Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok şükür kurana geçtim (2 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
tamam aylin abla konuşurum ama bugün fazla konuşamam.dua yapıcam diye girdim.çok kötü düştüm sabah o yüzden başım ağrıyor.iyi olayım konuşuruz

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam canım incinurum

Maşaallah Kurana geçmene çoook sevindim, ben de senin yaşlarındayken Kuran okumayı öğrenmiştim,
üstelik tecvitli de okumayı öğreniyormuşsun Rabbim seni yolunda başarılı ve daim kılsın canım, seni yetiştiren Anne - baba dan da Allah razı olsun.....

Annene benden ççok selam söyle....Dualarım sizinle inşaallah, bana da o büyük ve geniş maneviyat sahibi yüreğinle küçücük dua etmeni istiyorum
Kuran a geçtiğin için sana hediye vermek isterdim, şimdilik sana bol bol dua edeceğim, birde yanaklarından öpüyorum tatlım
Allah seni korusun ve seni heeep sevsin.......Amin

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm size güzel bir haber vereyim.ben Kurana geçtim.ay inanamıyorum.ama kurs biticek.çok kısa aslında.ama kışın okumazsam unuturum ben kışında çalışıcam seneyede gidicem.hatim olucak çünkü işalah.çok çalıştım okul kapandı daha hiç tatilee gidemedim ama 1 hafta sonra gidicem.annem daha geçemedi ona tatil yok.inşalah oda geçer.tecritli okuyorum hemde
kuran okuyan eve melekler girer şeytanlar kaçar.allahım çok şükür zaten hep dua ediyordum lütfen kurana geçeyim diye.allah duamı kabuul etti
neden kuran okuyoruz çünkü allahın kitabı kuran okuduğumuz zaman allah bizi duyarmış ve mlekler aşağı inerler.allah cümlemize nasip etsin

Bitanem aferin sana.yaşına rağmen maaşallah neler yapıyosun.Allah'ın kelamını öğreniyosun umarım hep böyle güzel şeyler yaparak devam eder hayatın..inşallah rabbim doğru yoldan ayırmaz seni ve tabiki cümlemizi...anne babandan da Allah razı olsun ne güzel evlat yetiştiriyolar senin gibi.bitanem ne buyrulmuş Kur'an-ı Kerim'de :''Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğreteninizdir.''buyrulmuştur.Rabbim yolunu hep açık etsin inşallah.bu temiz kalbinle birlikte...SELAMETLE KAL CANIM.ALLAH'A EMANET OL...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm güzel miniğim..
Rabbimiz c.c senden iki cihanda da razı olsun..Harikasın sen..Rabbimiz c.c mükafatını iki cihanda da ziyadesiyle versin inşallah..Annenden de güzel haberlerini aldım..Rabbimiz c.c seni her alanda muvaffak etsin, ilahi kelamını hakkıyla hayata geçiren kullarından eylesin.Amin.Çok mutlu oldum gerçekten..Özellikle tecviti de öğrenmen çok iyi olmuş can miniğim..Ne mutlu sana..Ben de Kur'an öğreten biri olarak, senin yaşındaki birçok öğrencinin tecvitte zorlandığını görüyorum..Maşallah, berekAllah kocaman yürekli kardeşim. Benim de sana acizane tavsiyem, Kur'an'ı sakın bırakma inşallah..Okul dönemi, seni sakın Kur'an'dan koparmasın..Hem unutmamış olursun inşallah güzel kardeşim, hem de bir devamlılık olur..Hergün belirli zaman dilimlerinde okumaya gayret et inşallah güzel miniğim..Özellikle okullar açıldıktan sonrası için tavsiye ediyorum bunu..Bu arada annen için de çok mutlu oldum:)..Rabbimiz c.c güzel gönüllerinize göre versin, Kur'an'ın nurundan, feyzinden ve bereketinden sizleri ayırmasın inşallah..En Güzel'e emanetimsin güzel minik..Selam ve baki dualar ile..B)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm güzel miniğim..

Rabbimiz c.c senden iki cihanda da razı olsun..Harikasın sen..Rabbimiz c.c mükafatını iki cihanda da ziyadesiyle versin inşallah..Annenden de güzel haberlerini aldım..Rabbimiz c.c seni her alanda muvaffak etsin, ilahi kelamını hakkıyla hayata geçiren kullarından eylesin seni inşallah..Özellikle tecviti de öğrenmen çok iyi olmuş can miniğim..Ne mutlu sana..Ben de Kur'an öğreten biri olarak, senin yaşındaki birçok öğrencinin tecvitte zorlandığını görüyorum..Maşallah, berekAllah kocaman yürekli kardeşim. Benim de sana acizane tavsiyem, Kur'an'ı sakın bırakma inşallah..Okul dönemi, seni sakın Kur'an'dan koparmasın..Hem unutmamış olursun inşallah güzel kardeşim, hem de bir devamlılık olur..Hergün belirli zaman dilimlerinde okumaya gayret et inşallah güzel miniğim..Özellikle okullar açıldıktan sonrası için tavsiye ediyorum bunu..Bu arada annen için de çok mutlu oldum:)..Rabbimiz c.c güzel gönüllerinize göre versin, Kur'an'ın nurundan, feyzinden ve bereketinden sizleri ayırmasın inşallah..En Güzel'e emanetimsin güzel minik..Selam ve baki dualar ile..B)
selamün aleyküm aliyem.allah razı olsun canım.incinur uyuyor uyanınca cevap yazar inşallah.sana ulaşamadım.danışmak istediğim bir konu var.incinuru siteden çekmeyi düşünüyoruz eşimle.ne diyorsun.haberi şu anda yok ama .10 gündür başına gelmedik kalmadı.geçen Rabbim korudu durup dururken olduğu yerde düştü başını demire çarptı.bu sabah bütün mahalle onun sesiyle çınladı.yine düştü bahçede ve başını yine betona çarptı.zar zor kalkıp duasını yaptı.ben yazarım yapma kızım dedim dinlemedi.şimdi uyuyor.arada bir kalkıp siteye göz atıyor.başında şişmedik yer kalmadı.ne diyorsun canım çekelim mi?

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliyem.allah razı olsun canım.incinur uyuyor uyanınca cevap yazar inşallah.sana ulaşamadım.danışmak istediğim bir konu var.incinuru siteden çekmeyi düşünüyoruz eşimle.ne diyorsun.haberi şu anda yok ama .10 gündür başına gelmedik kalmadı.geçen Rabbim korudu durup dururken olduğu yerde düştü başını demire çarptı.bu sabah bütün mahalle onun sesiyle çınladı.yine düştü bahçede ve başını yine betona çarptı.zar zor kalkıp duasını yaptı.ben yazarım yapma kızım dedim dinlemedi.şimdi uyuyor.arada bir kalkıp siteye göz atıyor.başında şişmedik yer kalmadı.ne diyorsun canım çekelim mi?

Ve aleyküm Selam harbi ablacım..:(
Çok üzüldüm gerçekten..Ablacım şimdi özelde konuşalım inşallah..

pürmelal_44

Kayıtlı Kullanıcı
afferin sana ALLAHIM dualarını kabul eyledin hep sev ve sevil

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt