Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cocukluktan beri buyu var bende ? dikkatle okuyun lutfen (5 Kullanıcı)

allem

Kayıtlı Kullanıcı
allahin adiyla ,ben Salih 23 yasindayim bulgaristanliyim truk cingenesi im mehter . 6 yada 5 yaslarin da basladi yatiyordum annem le ikimis babam la bosandilar ben da 1 yaslarindayken ikimize dedem oda vermmisti ordada kaliyorduk iste bir gece oldunda gorge gordum bozumu sikti cirpiniyordum anneme vuruyordum elim sanki dimiyordu ele gecti ama korku kaldi annem evlendi baska bi kazaba dan di ben dedemle kaldim kaldim da kalmasaydim bir buyucu kadina EVLENDI ya kardeslerim o BENIM uzerime okudu oyle kadehe su koyup yuzume okuyordu artik ne yaptini bilmiyorum tek bildiyim 98 yada on yaslarinda atirlamiyorum , senki yanimda birsi var gibi di sonra korku sonra diyinsel olmak yureyimde vardi sonre korku yine korku yaslar gitikce cesint gozlerim kasinmaya basladi yani sa olan iyi sol olan sa kotu kucukten bana ne olucaini anliyordum 14 yasa geldim yada 15 16 atirlamiyorum senki benimle biri konusuyordu ben heb boyle cekilmeye basladim yanlis kalmak dusunmek devami da ha , 17 18 aralarinda bana inan olan bi kisi benimle konusmustu diyinsel konular di ben buna dusunup cekildim insaata isliyordum cekildiyim zaman ben her diyinsel olan seylere dusunmeye basladiimda DIKKAT benimle biri konusmaya basladi basini iyil dedi sonra konusmaya basladik tabi ben anlayamazdim yanidiyinsizdim ama o buna kizmadi ama bana sanki bisey soylemek isterdi ama anlayamiyordum bana seytanla konusuyorum gibi oyle baska bir yerdeydim gibi ama korkunc deyildi ama benimle konusuyordu ve hep istiyorum bu bana yine olsun INSALLAH :) tabi ki simdi ne soylemek istediyini anliyorum benimle ( VARIS ) ama tabi buyu oldunu bende anlayamadim anlayamadim melek aslinda benimle iyi o belkide buyuden deyil belkide buyu den nerden bile bilir im ki ondan sonra melekten sonre olay her sey basladi kendimi issetmeye oyle gunah yaradan var iste ogunden sonra her sey basladi kendim hic birseye emin diyilim kozlerim benim le her saniye konusuyor cesint diyine istedim ama AMA anlatmak bile istemem neler yaptim neler her hale dustum ama her hale yani diyine bile giremedim sanki bisey olucam gibi ayla oyle inanin bende bunu buraya yazmak istemem cesint insan var heb gene onlarin rahatini bozmak istemem gelcekten ama dayanamiyorum artik tek yaptim sokakta dolasmak dusunmek oylede kaldim 19 20 aralarinda bana yine bisey oldu dusumde yatiyorken okadar gelcekti ki uyandimda elimi canimin uzerinde bulmustum yani gelcekti GELCEKTI ama yine anlayamadim benimle neler oldunu iste melek geldi ya oyle devam etmekti istek ileri devam ettim hastalanmaya basladim gazab uzerine gazab BU her saniye olan bisey beni hep te orediyorlar ama AMA ayla devam eden bi anlamadim sey hastalanmaya basladim ayamdan basladi sa ayamdan belim damar kisikliyi omuz sonra cana kadar erdi kafam basim mikrop bile buldular bende butun vucudumdalar sac ayip yerim bile her yerim tabi burda alti yedi ay oldu bana yine bi ses geldi SEN HIC AKILLI DEYILSIN SEN ,HEP BOILE GEZINICEKSIN ISTE OZAMAN HER SEYI BANA NELER OLUYOR DIYE SORGULAMAYA BASLADIM HASTANEYE GITMEK ICIN PARAM YOK NEDE CAMIYE GITMEK KUVVET YOK BUYU DEVAM DA EDIYOR SIZDEN ISTEDIYIM BENIM ICIN DUA EDIN ALLAH C.C HER SEYI GORUR MELEKLERDE YARDIMCI HEM MELEKLERDE GELCEKTE GORUYOR AMA BIZ GOREMIYORUZ GELIYORLAR AMA GORMIYORUS KI :) YA NEYSE BENIM ICIN DUA EDIN MURADA EREYIM BORCLANDIM DA HASTAYIM DA DIYINSIS IM DE GAZAPTA YIM DA GUNAH LARIMLAYIM BISEYIM YOK BI LAFTA SU AN BUYU BOZMAYA KALKTIK , HEM BANA BIRINCI GELEN MELEYIN ADI SOFRA MELEYI MIS IKINCISINI ANLAYAMADIM ADIM DA Sali anamin adi EMINE artik kimsem yok sizlerden baska bana dua edin bu caresizlikte kurtulayim buyu de kurtulayim hastaliktan da :) ya sifa sifa bana sifa bana dua edin Sali. selamu alekum hebinize

أ

أحمد

Yazının başını okudum hemen birde sonra sonunu okudum. Kardeşim, ALLAH (c.c) uğruna ve rızasına yaşayan bir kulunu savunmasız bırakmaz.

Bu yazın başka insanları korkutabilir, benide korkutabilir ve nefsime zulüm edecek düşüncelere kaptırabilir diye sadece başından ve sonundan bi kesit okudum ama şunu iyi bil vela yeudühü hufzihuma ve hüvel aliyyül aziym. Bunu Direk yazdım, okuduğum gibi.

Yerdeki ve göktekileri korumak ve gözetmek ALLAH'a(c.c) zorluk ve ağırlık vermez.

Yazını gerçekten okumamı istersen okurum hiç sıkıntı değil, ama söylediğimin sana yararı olmuşsa ne ben okuyayım nede sen benden okumamı iste.

El-Endulusi

Kayıtlı Kullanıcı
Yazidan anladigim kadariyla sana buyu yapilip cin musallat edilmis. Kardes simdi saglik durumunu ve ne sartlardasin bilmiyorum. Sartlarin musait ise bir gusul abdesti al ve her daim abdestli gez. Sonra her zaman ezberinde ise Ayetul Kursuyu oku. Eger ezberinde yoksa internetin var. Internetden bir kagida yaz. Her zaman oku bunu. Ayetul Kursi okunan yere seytan ve cin gelemez. Bir nevi kalkan gibidir. Sonra yatmadan once 3 ihlas, 1 fatiha, bir nas ve felak ve ayetul kursu gene. Ezberinde yoksa hepsini internetden bulup yaz. Kolayca ulasirsin.

Eger arapcan varsa kuran okuyabiliyorsan hergun Evinde Kuran oku. Oku ki seytanlari ve cinleri uzaklastirsin. Simdi ben senin durumunu tam manasiyla bilemedigim icin ne kadar ileri oldugunu tahmin edemiyorum. Birde cinler genelde savunmasiz (ruhsal olarak) kisilere musallat olurlar. Guclu ol Allah c.c. inancin tam olsun. Zira o cin dahi Allah c.c. in yarattigi varlik ve Allah c.c. takdir ettiginden fazlasi hicbir zaman olamaz. Eyvallah

allem

Kayıtlı Kullanıcı
ya el endulusi ben bise sorucam (nevi) nedemek :)

El-Endulusi

Kayıtlı Kullanıcı
kardes nevi; bir bakima yada bir cesit manasindadir.

allem

Kayıtlı Kullanıcı
sey ben mi okumam gerek acab sos konusu VELA YEUDUHU HUFZIHUMA VE HUVEL ALIYYUL AZIYM, BEN MI OKUYCAM YOKSA KORKUNDAN BU DUAYI YAPTIN :) LUTFEN BANA YAZIN BEN OKUYCAM

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sen okuyacaksın neden korkulacak biz Allah C.C. dan başka bir şeyden korkmayız...La ilahe İllallah Muhammeden Resulullah ...Sen bu yazının tamamını üç kez oku kurtul...
Önce gusul abdesti al sonra namaz abdesti al ve hemen üç defa oku ....Sonrasında namaz abdesti al üç defa her sabah akşam oku...İyi olup kurtulunca istediğin zaman oku...Ama abdestli...
Allah C.C. nun emri olan Adem A.S. 'a Secdede kusur yapmıyacağını düşün...
Hemen dön KABE 'ye Allahu Ekber de ve İki rekat namaz kıl...SECDE et...
Allah C.C. na inan güven dayan o sana yeter...
Allahım C.C. sana sığınıyorum Şeytan Lain ve Arkadaşlarından de...hemen...Okumada güçlük çekiyorsan Ezan yazısına devamlı bak ...
EZAN...;

الله اكبر
الله اكبر
الله اكبر
الله اكبر Allahu Ekber Allah En Büyüktür

اشهد ان لا اله الا الله
اشهد ان لا اله الا الله Eşhedû en lâ ilâhe illallah Allah'tan başka ilah olmadığına şahitlik ederim

اشهد ان محمدا
رسول الله
اشهد ان محمدا Eşhedû enne Muhammeden resulullah Muhammed'in Allah'ın resulü olduğuna şahitlik ederim
رسول الله

حي على الصلاة
حي على الصلاة Hayya alel-salah Haydi namaza

حي على الفلاح
حي على الفلاح Hayya alel-felah Haydi kurtuluşa

الله اكبر
الله اكبر Allahu Ekber Allah En Büyüktür

لا اله الا الله Lâ ilahe illallah

allem

Kayıtlı Kullanıcı
el endulusi once yazdin icin tesekurler allah u teala senden razi olsun benim gelcekten ihtiyacim var sen yazdin Kardes simdi saglik durumunu ve ne sartlardasin bilmiyorum , ben hastayim MIKROP BENDE MIKROP VAR TUM VUCUDUMDALAR SACLAR YUZUM YA ER YERIM AYIPTIR SOYLEMESI AYIP YERLERIMDE BILE benim anlamak istediyim aptest alip namaz yada her angi bisey yapa bilirmiyim hep sigarada kullaniyorum brakmam cok ta ZOR tek arkadasim kimse yok benim ne kiz arkadasim ne bisey yani :)

allem

Kayıtlı Kullanıcı
yakais TESEKURLER ALLAH RAZI OLSUN :)

allem

Kayıtlı Kullanıcı
Yakaıs tesekurler bırden oyle geldı

El-Endulusi

Kayıtlı Kullanıcı
Kardes anlaman icin basit cumleler kurucam. Eger sende mikrop varsa (yani vucudunda fiziki olarak) gozle gorulur lekeler olusmussa bunun icin hastaneye gitmen gerek. Bu bir hastalik baslangici olabilir veya herhangi birseye alerjin olmus olabilir.

Ilk once yapacagin hastaneye bir doktora gorun tamam mi?

Bizim sana soylediklerimiz cin musallat olmasina karsi. Yani gayipden duydugun sesler her zaman yaninda biri armis hissi ara sira sana dokunmalari falan. Fakat senin rahatsizligin fiziki ise yani mikrop ve vucudunda ise doktara git kardes. Eyvallah

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allahım C.C. Çok fakir olanların rızkını arttır...
Dertlilere deva borçlulara eda ver...Amin
Elimizden başka bir şey gelmez...
Kendi devletine müracaat et tedavi edilmek istediğini söyle...
Hastaneye yatmak istiyorum de seninle devletin ilgilenir...
Merak etme ...
Bir cami imamı ile de görüş yüz yüze de bilgi al...
Bizden bu kadar...
Allah C.C. yardımcın olsun...

أ

أحمد

Evindeki televizyonun fişini git ve çek bak bakalım Televizyon o an çalışıyor mu, yada yayına devam ediyor mu? Kesinlikle etmiyor olacak. Bana kalkıpta yenilenebilir enerji kaynaklarıyla çalışma metodlarını sunma, şuandan bahsediyorum, ben çeksem fişi mantık olarak televizyonun yayını kesilir. Ama onu yaptığın halde Televizyon yayına devam ediyorsa, bundan sonra senin yapacağın ALLAH(c.c) sığınmaktadır, çünkü o andan itibaren ondan başka sana yardımcı olacak yoktur.

ALLAH(c.c)'nun yaratmış olduğu hiçbir varlığı küçük görecek değiliz, fakat şu an kalkıp bir cisim belirse karşımda, ona diyeceğim seni bana gösteren ALLAH(c.c)'a hamd ederim. Ben ona güvenir ona inanırım, o böyle dilediyse elbet benim ve senin bilmediğini biliyor ve benim eksikliklerimide biliyor Elhamdülillah. Bir günahım olduysa tövbe ederim ve tekrarını nasip eylememesini rabbimden dilerim, yok eğerki başka bir konu için geldiysende Rabbim yine bir bildiği vardır ve gaybtan bir mahlukatı görmeyi nasip eylemiştir. Ona hamd olsun..

İnşallah bu konunun gidişatı anlaşılabilir, yanlışlarımdan ötürü ALLAH(c.c) sığınırım. ALLAH(c.c) hidayet ihsan eylesin sana İNŞALLAH.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aman ha yanlış davranış olur...
Çözüm ara o bulunur..
Cehennem layığı günahında ısrar edecek mi?
Günahını arttıracak mı?
Azması ne kadar olacak iptilası var ortada
...
Söyle derdini ki derman bulasın...
Sığın Allah C.C. na arz et derdini ki derman bulasın...

Para pul cu ya değil ...Uygun olana ...Arz İLMİ ni bilene....

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm allem Kardesim

Allah sana huzur ve güven kapisi acmasina dilerim.

Isminin anlami cok güzelmis.

Bende sunlari eklemek isterim.Buraya yazman bile senin yol aradigina gösteriyor.Yasadiklarin kolay degildir,sadece yasayan biri olarak sen anlarsin bunu.Allah sana kolaylik versin.

1.Günde 100 defa Estagfirullah/ Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm/

2.Sabah ve aksam: 3 defa“Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim”
Seni hic kimse zarar veremez.Ve 1 defa:ihlas suresi/nas ve felak suresi/Fatiha suresi/yatarken okumak daha iyidir.

3.Sonra Doktora gidip kendinde genis kontrol yaptir.
4.Sigarayi birakmaya gayret göster.Cünki Allahin bize verdigi emaneti sagligimiza korumakla mükellefiz.
5.Tabiiki en önemlisi ibadetlerine siki saril ve bol,bol dua et.

Bu sayfadan ben cok faydalandim insallah sanada faydasi olur.

http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1763

Duann makbul olduu zamanlar .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Inaniyorumki yasadiklarin seni yükselticekdir,sadece senin istegin ve gayretin önemli.

Herseyin arkasinda bir hikmet vardir.Yalniz degilsin, seni koruyan,gözeten Rabbin var.

Selam ve dua ile

أ

أحمد

Aman ha yanlış davranış olur...
Çözüm ara o bulunur..
Cehennem layığı günahında ısrar edecek mi?
Günahını arttıracak mı?
Azması ne kadar olacak iptilası var ortada
...
Söyle derdini ki derman bulasın...
Sığın Allah C.C. na arz et derdini ki derman bulasın...

Para pul cu ya değil ...Uygun olana ...Arz İLMİ ni bilene....

Zaten ALLAH (c.c)'a sığınmaktan bahsettim. Yanlış olarak gördüğün neydi abim, kardeşim..?

allem

Kayıtlı Kullanıcı
dua etmeyi seven var mi ? isterdim allah rizasina kolay ereyim 'de muradima ereyim

yakais

Yasaklı Kullanıcı
أحمد;1440546' Alıntı:
Zaten ALLAH (c.c)'a sığınmaktan bahsettim. Yanlış olarak gördüğün neydi abim, kardeşim..?

Hafife sakın almayın için...
Büyü de çok tehlike vardır sakın ha hafife almayın ...
Tedbir alın diye tavsiye ettim...
Yoksa yanlışlık yok...Çok mütevazi olma karşı taraf azmış unutma demek için...Selamlar...

allem

Kayıtlı Kullanıcı
iyiniyet' banada zaten tam bunlar lazim butun bu dualar gelcekten bence yardim etmeli ,ben aslinda bunlarin hepsini yapicam, hem yakayis tartismayin ben ne dedim o nededi die :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt