bazen adalet ağırdır küçük hanım... çok özür dileyerek yazıyorum bunları tüm yazılarını takip ettiğim hatta başka sitelerde yazdılarınıda okuduğum için yazıyorum.... BAZEN ADALET GERÇEKTEN AĞIRDIR.... yazmamak için çok direndim diğer tarafa ama dayanamıyorum yazmam lazım... hepimiz bir annenin evladı hepimiz birer kaynana kayınpeder adayıyız... çok ağır yarğıların çok ağır hareketlerinle isyandasın.. çok üzülüyorum sana... birilerinin dolduruşuna gelip; cinnetler geçirmek kendini yerlere atıp isteklerini kabul ettirmek, ailene, eşine ve en önemlisi eşinin ailesine yaptıklarınla: anca isyan eder isyanla ALLAHA karşı gelirsin..
buraya yazdıklarınla bildik seni eşinin ailesiyle yaşamak istediğini sonra ikinci hafta insanlara kan kusturduğunu, kayınpederin önüne bir kaşık yemek koymamak için laf ettiğini, odandan çıkmadığını yinede insanların sana destek olduklarını sen anlattın, senden beklediklerinin sadece güler yüz olduğunu ama onu bile yapmadığını sen anlattın... burdan istediğin sözleri duyamadığın, burada sana onlara eziyet edebilmenin yollarını gösteren kimseler olmadığı için herkese tavır koyup gittiğini, başka yerlerde insanlara ne anlatıp neler yaptığını ne yazıkki çoğu kez ağlayarak okuyorum.. kimse iş yapmakla iki misafir ağırlamakla ölmez... ALLAH anne babalarınza bir of bile demeyin dememişmiydi... sen niye böle yaptın.. niye insanlarada kendine de hayatı zulmediyorsun...
bak ablan yaşındayım yazdığın herşeyi çok iyi biliyorum buraya yazdıklarında dahil....
NE KOYARSAN AŞINA O ÇIKAR KARŞINA....
bence insanları yarğılarken kendinide yargıla ne istediğini ne yapman gerektiğini ...
ALLAHI hatırla güzelim... ya incittğin kalbi ALLAH seviyorsa diye kork... sen huzursuz olduğunda kimse yok senin yanında.. o sana gaz verenlerde git cinnet geçir dediğini yaptır diyenlerde yokkkk.... evini sen cennete çevirirsin... evdeki iki insanla , yeni eşyayla olmaz huzur... sen isyanla bunları elde edersen ALLAH senin için nasıl bir plan yapar onu düşün...
ANNE BABA eş.... sen doğru yapmıyorsun bunu tüm yüreğimle söylüyorum.. ister kız ister kufret bu böle... sen yanlıştasın... kapına gelip yalvaran kayınvalideyi kovacak kadar yanlışta... çocuksun daha üzgünüm ve bence eşin varya senin tüm bu yaptıklarına rağmen sana sahip çıktığı orta yolu bulmaya çalıştığı için düzgün bi insan... ev alabilmeye çalışııyorlar hala sana tüm huzursuzluklarına rağmen o evde sana katlanıyorlar... bence aklını başına topla...bak sen güler yüzlü olunca insanlar sana nasıl yardım ediyor kendin yazmışsın kaynanam bizim çocuklarada ev bak dedi diye... kendini kandırma doldurmada hadi bismillah de içindeki kuruntuyu şeytanı at mutlu ol biraz olmazmı... eşinde sende kaynananda kayınpederinde herkes iyi olsun... baba evine dönmek kolay değil bil bunu yarın bi gün eşinde bıkar...
sen yapman gerekenleri yap ki ALLAH ta sana yardım etsin... istedğini versin belki ONUN sevdiği kalpleri kırdığın için istediğini esirgiyordur senden... bu arada işin hayırlı olsun umarım biraz aklın başına gelir Çalışınca demiştim ama bak gelmiş bile emin ol seni gerçekten seven insanlar düşünür yabanclar değil.. bak bi günlük iş deneyiminde neler oldu... saril birazda ailene gör ozaman daha kolay olacak herkes seni mutlu etmek için uğraşacak bu iş cinnet geçirmeyle falan olmaz sen yürekli ol merhametli ol... odana girip çocuk gibi küseceğine
anne madem ayrılmıyoruz hadi biraz evi değiştirelim benimde gönlüm olsunki bende mutlu olayım sizide mutlu edeyim de... dolduruşa gelme nolursun...
bi abla nasihatı olarak al bunları ANNE olunca inşalllah anlayacaksın annelik ne demek...
RABBİM BİR AN ÖNCE KAVUŞTURSUN SENİ VE TÜM İSTEYENLERİ YAVRULARINA....