Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cola'nin Faydalari (9 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH A SUKURLER OLSUN BIR SORUN YOK...
AMA ARTIK NETE DE PEK GIRESIM YOK..
NEDENDIR BILMIYORUM YAZIYORUM NEDENIM YOK..
BU GIDISAT NE OLACAK INAN KI BILGIM YOK. :a08::a37::a16:
SENINDE GUZEL KARDESIM RAMAZAN-I ŞERIFIN MUBAREK OLSUN.
ALLAH C.C OKUL HAYATINDA SANA BASARILAR IHSAN EYLESIN.

Aman abi şair olmuşsun kafiyeli konuşuyosun maşaallah :a35:

Allah razı olsun Allah'a emanet ol.

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı
gelde anlat bir gazetede yer altında kömür çıkaran işçilerın sahurunu gosterıyordu ılk sahuru yer altında açanlarda vardı dıye gel gor ki işçilerımız kolayla sahur yapıyor .. bız yerın ustunde sahurda kola içmiyorus beyler yerın altında bu denlı sağlığa zararlı kolayı nasıl içiyorlar doğrusu çok şaşırdım ..
SELAMETLE..

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..miğdeye verdiği zararı biyoloji hocamız bize anlatmıştı...bize cola içmeyenin sözlü notunu yüksek vericem falan diyodu :) şakayla karışık...sürekli bize meyve suyu için evden sıkın getirin fln diyodu...hocayı çok seviyoduk sınıfça..çoğumuz kolayı bıraktık...kaç senedir çok nadir içiyorum kolayı....Allah razı olsun o hocamdan..çok iğrenç bişey kola

yaralı kalp

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşim insanların çoğu bildiği halde genede içerler bende bunu anlamam yada kendilerine değer vermiyolar paylaşımın için saol kardeş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt