Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok şükür kurana geçtim (2 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm size güzel bir haber vereyim.ben Kurana geçtim.ay inanamıyorum.ama kurs biticek.çok kısa aslında.ama kışın okumazsam unuturum ben kışında çalışıcam seneyede gidicem.hatim olucak çünkü işalah.çok çalıştım okul kapandı daha hiç tatilee gidemedim ama 1 hafta sonra gidicem.annem daha geçemedi ona tatil yok.inşalah oda geçer.tecritli okuyorum hemde
kuran okuyan eve melekler girer şeytanlar kaçar.allahım çok şükür zaten hep dua ediyordum lütfen kurana geçeyim diye.allah duamı kabuul etti
neden kuran okuyoruz çünkü allahın kitabı kuran okuduğumuz zaman allah bizi duyarmış ve mlekler aşağı inerler.allah cümlemize nasip etsin

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
unuttum yazmaya cuma günü besmele kanpanyam bitiyor duasını ben yapıcam. kursta öğrendik dua ama ben ondan değil içimden geldiğii gibi yapıcam.allah kabul eder işalah.sizde amin dersiniz.

hislerimm

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim kurana geçmene RABBİM dualarını kabul eylesin dualarında bizleri unutma olurmu incinur

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm size güzel bir haber vereyim.ben Kurana geçtim.ay inanamıyorum.ama kurs biticek.çok kısa aslında.ama kışın okumazsam unuturum ben kışında çalışıcam seneyede gidicem.hatim olucak çünkü işalah.çok çalıştım okul kapandı daha hiç tatilee gidemedim ama 1 hafta sonra gidicem.annem daha geçemedi ona tatil yok.inşalah oda geçer.tecritli okuyorum hemde
kuran okuyan eve melekler girer şeytanlar kaçar.allahım çok şükür zaten hep dua ediyordum lütfen kurana geçeyim diye.allah duamı kabuul etti
neden kuran okuyoruz çünkü allahın kitabı kuran okuduğumuz zaman allah bizi duyarmış ve mlekler aşağı inerler.allah cümlemize nasip etsin

aleyküm selam canım incinur,tebrik ediyorum seni.MAAŞAALLAH...
KUR AN okuman çok güzel.yalnız hep oku yoksa unutursun canım benim.
ve bizlere de dua etmeyi unutma.
ALLAH a emanet ol:a14:

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam güzel yavrum Rabbim senden Razı Olsun seni yetiştiren aileden de.
Bak ben de kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum inşallah ben de çok yakın bir zamanda Kur'an'a geçerim.Aslında kendimden utandım senin yazını görünce.
Rabbim seni ömrünün sonuna kadar şeytanın şerrinden Korusun,ailene hayırlı evlat kılsın.
Hep böyle ilerle hemi yavrum hiç pes etme kanma şeytana Allah C.C seni Cennetlerin en güzeliyle Mükafatlandırsın İnşallah ve Anne Babanıda.
Benim de Kur'a'nı öğrenmem için dua edermisin yavrum.
Allah C.C razı Olsun.
Kendine iyi bak Selam ve Duaile
Selam ve du

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım incinur,tebrik ediyorum seni.MAAŞAALLAH...
KUR AN okuman çok güzel.yalnız hep oku yoksa unutursun canım benim.
ve bizlere de dua etmeyi unutma.
ALLAH a emanet ol:a14:

teşekkür ederim.sizde maşallah.biliyorum okucam hergün 1 sayfa okuyup yatıcam zaten

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
cok sevndm kardesım allahm devamıı da detrmene yardımcı olur insallah unutmazsan tekrarlar yap senn için cok kalıcı olur...... senn adına cok sevndm....

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam güzel yavrum Rabbim senden Razı Olsun seni yetiştiren aileden de.
Bak ben de kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum inşallah ben de çok yakın bir zamanda Kur'an'a geçerim.Aslında kendimden utandım senin yazını görünce.
Rabbim seni ömrünün sonuna kadar şeytanın şerrinden Korusun,ailene hayırlı evlat kılsın.
Hep böyle ilerle hemi yavrum hiç pes etme kanma şeytana Allah C.C seni Cennetlerin en güzeliyle Mükafatlandırsın İnşallah ve Anne Babanıda.
Benim de Kur'a'nı öğrenmem için dua edermisin yavrum.
Allah C.C razı Olsun.
Kendine iyi bak Selam ve Duaile
Selam ve du

teşekkür ederim niye utanıyorsunuz benim annemde yeni öğrendi kurana geçemedin diye utanmen gerekmiyo ki kardeşim.hem bıkmadan okursan geçersin.çok kolay.sizin kurana geçeciğinizi inanıyorum tamam size bol bol dua edicem .işallah hepimiz cennete gideriz.sırat köprüsünden geçeriz.ama ben şimdi türkçe anlamınıda öğrenicem çünkü anlamam gerekiyor .artık dua larımdasınız.selamet ve dua ile kalın ..allah hepimizden razı olsun.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
cok sevndm kardesım allahm devamıı da detrmene yardımcı olur insallah unutmazsan tekrarlar yap senn için cok kalıcı olur...... senn adına cok sevndm....

bende çok sewvindim abla unutmam.anneme babama allah korusun bişey olursa onlara okucam.ben onlara okursam allah kabul edermiş ve onlara sevap yazarmış.cehennemde yansınlar istemiyorum.çünkü.

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı

İNCİNUR kardeşim Allah devamını nasip etsin.Kuran-ı Kerim'i tecvitleriye
birlikte okumayı Allah senin gibi diğer mümin kardeşlerimize de nasip etsin.Dualarında bizleri de www.islamiyet.gen.tr deki kardeşlerini ve mümin kardeşlerinin de unutma.Allah'ın kelamını okumanda ve ilim hayatın başarılar dilerim.Selam ve dua ile...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
İNCİNUR kardeşim Allah devamını nasip etsin.Kuran-ı Kerim'i tecvitleriye
birlikte okumayı Allah senin gibi diğer mümin kardeşlerimize de nasip etsin.Dualarında bizleri de www.islamiyet.gen.tr deki kardeşlerini ve mümin kardeşlerinin de unutma.Allah'ın kelamını okumanda ve ilim hayatın başarılar dilerim.Selam ve dua ile....

size hep dua ediyorum ama isimleri söylemiyorum tek tek.zor oluyor.sitedeki ablalara ve abilere yardım et diyorum.ben zaten tecritli öğrendim.evet ilim çok önemlimiş.arapça kursunada gidicem.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Dünyalar tatlısı İncinur MaşaAllah sana afferim sakın ara verme canım unutursun sonra yaşının değerini bil bu yaşlarda herşeyi çok rahat bir şekilde öğrenirsin bizler gibi olma bak ben çok zorlanıyorum telafuz ederken...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Dünyalar tatlısı İncinur MaşaAllah sana afferim sakın ara verme canım unutursun sonra yaşının değerini bil bu yaşlarda herşeyi çok rahat bir şekilde öğrenirsin bizler gibi olma bak ben çok zorlanıyorum telafuz ederken...

hülya ablacım akşam süpriz yapıcaz annemle sana.tamammı.tamam ablacım ara vermem.babam kızıma ne alayım hediye ben istemedim ben hediye için okumuyorumki.allah için okuyorum.ama tek şey istedim oda babacım sanada ben öğreteyim dedim.sen kuran öğrenmezsen ben seni kurtaramamki.kuran okuyanlar mahşerde yıldız gibi olucaklar.tamam dedim.şimdi babama öğretiyorum.maşalah babama

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
konum aşağı inmiştide o yüzden yukarı çıksın diye tıkladım

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah allah konum yine aşaği düştü ama ben yine tikladimmm

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
hülya ablacım akşam süpriz yapıcaz annemle sana.tamammı.tamam ablacım ara vermem.babam kızıma ne alayım hediye ben istemedim ben hediye için okumuyorumki.allah için okuyorum.ama tek şey istedim oda babacım sanada ben öğreteyim dedim.sen kuran öğrenmezsen ben seni kurtaramamki.kuran okuyanlar mahşerde yıldız gibi olucaklar.tamam dedim.şimdi babama öğretiyorum.maşalah babama

Tamam canım benim akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada helal olsun sana MaşaAllah Rabbim nazarlardan korusun seni :a04:

veyse

Kayıtlı Kullanıcı
Kur´an a gectigin icin cok sevindigim allah insallah hatim etmeyide nasip eder

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt