Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cok acil yasin okurmusunuz ALLAH RIZASI ICIN.... (4 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım benim Allah yar ve yardımcıları olsun Allah'ım Ya Şafi ismi ile ve şu anda okunan ezanların yüzü gözü hürmetine Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin. Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim .Bende Yasin okuyacağım dua edeceğim inşallah Allah kabul etsin canım. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcısı olsun.evlatlarına bağışlasın.
muhtelemen benim yaşadığım rahatsızlıktan dolayı yoğun bakımdadır.kimi bilinçli,kimi bilinçsiz yaşıyor bu durumu.
bilerek yaşamak hem iyi hem kötü.bir yandan ölüme yaklaştığını hissederken,diğer yandan bu süreçde neler olur,ne yapılabilir biliyor insan.
son iki haftaya kadar hiç bir hastanenin almadığı,ameliyatı yapmaya cesareti olacak doktor bulunamadığı zor bir dönemdi yaşadıklarım.
en sonunda bir prof. kendine güvenerek yaptı.Allah'a emanet tabi.
ama çok zor bir ameliyat.hayati risk,yoğun bakım olayı çok büyük ihtimaller arasında.
Allah yaşamasını takdir etsin inşaALLAH.yavruları,minicik bebeği boynu bükük kalmasın.

bir yasin ve fetih okuyacağım inşaALLAH.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar canım...yani hastalığı ne?insan nasıl hamileyken birden bebeği alınıp yoğun bakımda uyutulur.....aahım şifa versin tabi herşeyden önce.....şimdi durumu nasıl acaba?buket:a33:

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım benim neydi yaşadığın.. hastalığının sebebi özel bir durum değilse tabi...
RABBİM SANADA ŞİFALAR VERSİN inşALLAH.........
Hala yoğun bakımda kardeşimiz... ALLAHIM YARDIM ETSİN şifa versin tüm hastalara...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
gelişme yok emriyem canım benim.... bekliyoruz elimiz duada..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım benim neydi yaşadığın.. hastalığının sebebi özel bir durum değilse tabi...
RABBİM SANADA ŞİFALAR VERSİN inşALLAH.........
Hala yoğun bakımda kardeşimiz... ALLAHIM YARDIM ETSİN şifa versin tüm hastalara...

canım genelde sezaryen vs. olanlarda oluyor.plesanta yapışıyor ve tehlikeli bir yerde duruyor.bebek büyüyünce baskı yapıyor ve erken alınıyor.ameliyatta ki risk şu,plesanta insan vücuduna öyle yapışıp giriyor ki kaslara ayrılamıyor.hafif bir çekmede yoğun kan kaybı yaşanıyor.plesantanın damarları mesaneye kadar gidiyor.yani çok karmaşık bir durum.her doktor üstesinden gelemiyor.benim prof bile ameliyatta tedirgindi.ne olacağı belli olmuyor.Allah'a emanet giriyor insan.

başka bir şey de olabilir rahatsızlığı.ama ben kendi yaşadıklarımla benzettim.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
gelişme yok emriyem canım benim.... bekliyoruz elimiz duada..

allah yardımcısı olsun inşaallah.baba o boynu bükük evatların baiındaki baba ne haldedir?ya rabbim evdeki küçük çocuk annem nerde dediğinde ne der o baba?allahım yardım et onlara sağlık ver şifa ver yarabbi çocuklarına bağışla amin..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım genelde sezaryen vs. olanlarda oluyor.plesanta yapışıyor ve tehlikeli bir yerde duruyor.bebek büyüyünce baskı yapıyor ve erken alınıyor.ameliyatta ki risk şu,plesanta insan vücuduna öyle yapışıp giriyor ki kaslara ayrılamıyor.hafif bir çekmede yoğun kan kaybı yaşanıyor.plesantanın damarları mesaneye kadar gidiyor.yani çok karmaşık bir durum.her doktor üstesinden gelemiyor.benim prof bile ameliyatta tedirgindi.ne olacağı belli olmuyor.Allah'a emanet giriyor insan.
CANIM sezeryanla ilgili mi bilmiyorum şükür bebek sağlıklı ALLAH YARDIM ETSİN İNŞALLAH, sen nasılsın artık bir sorun yok demi şükürler olsun........Yoğun bakımdan çıkma durumu nedir olur demi inşallah.....
allah yardımcısı olsun inşaallah.baba o boynu bükük evatların baiındaki baba ne haldedir?ya rabbim evdeki küçük çocuk annem nerde dediğinde ne der o baba?allahım yardım et onlara sağlık ver şifa ver yarabbi çocuklarına bağışla amin..

canım o baba günlerdir bir an olsun yoğun bakım kapısından ayrılmamış.. evde çocuklara hala bakıyor ki hala da onları evladı benimsemiş eşi antalyada hakim.. küçük yiğeninide aldı gitti yanında ameliyatını yaptırdı... ama diyorki aylarca yanımda kalan of demeyen çocukler annelerini sormadan bir dakika geçirmiyorlar...ALLAHIM ÇOCUKLARINA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcıları olsun.. çok üzüldük eşimle birlikte çok üzüldük.. Rabbim çocuklarına bağışlasın anneyi.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
zaten çocuklara alah c.c maum ediyor...temiz kalplerine evde yada annede babada bir sıkıntı olduğu zaman çocuklar da huysuzlaşıyor....farkındadır kuzum ya...halasından allah razı olsun.....

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM sezeryanla ilgili mi bilmiyorum şükür bebek sağlıklı ALLAH YARDIM ETSİN İNŞALLAH, sen nasılsın artık bir sorun yok demi şükürler olsun........Yoğun bakımdan çıkma durumu nedir olur demi inşallah.....

canım o baba günlerdir bir an olsun yoğun bakım kapısından ayrılmamış.. evde çocuklara hala bakıyor ki hala da onları evladı benimsemiş eşi antalyada hakim.. küçük yiğeninide aldı gitti yanında ameliyatını yaptırdı... ama diyorki aylarca yanımda kalan of demeyen çocukler annelerini sormadan bir dakika geçirmiyorlar...ALLAHIM ÇOCUKLARINA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH...
çok şükür en tehlikeli kısım ameliyattı canım.atlattım çok şükür.
benim durumda biri yoğun bakımdan çıkıyor.çok uzun sürmez inşaALAH.çok kalınca diğer organlarda hasar olabilir deniyor.ama olumsuz düşünmemek lazım.Allah'a teslim olup,şifa beklemeli.

okuyunca gözlerim doldu.
ben de acil ameliyata gitmiştim.evden çıkarken çocuklarıma son kez baktığımı hissetmiştim.oğlum bizimle gelmek için ağlıyordu.
aylarca bensiz kaldıklarında ne olacaklarını düşünmek.......
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın.
hayırlısıyla dönecek evine inşaALLAH.ben öyle hissediyorum.:)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifasını versin kardeşimizin inşallah en kısa zamanda iyileşir iyi haberlerini alırız. ben de bir yasin okuyacağım. Allah evlatlarına bağışlasın.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcısı olsun ablamızın.
Yasin i Şerif okuyacağım inşaAllah

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
inşALLAH hisleriniz doğru çıkar.. Rabbim hiçbir anneyi evlatlarıyla sınamasın, hiçbir çocuğu da annesiz babasız bırakmasın!! bebeği olmayanlara da Allah hayırlı evlat nasip etsin :)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
inşALLAH hisleriniz doğru çıkar.. Rabbim hiçbir anneyi evlatlarıyla sınamasın, hiçbir çocuğu da annesiz babasız bırakmasın!! bebeği olmayanlara da Allah hayırlı evlat nasip etsin :)

inşaALLAH canım.Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
az once buket kardesımız aradı komsusu yedı aylık hamıleymıs ve dogum yapmıs bılınmeyen bır sebepten dolayı yogun bakıma alınmıs ve durumuda ıyı degılmıs 3 tane evladı varmıs allah rızası ıcın yasın okuyabılırmıyız adı ulku cok ıhtıyacı var duaya nolur kardeslerım yardım edın .........

Yasın lıstesı

tsunamı.................................1
tsunami arkadasi.................1
tsunami ablasi......................1
tsunami arkadasi................1
repsol..................................1
en sonebi............................1
hicran.................................1
buket-salih...........................2
dilek(hira)............................1Yasin 1 Amme 500 ya ŞAFİ
emcankel.............................3 Yasin 2000 YA ŞAFİ
mir_erhan............................1
buket arkadaşı.......................1
demet...................................1
buket kayınvalidesi...................2
leyla abla.................................1
Zumra......................................1
Smyes......................................1
ayse rana..................................1 yasin 1 fetih
RABBİM razı olsun hepinizden

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
ben de yasin ve fetih demiştim canım.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
az once buket kardesımız aradı komsusu yedı aylık hamıleymıs ve dogum yapmıs bılınmeyen bır sebepten dolayı yogun bakıma alınmıs ve durumuda ıyı degılmıs 3 tane evladı varmıs allah rızası ıcın yasın okuyabılırmıyız adı ulku cok ıhtıyacı var duaya nolur kardeslerım yardım edın .........

Yasın lıstesı

tsunamı.................................1
tsunami arkadasi.................1
tsunami ablasi......................1
tsunami arkadasi................1
repsol..................................1
en sonebi............................1
hicran.................................1
buket-salih...........................2
dilek(hira)............................1Yasin 1 Amme 500 ya ŞAFİ
emcankel.............................3 Yasin 2000 YA ŞAFİ
mir_erhan............................1