allahin adiyla ,ben Salih 23 yasindayim bulgaristanliyim truk cingenesi im mehter . 6 yada 5 yaslarin da basladi yatiyordum annem le ikimis babam la bosandilar ben da 1 yaslarindayken ikimize dedem oda vermmisti ordada kaliyorduk iste bir gece oldunda gorge gordum bozumu sikti cirpiniyordum anneme vuruyordum elim sanki dimiyordu ele gecti ama korku kaldi annem evlendi baska bi kazaba dan di ben dedemle kaldim kaldim da kalmasaydim bir buyucu kadina EVLENDI ya kardeslerim o BENIM uzerime okudu oyle kadehe su koyup yuzume okuyordu artik ne yaptini bilmiyorum tek bildiyim 98 yada on yaslarinda atirlamiyorum , senki yanimda birsi var gibi di sonra korku sonra diyinsel olmak yureyimde vardi sonre korku yine korku yaslar gitikce cesint gozlerim kasinmaya basladi yani sa olan iyi sol olan sa kotu kucukten bana ne olucaini anliyordum 14 yasa geldim yada 15 16 atirlamiyorum senki benimle biri konusuyordu ben heb boyle cekilmeye basladim yanlis kalmak dusunmek devami da ha , 17 18 aralarinda bana inan olan bi kisi benimle konusmustu diyinsel konular di ben buna dusunup cekildim insaata isliyordum cekildiyim zaman ben her diyinsel olan seylere dusunmeye basladiimda DIKKAT benimle biri konusmaya basladi basini iyil dedi sonra konusmaya basladik tabi ben anlayamazdim yanidiyinsizdim ama o buna kizmadi ama bana sanki bisey soylemek isterdi ama anlayamiyordum bana seytanla konusuyorum gibi oyle baska bir yerdeydim gibi ama korkunc deyildi ama benimle konusuyordu ve hep istiyorum bu bana yine olsun INSALLAH
tabi ki simdi ne soylemek istediyini anliyorum benimle ( VARIS ) ama tabi buyu oldunu bende anlayamadim anlayamadim melek aslinda benimle iyi o belkide buyuden deyil belkide buyu den nerden bile bilir im ki ondan sonra melekten sonre olay her sey basladi kendimi issetmeye oyle gunah yaradan var iste ogunden sonra her sey basladi kendim hic birseye emin diyilim kozlerim benim le her saniye konusuyor cesint diyine istedim ama AMA anlatmak bile istemem neler yaptim neler her hale dustum ama her hale yani diyine bile giremedim sanki bisey olucam gibi ayla oyle inanin bende bunu buraya yazmak istemem cesint insan var heb gene onlarin rahatini bozmak istemem gelcekten ama dayanamiyorum artik tek yaptim sokakta dolasmak dusunmek oylede kaldim 19 20 aralarinda bana yine bisey oldu dusumde yatiyorken okadar gelcekti ki uyandimda elimi canimin uzerinde bulmustum yani gelcekti GELCEKTI ama yine anlayamadim benimle neler oldunu iste melek geldi ya oyle devam etmekti istek ileri devam ettim hastalanmaya basladim gazab uzerine gazab BU her saniye olan bisey beni hep te orediyorlar ama AMA ayla devam eden bi anlamadim sey hastalanmaya basladim ayamdan basladi sa ayamdan belim damar kisikliyi omuz sonra cana kadar erdi kafam basim mikrop bile buldular bende butun vucudumdalar sac ayip yerim bile her yerim tabi burda alti yedi ay oldu bana yine bi ses geldi SEN HIC AKILLI DEYILSIN SEN ,HEP BOILE GEZINICEKSIN ISTE OZAMAN HER SEYI BANA NELER OLUYOR DIYE SORGULAMAYA BASLADIM HASTANEYE GITMEK ICIN PARAM YOK NEDE CAMIYE GITMEK KUVVET YOK BUYU DEVAM DA EDIYOR SIZDEN ISTEDIYIM BENIM ICIN DUA EDIN ALLAH C.C HER SEYI GORUR MELEKLERDE YARDIMCI HEM MELEKLERDE GELCEKTE GORUYOR AMA BIZ GOREMIYORUZ GELIYORLAR AMA GORMIYORUS KI
YA NEYSE BENIM ICIN DUA EDIN MURADA EREYIM BORCLANDIM DA HASTAYIM DA DIYINSIS IM DE GAZAPTA YIM DA GUNAH LARIMLAYIM BISEYIM YOK BI LAFTA SU AN BUYU BOZMAYA KALKTIK , HEM BANA BIRINCI GELEN MELEYIN ADI SOFRA MELEYI MIS IKINCISINI ANLAYAMADIM ADIM DA Sali anamin adi EMINE artik kimsem yok sizlerden baska bana dua edin bu caresizlikte kurtulayim buyu de kurtulayim hastaliktan da
ya sifa sifa bana sifa bana dua edin Sali. selamu alekum hebinize