli hocam ;
sizinse cumanız mübarek olsun.allah bizi ölene dek hak yolundan ayırmasın.sizinde dualarınıza yürekten amin amin amin diyorum.allaha emanet olun.selametle kalın.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Lailahe illallah Cuma’nin sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradimi ver.
Melekler duasiyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapilarini aç, benim günahimdan geç.
Ilahi kabre vardigim gece lütfeyle, yalniz kaldigim gece bilmedigimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser sarabina daldir, ulu cemalini göster.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sirrim sübhanim Allah, derdim dermanim Allah, gafil kuluna gam düsmüs, yetis imdadimiza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umariz senden sefaat.
Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.
Allahim senden baska kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arsi alaya Muhammedün Resullullah sükür Mevlaya.
Lailahe illallah günahlarimiz af eyle, Muhammedün Resullullah makamimi nur eyle.
Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim.
Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme.
Allahim beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eshedü en la ilahe illallah ve eshedü enne Muhammeden abduhü ve rasülühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahim seytanin serrinden, kabirdeki yilanlardan, çiyanlardan, ölümün dehsetinden, kabirin azabindan, siratin zulmetinden muhafaza eyle Allahim.
Ölümün hayirlisini, üç aylarin birisini, Yasinin yarisini okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

Amin..İnşaALLAH güzel kardeşim..
Hayırlı cumalar olsun..Rabbim yaptığımız bütün dualarımızı bu mübarek cuma günü ve ramazanı şerif hürmetine kabul eylesin...amin..
Allah a emanet ol
selam ve dua ile....

mavci

Yönetici

Amin.

duana yürekten ;
amin amin amin binlerce kez canım benim.seninde cman mübarek olsun.rabbim böylesi güzel günlerden ayırmasın şefaatine nail eylesin.selametle kal.allah yar ve yardımcımız olsun canım kardeşim.

Kıymetli hocam ;
sizin de cumanız mübarek olsun.allah bizi ölene dek hak yolundan ayırmasın.sizinde dualarınıza yürekten amin amin amin diyorum.allaha emanet olun.selametle kalın.

Aminnn...
Aminnn...
Aminnn...
Allah CC. razı olsun her daim kardeşimlerim...
Allaha emanet olun...
Hayırlı ve bereketli Cumalar...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
duana yürekten ;

vealeyküm selam kardeşim...
amin.amin.amin. canım benim...
inşallah. inşallah rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimizin dualarını kabul eder inşallah canım...
rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah...
selam ve dua ile..
hayırlı cumalar...

Hayırlı cumalar olsun..Rabbim yaptığımız bütün dualarımızı bu mübarek cuma günü ve ramazanı şerif hürmetine kabul eylesin...amin..
Allah a emanet ol
selam ve dua ile....

amin. canım benim. amin...
inşallah canım kardeşim. inşallah...
hepimizin gönlündeki duadır zaten. inşallah rabbim bütün dualarımızı kabul eder... dergahında ellerimizi boş çevirmez. inşallah...
selam ve dua ile...
hayırlı cumalar...
sende rabbime emanet olasın..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

[ı]
aminnn...
Aminnn...
Aminnn...
Allah cc. Razı olsun her daim kardeşimlerim...
Allaha emanet olun...
Hayırlı ve bereketli cumalar...
[/ı]

amin...
Amin...
Amin...
Allah c.c cümlemizden razı olsun degerli abimiz....
Inşallah abimiz inşallah...
Rabbim tüm müslüman kardeşlerimin dualarını kabul eder. Inşallah..
Sizde rabbime emanet olun.....
Selam ve dua ile...
Hayırlı cumalar...

mavci

Yönetici

Allah a emanet ol
selam ve dua ile....

amin...
Amin...
Amin...
Allah c.c cümlemizden razı olsun degerli abimiz....
Inşallah abimiz inşallah...
Rabbim tüm müslüman kardeşlerimin dualarını kabul eder. Inşallah..
Sizde rabbime emanet olun.....
Selam ve dua ile...
Hayırlı cumalar...

Aminnn...
Allah CC. razı olsun her daim kardeşlerim...
Allaha emanet olun...
Hayırlı ve bereketli Cumalar...

allies

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI Cumalar RABBİM her daim yanımızda olsun insallah.

krzm42

Kayıtlı Kullanıcı
sa paylaşım için tşk allah razı olsun

yatci

Kayıtlı Kullanıcı
zzzzzzzzzzzzzzck7.jpg

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah

Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah

Maşallah Barekallah...
çok güzel dualar...:)
Allah c.c. kabul etsin..
Allah c.c. hepinizden razı olsun...
Dualarınıza yüreken amin diyorum...
Allah'ın izniyle dua kardeşliğimizin devamı dileğiyle..
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olun...

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Maşallah Barekallah...
çok güzel dualar...:)
Allah c.c. kabul etsin..
Allah c.c. hepinizden razı olsun...
Dualarınıza yüreken amin diyorum...
Allah'ın izniyle dua kardeşliğimizin devamı dileğiyle..
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olun...

Aminnn...
Allah CC. cümlemizden razı olsun inşallah...
Dualarınıza gönülden amin...
DUA KARDEŞLİĞİMİZ her daim devam etsin inşallah...
Allaha emanet olun...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

- Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru!
- Ey Rabbimiz, bize çok sabır ver, Müslüman olarak canımızı al!
- Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat!
- Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle;
duamı kabul et, kıyamette hesab olunacağı gün beni, ana-babamı ve müminleri bağışla!
-Ya Rabbi, sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
-Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan
kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım!
-Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et!
-her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!
-Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle!
-İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle!
-Sıhhat, afiyet ve güzel ahlâk ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!
-- Kulağıma, gözüme sıhhat ver!
Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.
- Kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip eyle!
- Ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasıp et ve Cennetini ihsan eyle!
Amin...

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

- Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru!
- Ey Rabbimiz, bize çok sabır ver, Müslüman olarak canımızı al!
- Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat!
- Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle;
duamı kabul et, kıyamette hesab olunacağı gün beni, ana-babamı ve müminleri bağışla!
-Ya Rabbi, sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
-Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan
kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım!
-Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et!
-her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!
-Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle!
-İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle!
-Sıhhat, afiyet ve güzel ahlâk ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!
-- Kulağıma, gözüme sıhhat ver!
Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.
- Kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip eyle!
- Ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasıp et ve Cennetini ihsan eyle!
Amin...

Aminnn...
Allah CC. razı olsun kardeşim...
DUA KARDEŞLİĞİMİZ her daim davam etsin inşallah...

allies

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN cok guzel dualar ALLAH hepinizden razı olsun insallah. Hayırlı RAMAZAN lar olsun.
ALLAH-ü Teala hepimizi bu yolda daim etsin insallah :a14:

ösgenur

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım gerçekten Allah daima dua eden kullarından olmayı nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt