Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cola'nin Faydalari (12 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim ALLAH razı olsun...bununla ilgili daha öncede bir kaç yazı okumuştum ama yinede arasıra içmeye devam etmiştim...ama bundan sonra daha dikkatli olacağım inşaallah...
ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Meyvelerin suyunuda sıkabiliriz, bitki çayları içebiliriz değilmi kardeşlerim.
Hem şüpheden uzaklaşırız, hem de paramız acaba belli yerleremi gitti şüphesi de taşımayız.

Rabbime emanetsiniz. Allah'a emanet olun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Meyvelerin suyunuda sıkabiliriz, bitki çayları içebiliriz değilmi kardeşlerim.
Hem şüpheden uzaklaşırız, hem de paramız acaba belli yerleremi gitti şüphesi de taşımayız.

Rabbime emanetsiniz. Allah'a emanet olun.
_______haklısınız kardeşim teşekkür ediyorum
selam ve dua ile_______

asrı saadet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c senden razı olsun paylaşımın için teşekkür ederim ben kola içmem ama ben zararlarında dolayı değil cococolanın anlamı ve içindeki alkolden dolayı.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum. kardeşim belgelerle açıklamışsın, ellerine sağlık. Rabbim topraktan bitirdiği onca nebatatı emrimize vermişken bizlerin illa da o yararsız karışımı içeceğiz diye tutturmamız akıl alır birşey değil, hem de bunlardan elde edilen kazancın kardeşlerimizi mahrum kılmaya ayrıldığını düşününce bu daha belirgin oluyor.
Rabbim razı olsun. selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamünaleyküm kardeşim...konu için teşekkürler...

aldığımız her cola, müslümanlara yönelik kanlı sınırötesi operasyonlara finansal destektir...
çevremizde artan mide ve sindirim sistemi hastalıklarının kaynağı,
bedenimize yapabileceğimiz en büyük kötülüklerden biridir...
ve bunca zararına ileve olarak, içindeki alkol dolayısı ile içilmemelidir...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

______aleyküm selam kardeşim
ben teşekkür ederim....
HAKLISINIZ HAKLISINIZ başka denilebilecek bir söz yok bizi bizle vuruyorlar bu onları daha çok memnun ediyor..çocugun gençin yaşlının elinde ... altarnatiflerini çogaltıp ligt .. diyerek hastalara bile özendiriyorlar en şaşalı ramazan reklamlarında sofraların baş köşesinde...olamazsa olmaz.... uyutuyorlar bizi..kaptırmışım kendimi yazmışın kusura bakmayın..
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile________

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM.
elimden geldigince

İÇ-ME-YE-CE-GİM.
İ-ÇİRT-ME-YE-CE-GİM.:G:G

selametle.

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
Kolanın içine böcek ezip koyduklarını bile duydum.Doğruluğu ne derece bilmiyorum ama zararlı olduğu kesin.Belgeleri mevcut zaten.Selametle kalın.Paylaşımınız için teşekkürler:A

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
picture17uu1.jpg

Köylüler kendi ihtiyaçları için Azteklerden kalma klasik yöntemlerle böceğin özütünden dünyanın en güzel renklerinden biri olan “carmine”i üretirler..
picture11dc7.jpg

Aztekler ve latinler böcekten elde edilen bu boyayı ip boyamada kullanırlar..
picture12gz7.jpg

Carmine pigmenti..

AAAAAAAAA MİDEM BULANDI İÇMİYORUM DAHA DA KOLA FALAN

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
emeğine sağlık kardeşim ALLAH razı olsun...bununla ilgili daha öncede bir kaç yazı okumuştum ama yinede arasıra içmeye devam etmiştim...ama bundan sonra daha dikkatli olacağım inşaallah...
ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

________teşekkür ederim kardeşim mevla sizdende razı olsun inşallah
hem saglıgımıza hem kazançlarını nerrelerde kullanıyorlar ve bunu kendilerine trek amaç edinmişler bunu bildikten sonra içmemekte -içirmemekte fayda var...yerinde bir karar vermişsiniz
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile__________

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum. kardeşim belgelerle açıklamışsın, ellerine sağlık. Rabbim topraktan bitirdiği onca nebatatı emrimize vermişken bizlerin illa da o yararsız karışımı içeceğiz diye tutturmamız akıl alır birşey değil, hem de bunlardan elde edilen kazancın kardeşlerimizi mahrum kılmaya ayrıldığını düşününce bu daha belirgin oluyor.
Rabbim razı olsun. selam ve dua ile...

______aleyküm selam kardeşim
hakklısınız nuresma kardeşim..
rabbim razı olsun
selam ve dua ile______

fatıma meral

Kayıtlı Kullanıcı
Hakkaten baya yaralı faydaları varmış .bende colayı çok sevenlerden ve içenlerden biriydim ama bir türlü bu gibi laflar bırakmama engel olmıyordu taki fare olayını duyana kadar .colayı alıp agzıma götürdüğüm an aklıma fare geliyo .inanmıyorum yıllardır fare kanı mı içtim ben ya !

pinar1988

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Bi Konuya Değinmişsiniz Paylaşim Için Teşekkürler Allah Razi Olsun

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
coca-cola,pepsi hayatta içilmez,islami hareket engellenemez!!!zati simsiyah bir içecek zifiri adama iştah veriri bi tarafı yok.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Kırılmış dişinizi bir şişe kolanın içine koyun ve 10gün sonra bakın… Diş 10günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanan organlarımızdır.

selamun aleykum kardeşim.Bu faydalı bilgileri hepimiz biliyoruzda birtürlü alışkanlıklarımızdan gecemiyoruz.Bu,Sağlığımız söz konusu olsa dahi...Yinede sağol..Rabbime emanetsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt