Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çocuk sahibi olmam için dua edermisiniz:( (14 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
41 meryem suresi okudum ,,41 yasin okudum,,,,,4444 tefriciye okudum.....beliyorum allahım nolursun ver bi evlat nolur ain deyin
amin canım inşallah hayırlısıyla olur ama çokta üzme kendin yıpratma bir meşgale bulmaya çalış. her şeyde vardır bir hayır.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Kimse yargılamamak kınamamak gerekir.
dogru hele bunlar can kardesin ise, hele Allah c.c diyendiller ise
Peki kardesimize dogrulari nasil soylemeli, yada kendini duzeltmesi icin nasil uyarmali,?? koskocaman ego varken?yani nefs
Biraz yumusatmali, zaten yola girmek isteyenhemen bukulur, ah Reseul, ah , seni çok ozledim , ne desen emrindeyim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
demi ablammmmmmm, bazen küçüklerin kulağını çekmek lazım kızmak lazım güzellikle bilene....

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
çok zor bi durum biliyorum (2 evlat acısı yaşamış biri olarak) ama kardeşim emin ol rabbimin bi bildiği vardır mutlaka ben bunu bizzat yaşadım tecrübe ettim.sana nacizane tavsiyem her haline şükretmen olur.(elhamdülillah ala külli hal)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
ne guzel anlastiniz? çok sevindim, onunda yuregi guzel ama biraz diyorum ya nefsimiz çok kabarik ,kendi dusuncelerimiz çok onemli
hemen savunmaya geceriz sanki bizi ezecek, sanki bilmedigim birsey diyecek
gencler nasihat almaya alismadilar, buyuklerde nasihat veremez oldu bu zamanda , yoksa bu isler kolaydi zamaninda
ne dinlerdik buyuklerimizi...
Insallah daha iyisi olsun

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
olacak inşallah iyi olacak herşey sabır herşeyin başı

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Benim bir arkadaşımın 8 sene çocuğu olmadı. Her türlü test yapmaya hazırdı ama, eşi hiç bir testi yapmaya yanaşmadı. Kendide tek başına bu işlerle uğraşamadı. Sonra artık umudu kesmiştiki bir gün hamile kaldı. Allahtan iste sen yeter ki..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende evliliğimin 8.ayı gitmiştim doktora bebeğim olmuyo diye 1 yıl olmadan gelme demişti. gittim eve 2 ay sonra filan bi ara banyoda abdest alırken nolur rabbim bi evlat ver bana kucağımı boş bırakma yemin ediyorum onu senin yolunda senin inancınla yetiştiricem dedim sonra nefes egzersizleri vardı onu yaptım istersen özelden anlatabilirim sonraki ay bi baktım sürpriz gibi hamileyim şimdi bebeğim 5 aylık :) sende 1 yıl dolmadan korkma lütfen

özel yokki burda canım merak ettim yaa.bende nefes egzersizlerini

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Benim bir arkadaşımın 8 sene çocuğu olmadı. Her türlü test yapmaya hazırdı ama, eşi hiç bir testi yapmaya yanaşmadı. Kendide tek başına bu işlerle uğraşamadı. Sonra artık umudu kesmiştiki bir gün hamile kaldı. Allahtan iste sen yeter ki..

8 sene dilekolay:(:(

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
bilirim "hayırlısıysa olsun" temennilerinin o işi yürekten isteyen birine verdiği tarifsiz acıyı o yüzden demiycem

Allah gönlünüzdekini hayırlınız kılar inşallah...

ama şu da kesin ki biz insanlar isteğimiz yerine geldiğinde, isteğimiz gerçekleşmeden ki samimiyeti,arzuyu,şevki gösteremiyoruz

Allah ,dert tasa vermeden O'na yakınlaşamıyoruz ahiretteki mükafatlarını bilseydik keşke bana mal mülk vermeseydin de,sana ettiğim dualara ,yakarışlara devam etseydik derdik

ama bunu ancak ölünce anlayabileceğiz sanırım

oysa gerçek ortaya çıkmadan ona inanmak ,onu kabullenmek için gönderilmiştik dünyaya :/

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım sil bu adresi yasak adres vermek

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben msn kullanmıyorum netten araştırdım nefes tekniğini hatırlattığın için saol canım allah razı olsun

denizderya35

Kayıtlı Kullanıcı
umarım benim bahsettiğim şeyi bulabişmişsindir canım, hamilelikte yapılan gibi değil... her neyse allahım hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt