Mesajlariniza ve yardiminiza cok sevindim. Allah razi olsun. Desertrose abla, bugun zorlamamak icin ilk adimi attim. Oglum her uzattigima hayir dedi surekli biberonda sut istedi vermedim. saat 17.00 a dogru mam mam dedi ve aciktigini anladik. Buzdolabina yoneldi. Sosis ekmegi ve sosis kaynattim. Valla yari ekmek tum bir sosi yedi. Bir yarim bardakta meyve suyu icti. Daha sonra bir kase yogurt doldurdum. Biraz kem kum ama agzini acti yedirdim. Sonra kalkinca dahada ardindan gitmedim. Baktim agliyo uykusu geldi, bir sise sut artik hak etti diyerek verdim. Nasil abla? Bana yardim edersen cok sevinirim. Benim kizda surekli sutumu iciyor. Ve bugun yedigim bir dilim salamli ekmegi onada biraz ufak ufak verdim yedi. Agzini aciyor yani, Sonra bir muz elimde onu emdi yedi biraz, ve bayagi sutumu icti, ve bir iki saat sonra az birsey muzu biraz sutun icinde ezdim ve onuda yedi. Bes alti tatli kasigi kadar yedi. Iyimi abla ya. Bana az geliyor ama ne diyem. Zorlamamaya baslicam. Oglumun akli eriyor artik kendi karar versin diyom. Bana biraz cocuk egitimi hakkinda ve yemek konusunda bilgi verirmisin. Cok sevinirim eger buna musaitsen. Allah razi olsun.