Ben uzmanlari dinlemem. Uc gun kizim birsey yemedi bekledim valla agzini acmadi. Yemedi, oglumda oyle, sonra annem oglumu iki hafta yanina goturdu inanirmisiniz cocuk bomba gibi olmustu. Ha ben verince agzini acmiyor degil, aciyor, hemde nasil, kiziyorum aciyor ve yiyor. Karni sisince kusacak gibi oluyor o zaman duruyorum. Kizim mesela ay enerji menerji kalmamisti kizda. Sonra olmadi artik dort gun sonra zorla verdim, bagirarak cagirarak degil ama agzina koyarak o uzunda surse yutuyordu. Ben kendim sahsen yemek yemesem kac gun inanin istahim kesilip gidiyor. Sonra zorla iki uc gun yerim bu sefer dorduncu gun yemesem canim ceker mutlaka birsey hazirlar yerim. Olurmu oyle, bazen bence zorlamak gerekir. Annem bizleri zorla vererek buyuttu, valla simdi herseyden cokta guzel yiyoruz. Karddesim var 5 yasinda, oda yemezdi annem zorla yedirirdi, simdide masaallah herseyden yiyor. Uzmanlari dinlersek Islamiyeti unutuyoruz. Uzmanlarin dedikleri hep amerikanin bilmem avrupa ulkelerin deneyimleri. Hangi sayfaya girsen ayni. Bizim lafimizda gececek biraz. O zaman cocuk kar beller bence, annem nede olsa seslenmiyor bende bildigimi okurum. E baska yavrum
(Espiri) Uzun oldu, kusura bakmayin. Ama bence bu daha dogru bir gercek.
Sizce arkadaslar?:G
Not: Cocugum mesela sutde ezilmis bizkuvi sevmez, ama sutde ezilmis ekmege aliskin. Bakin sutde ezilmis biskuviyi denedim kac defa ama burkunuyordu, ilk kasiktan itibaren burkunup kusacak gibi oluyordu, ha sutde ekmek ezince ayni hareketi tabagi gorur gormez yapiyordu. Ama ilk kasik ikinci kasik sonra kendisi agzini aciyor. Nazlaniyor, kendi bildigini okuyacak ama izin vermem. Sevmedigini vermem cunku belli eder cocuk. Valla bagirir bagirmaz acar agzini.