kur´an a gectigin icin cok sevindigim allah insallah hatim etmeyide nasip eder
teşekkür ederim işallah
kur´an a gectigin icin cok sevindigim allah insallah hatim etmeyide nasip eder
aferin canımm..
maşallah süphanallah afferin sana incinur bana dua et bende çok kısa zamanda öğreneyim ALLAHA CC emanet ol
Selamun Aleyküm İNCİNUR Maşallah Kardeşim aferim .. Çok sevindim Rabbim yolunu açık etsin yardımcın olsun inşallah ..
Allah'a emanet ol .. selametle..
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Maşallah, bu güzel hayırlı ameli bizlerle paylaştınız için teşekkur ederim kardeşim.Rabbim ilminizi artırsın.İnsanın Kur'an okumayı öğrenmesi,öğrenmekle kalmayıp anlaması ve hayatını Kurana göre yaşamasındaki huzur ve mutluluğu başka hiç bir şey vermez.[/Q
teşekkür ederim...evet kuran okuyan mutlu ve huzurlu olur
amin :a27:
maşaALLAH kıymetli kardeşim.ALLAH celle celalühu annenden ve babandan razı olsun.mevlam seni ve aileni bu yolda daim etsin sabit kılsın.daha nice güzel hayırlı haberlerini ALLAH celle celalühu izni ile bekliyoruz.selametle kalın kardeşim.
maşaALLAH subhanALLAH barekALLAH..güzel kardeşim ne güzel... rabbim anneciginize bagışlasın sizi . okudugu ile amel edenlerden olursunuz inşaALLAH..
bizede dua et olurmu arkadaşım
dua ile
selamünaleyküm güzel kardeşim RABBİM daim etsin İNŞALLAH...
MAŞALLAH çok güzel bizleride dualarında unutma olurmu güzelim:a15:
ALLAH c.c. anne ve babanızdan razı olsun...ALLAH seni ailene bağışlasın
selam ve dua ile...
maşALLAH subhanALLAH canim incinurum inşALLAH okuyamayan herkesin başina yuregin dert görmesin emi bi tanem rabbim seni annene babana bagişlasin onlarida sana inşALLAH ömür boyu böyle olursun bitanem.yanaklarinda öpüyorum kal saglicakla.
aylin ablacım teşekkür ederim.allah senidekorusun.:a27: